Ene Jacqueline

Anders Petersen: Café Lehmitz, Hamburg 1967-1970


Toegevoegd juni 2017 en terug gedateerdVandaag bericht Ina Dijstelberge (Krapuul):

Ergens vannacht werd er door ene Jacqueline een foto verstuurd die moet aantonen dat degene die de hitlergroet tijdens de pvv meeting op de Koekamp uitbracht iemand van Anti Fascistische Actie (AFA) was.

Ene Jacqueline is niemand minder dan Sjaakie Wouters, tot voor een jaar graag geziene gast op Krapuul. Ze leverde regelmatig commentaar en zelfs bijdragen voor de site. Nu wordt haar info overgenomen door Niemöller, begrijp ik. Van belang? Nee. Onzin, kletskoek, smaad, propaganda made Sjaakie. Ze kan niet anders, toen niet en nu niet.

Wel frappant is dat het bijbehorende blogbericht van Sjaakie door Dijstelberge volledig genegeerd wordt. Daar werd melding gemaakt van de DDOS vrienden van Tibaert. Hun recente doelwitten in NL: GeenStijl, Powned. TPOnl, Flabber, Endatdit, JoostNiemoller, VrijeChroniquers, Opinieleiders, Krapuul. Jaja, ook Krapuul. Wouters voegt in haar bericht ook enkele foto’s toe waarop Kes Teab te zien zou zijn. Voor de duidelijkheid, ook dat slaat nergens op.

Het blog van Wouters verscheen precies een week geleden. Waarom nu die ophef om niets door Dijstelberge? Joost Niemöller is er als de kippen bij zegt ze. Sjaakie wordt verder doodgezwegen, ook in de commentaren. Toch was zij de bron van dit al. Weet u wat, ik laat wat tweets van Sjaakie zien over die Hitlergroet, want dat weet Dijstelberge blijkbaar nog niet, ze wordt nog steeds hooglijk gewaardeerd door een bekend medewerker van Krapuul,  een christelijk anarchist. Sjaakie gaf hem vaker tips, waarvoor hij haar zeer dankbaar was. En laten we in deze vooral Riethof niet vergeten…


 

 
 

 

Dit is een teruggedateerd blogbericht. Het werd ingeven door een tweet die ik per toeval zag: 

 
 
Foto’s: Anders Petersen – Café Lehmitz, Hamburg 1967-1970 – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.