Els en Calvados

Rafael Zabaleta: Painters and Model (1954)


Toegevoegd op 10 augustus 2019 en terug gedateerdTwee vrouwen, Els en Amelie, zien wat er plaatsvindt en steken hun nek uit. Twee andere, die van meet af aan volledig in beeld waren, Christina en Ina, houden hun kaken stijf op elkaar. Vervolgens gaan ze passief dan wel actief tot de daad over, censuur van al wat aan de kaak gesteld wordt. Hier een kleine episode uit het voorspel dat diende om de boodschapper het zwijgen op te leggen:

Tibaert is dol op vrouwen.
September 2013, praktisch een jaar nadat Riethof met zijn lasterlijke beschuldigingen kwam en beweerde over bewijs te beschikken. Drie jaar later beweert hij…
Riethof, een personage dat o zo graag censureert en “wegjorist”. De geestelijke vader van een hetze en smaadcampagne richting Tibaert. En die man speelt de onnozele onschuld? Daarvoor moet je kennelijk in de wieg gelegd zijn, als fascist, zoals het drietal vrouwen die hij van harte ondersteunde in hun campagne tot censuur met een o zo christelijke anarchist, rechtstreeks getrokken uit de polderklei, als raadsman op de achtergrond?

Ja, waar kwam die Calvados vandaan? Uiteraard uit de Normandie, maar die verslaving?Uitgelichte afbeelding: Rafael Zabaleta – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.