Het hackersgilde

Raquel Welsh in a nun outfit, 1972


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdBill Gates moeten we eeuwig dankbaar zijn. Hij toverde uit het niets een pc en verdiende er door een meestertruc kapitalen mee, zoveel dat zelfs financiering van de WHO voor hem een peulenschilletje werd. De gevolgen van deze constellatie kunt u pas goed vatten als u kijkt naar zijn fameuze Windows producten, zo lek als een mandje. Wederom goed om kapitalen mee te verdienen, volledig weggegooid geld, als maar iedereen afhankelijk werd van zijn miserabele product. Rillingen lopen je over de rug als je weet dat iemand als Gates indirect meebepaalt over bijvoorbeeld het reilen en zeilen van de farmaceutische industrie. 

Gelukkig heeft Yollie hier geen weet van. Ook van hacken niet. Misschien zitten wel dagelijks scholieren bij haar te frommelen aan bepaalde poortjes op haar pc. Ligt bijna voor de hand. Heel onschuldig overigens. En ach, mensen als Yollie moet je nooit proberen iets wijzer te maken dan ze zijn, dat pakt verkeerd uit. Voor het meeste missen ze basiskennis en een intellectueel kader sowieso. Dus roepen ze maar wat, misschien zelfs om maar wat te roepen, om interessant te doen. Wie heeft nu belang bij het hacken van de pc van Yollie? Niemand toch. Hacken, dan bedoel ik serieus hacken om aan gegevens te komen, is in ons land strafbaar, dus die risico’s neem je niet om dat bij een simpele ziel te doen.

Iets anders speelt bij die dame. Ze leest regelmatig over hacken door de Tibaert groep, ze weet dat er ooit een aanklacht is ingediend i.v.m. hacken door Tibaert, ze leest de grootst mogelijke waanzin van Jacqueline Wouters en gelooft en gebruikt ze. Zo zit Yollie in elkaar.

Dit bericht kwam bij me binnen via e-mail, vandaar dat ik het zie, en de boodschap is uiteraard gericht aan Tibaert. Aan wie anders? Aan onbekend? Dan was de toon en formulering een andere geweest, sterker die melding zou niet verschenen zijn, want ik geef u op een briefje, ze zuigt het uit haar duim. 


 


Waarom doet ze dat? Tja, ze is bezig met een aanklacht tegen Tibaert, ze is druk in de weer om materiaal te verzamelen en dit past in het plaatje, veronderstel ik, dat ze over mij wil afgeven. Zo zit dat mens in elkaar, een geslepen intrigante. 

Lees nog maar eens: Aan wie zou ze gerapporteerd hebben? Wat behelsde dat rapport? Ze heeft het over Ultra idioten, die ze lijkt te kennen. Nog een poging en een IP block volgt. Waar slaat dat op? Ze richt zich aan stalkers, haat en smaadschrijvers. Wat kunnen we hieruit concluderen? En daar zadelt ze zeer vermoedelijk de politie mee op. In een woord, schandelijk.
 
Uitgelicht screenshot: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.