Uitschot op Twitter

Brassaï, Kiosque, c.1930-1932, Paris


Een terug gedateerde reconstructieDe grote verdienste van Sjaakie is dat ze nu al bijna een jaar lang dag en nacht in touw is de Twitter-wereld te informeren over Tibaert. Ze doet dat grondig, zodat de meerderheid, die nog nooit van deze Maastrichtenaar gehoord heeft, kennis verwerft over de gevaren die van Tibaert te duchten zijn. 

Haar trouwe Krapuul makkers, De Raaij en Riethof, benevens een hatende oma uit het Maastrichtse kunnen dit zeer waarderen en zwaaien haar op hun manier lof toe. 
Sjaakie is een door en door goed mens” sprak Riethof, een groot deskundige op het gebied van verheffing van de simpele volksziel. “Ik laat haar niet vallen”. Ongehoord, hoe Sjaakie gestalkt wordt, wist André de Raaij te melden. En weet je wie begonnen is, voegde Van Donkelaar eraan toe, niet Sjaakie. Met de buren en de Maastrichtse politie was al in een eerder stadium een heuse baron uit het Haagse in de weer geweest, Dirk Hartman, groot kenner en bewonderaar van de SS. Op zijn informatie vertrouwde genoemde lieden ten volle. Zoek maar op hun naam in dit weblog en complete dossiers over hun fascistische praktijken rollen eruit.

ps 13 oktober 2020

Een zich recent op Twitter manifesterende “fascisme-kenner” profiteert optimaal van dit voorwerk. Het komt hem uitermate gelegen om, al is het maar op Twitter, erkenning te verkrijgen voor z’n miserabele inzichten, deze fascist. Horn is z’n naam.Uitgelichte foto: Brassaï – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.