Het schouwtoneel van Ina en Eveline – deel 1

Foto


Toegevoegd op 25 mei 2016 en terug gedateerdAan de touwtjes trekt Dirk Hartman, Volksmacht Nederland, welbekend bij de NVU, PVV, politie, Dion Graus, Henk Bres. Als stinkende Dorpsgek is hij vrouwen zeer ter wille. Dat moest ik indertijd al ervaren bij zijn assistentie van een kruidenvrouwtje

Een gedeelte van zijn TL (de mentions) geef ik alvast via een bijlage door. Voor ingewijden is het reuze pret, dat verzeker ik u. De enige verstandige stem in het geheel wordt niet gehoord en volkomen genegeerd. Morgen ga ik verder met deel 2 en volgt er de nodige toelichting.

BIJLAGE: Het schouwtoneel van Ina en Eveline – deel 1

Bron foto: Mennyfox55

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.