Stomdronken

Geraffineerde rietsuiker


Toegevoegd 13 februari 2020 en terug gedateerdAnne Bruijne – 6 oktober 2013:

“Ik lees veel naars over die Tibaert, wat is dat voor een verachtelijk iemand?”Een terugblik als deze is bijzonder zinvol. Uitvoerig aan het woord komt Eveline van Donkelaar, dochter van een handelaar in sherry, die na de oorlog Judenfreundlich werd, heb ik uit verhalen over haar jeugd, haar oma en haar verblijf in Spanje begrepen. Vandaar dat ze uitermate goed geïnformeerd is over het Verzet en het antisemitisme voor ’40 en daarna, vooral na ’45. De joden konden kortom voor ons karretje gespannen worden en een pro-Israël houding was een vanzelfsprekendheid, als het handeltje maar floreerde, hier in sherry ondanks of dankzij Franco. Collaborateurs of ware fascisten, wie zal het zeggen? Het exposé dat uit haar blogberichten en tweets opdoemt duidt op niet mis te verstane wijze in de richting van het laatste. Verstrikt zijn mensen als Van Donkelaar in hun eigen mistige web dat ze gesponnen hebben om de ware geschiedenis te verdonkeremanen. Een proeve van haar bekwaamheid blijkt uit deze TL enkele weken voor het doen opschorten van mijn weblogs bij Google. Daar werd met haar actieve ondersteuning al langere tijd naar toegewerkt, Dijstelberge had uiteindelijk succes.

Je kunt haar berichten het best tegendraads lezen, haar ageren sluit rechtstreeks aan bij de activiteiten als die van Wilders en Baudet, vaak verpakt onder een links klinkend geluid. Niet zoveel anders dan bij genoemde twee. Ook zij gebruiken een belangrijk ingrediënt van de fascistische ideologie, kritiek op bijvoorbeeld het “grootkapitaal” om bij het “volk” als sociaal bewogen over te komen. Feiten creëeren ze naar believen, als ze zelf maar aan zet blijven en aldus een debat over relevante zaken onmogelijk kunnen maken. Informatie is bedreigend, mensen tot nadenken stemmen gevaarlijk. Dan valt de massa niet meer te manipuleren, dan kan ze niet meer opgehitst worden, dan wordt verdeel en heers een onmogelijkheid.

Vele gereedschappen staan fascisten in de virtuele wereld ter beschikking om hun doel te bereiken. Blokkeren op internet is daarbij een effectief wapen, zeker als het gekoppeld wordt aan lasteren en verdacht maken. Daartoe beschikken fascisten over een trukendoos, welbekend bij reclamejongens, met ongekende mogelijkheden. In de kern betekent het iets voorspiegelen middels halve waarheden en regelrecht bedrog. De methode betaalt zich uit, macht wordt ermee verworven, macht over het denken en de gevoelens van de massa. Essentieel is dat fascisten als geen ander beseffen wat het betekent verzet te plegen tegen een pluriforme maatschappij om zich onderwijl volledig te conformeren aan de heersende machtsstructuren en deze voor henzelf dienstig te maken. Schizofrenie ten voeten uit. Zeer menselijk ook, dit mechanisme, vandaar steeds weer de verbazing achteraf dat men in de val gelopen is van “verborgen verleiders”.

Aan haar kennis over alcohol en de gevolgen daarvan bij consumptie mag u niet twijfelen, erfelijk belast als ze is. Dankzij die drankhandel van pa heeft ze een nette opvoeding genoten. Je mag en moet je hierbij wel afvragen ten koste van hoeveel slachtoffers en juist op dit gebied komt haar fascisme tot volle wasdom. Mij maakt ze uit voor een alcoholist die constant bezopen is en wie verwondert het, haar boodschap wordt als betrouwbaar overgenomen door, vul maar in. Raddraaiers in ieder geval. Mij zult u niet horen zeggen dat dergelijk volk hun vuilnis in bezopen toestand ventileren. Ik weet onderhand beter, het zijn gore, vunzige smeerlappen, lieden als De Raaij en z’n maatje Riethof. Slechts uit de mond van gore fascisten verwacht je zoiets. In ieder geval kan ik constateren dat Van Donkelaar geen half werk heeft geleverd en veel duidelijk heeft weten te maken door het uit de kast laten komen van notoire fascisten.

Een verachtelijk mens heeft ook haar goede kanten, moet u maar denken en weet ongewild veel zichtbaar te maken. Ze komt nu zelf aan het woord via haar tweets. Om het geheel redelijk leesbaar te houden hier slechts haar eigen berichten die handelen over Tibaert. Alle verdere gegevens staan in de BIJLAGE. Op 24 september begint dit overzicht en het eindigt op 7 oktober.


En terecht, wat gij niet wilt dat u geschied etc.  OP EIGEN NAAM GOOGLEN… … Narcisme? slachtoffer? jij?

  ik stel voor dat jullie vlug elkaar  en alle andere pvvers gaan vervolgen of verdwijnen van sociale media 

RT : Zo haalt extreemdom > Tib aert tevens pathologisch leugenaar de echte antifascisten door zijn slijk,

 

Zo haalt extreemdom >Tib aert, NPSpatiënt en tevens pathologisch leugenaar, de echte antifascisten door zijn slijk, 

Zo liegt  de haatzaaier, de normaalste zaak van de wereld. Doet ie al 50 jaar:  stemt bovendien  

Hier het origineel:  Hier de papagaaienleugenkrant:  Blijft de vraag wie Eveline is?

Ga pvv-ers pesten  en je schamen! Of naar de psychiater! 

 >>>  is wat wij noemen een zorgmijder. Geen herkenning van ziektebeeld, ontkenning van geestelijke situatie 

Ga pvv-ers pesten  en je schamen! … 

Kom eens langs met je vrouw, zet ik een boom op met haar  maar ga je eerst schamen!  

Ga je schamen  en nog eens schamen! Of enkele reis mondriaan 

Kom je blog zelf maar zoeken op mijn pc Fons, je bent van harte welkom. Breng je Gonny mee?  cc.  @onedinline2010

En kun je opschieten met de aangifte? Dan kan ik verwijzen naar de zooi die je zelf in elkaar zet  cc. @onedinline2010 😉

De zogenaamde pvv bestrijder  is dus eigenlijk een infiltrant en vriendje van het peroxideding? Verbaast me niets!

Die  blijft maar haatzaaien en laster verspreiden. Nog iemand die uitleg wil?  

Zeg   Praten jullie nou gewoon zo’n na? Wil je Tibaert leren kennen? 

 Het blijft een triest geval deze man Tibaert!

 zal ik even wachten tot je dat blog komt zoeken op m’n computer?Te veel leugens uit die grote snavel! cc  @onedinline2010

Je hebt geen empathisch vermogen  medelijden is je vreemd, gelukkig heb je n vrouw die ’t wel heeft, anders was je dakloos 

kun je geen vrijwilligerswerk gaan doen mannetje  iets dat je bewust maakt van je bevoorrechte positie en je nu nog ruime pensioen?

@Onedinline2010 wie maakt zich nou druk over de bedreigingen van ? Ik wacht tot ie langskomt of aangifte gaat doen;-)) cc.

@Onedinline2010   ? 😉 Moet eigenlijk zijn zielige kleintjes;-)

  Precies, vrij van haat en antisemitisme, en jij? Kun je hetzelfde beweren? Nee? Verdwijn dan van Twitter!

Jessus hoe dom kun je zijn, maar goed daarom ben je ook van alle fora afgegooid en ik niet;-))   etc!

Je zou doodgebleven zijn als je Grises met een mitrailleur in de aanslag voor je had zien staan  Of ’n wapenstok boven je hoofd

 Bovendien zit je volgersbestandje en dat van je maat vol met antitibaert volgers;-)))))

Er zijn ook nog naar wat oude operablogjes van je  en ik heb ook nog wel wat losse info. Blijf van andersmans zaken af, schooier.

Nou die  heeft niets wat jij niet hebt en dus kun je niet oordelen  hij is erger dan  

En je laster over mensen die allemaal stuk voor stuk anders denken, dient alleen jouw narcistendoel  Jij groot de rest klein? 😉

Ik durf dat te zeggen dat lees je toch? RT : WIE DURFT DAT TE ZEGGEN ?  Gehard in strijd tegen het fascisme!

Bittere noodzaak  we zijn al op een eind op pad zonder oorlog natuurlijk want wij zijn ook pacifisten!  @onedinline2010

En weer die hashtag  bij jou, wanneer stap je nou eens uit die partij?  cc.  @onedinline2010 

Als die laster die Fons Scaf alias Tibaert op onze borden stort, bizar! Wij denken dat hij stiekem van ons houdt;-S

Voorzichtig met de aanbevelingen van . Voor je het weet heb je een tibaertvirus, beter rechts laten liggen.Leugens en laster.

Maar er zijn altijd mensen met maar 1 beeld, hun spiegelbeeld RT : Met verhalen over goede en foute mensen hou ik me niet bezig.

hoe verdedig je jezelf en besmeur je anderen?  weet hoe : PEDOCRATIE   

Zelfs je vrouw misbruiken door haar dingen te laten zeggen die ze nooit gezegd heeft? Het is klaar aartsleugenaar!  Hou je vast;-)

Goede nacht, night and bless , buenas noches and don’t mind the stalker Tibaertjust ignore him, following him is dangerous.

Kwaadwillend om hun geknakte egootjes zoals tibaert of botte? Energie ergens anders insteken?Schei eens uit Fons  Lach om jezelf; misschien kun je nog iets van je gezicht redden. Haal je domme blogs weg en zeg : “grapje”;-)

Wat heb je toch met  daar is niets mee aan de hand, jij bent de zieke geest   Stop met gallen!

 ha ik heb hem al een jaar geblockt maar hij blijft maar kans zien om te copypasten  

Zonder ondertiteling of zonder diploma? ;-)) RT : De kompleminte oet Mestreech aon , @gaivimensch en Sjaakie…

En die Tibaert is van het ergste soort: stalker, dom en dwaas, jaloers en narcistisch  en een een in-slechte NSA copypaster

Lijkt me van wel!! RT “: Wordt het niet tijd dat opgetreden wordt tegen mijn smaad- en lasterpraktijken?” 

Mijn vader zou je opgevouwen hebben  als een natte krant, vandaag op zijn verjaardag 

Iets meer weten over Tibaert 

Zeg halve gare  heb jij ook al niets anders te doen dan lastig vallen en NAW gegevens verspreiden?  is besmettelijk! 

 Mw Mensch heeft een slotje vanwege stalker Tibaert en co. Niets aan te doen.

Hoe harder je schreeuwt en scheldt  des te langer blijven de geprogrammeerde tweets komen en steeds vaker cc.. @Onedinline2010

RT  Zijn jouw voorbereidingen voor  nu helemaal gereed?  en al onze vrienden zijn er klaar voor.

Je hebt het nog nooit voor iemand opgenomen RT : Er zijn mensen die zich niet kunnen voorstellen dat je het opneemt voor anderen…

Goed doorlezen Gaat over Tibaert Scaf en Teab dat soort: 

Wat u al vermoedde maar nog niet begreep over  alias voor Alphonse Scaf uit Maastricht beroeps lasteraar:

all you need to know about stalkers….keep away from them, from  for example

Wat u al vermoedde maar nog niet begreep over  alias voor Alphonse Scaf uit Maastricht beroeps lasteraar 

Herkenbaar, Tibaert doet ongeveer hetzelfde. Schadelijk RT : Mislukte zelfmoordenaar  via 

Nee, dt is jullie wereld niet. Onze wereld is vol menschen en kleinkinderen vol liefde, niets van laster   @onedinline2010

Ik vind het sneu voor jullie, dat jullie alleen in termen van laster kunnen denken blijkbaar geen educatie gehad.   

Voor wie meer wil weten over tibaert, stuur me direct een DM zonder hem te mentionen in je tl, zodra je dat doet copypaste hij al je tweets!

Hij zegt het zelf… Eindelijk verstandig RT : Voor betrouwbare informatie over Tibaert dient u zich tot  te wenden.

 Hahahaha dan moeten ze eerst maar eens bij die  en  de pc inhoud maar eens gaan bekijken.  


  
Als afsluiting passende muziek, uitgevoerd door een dirigent die wist te pacteren met fascisten, met nazi’s.

Liszt
Les Préludes
Berliner Philharmoniker, Herbert von Karajan (DG)

Foto’s: uitgelicht – bron; ingevoegd – bron
Muziek: Diapason – 2019-03

Een gedachte over “Stomdronken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.