De banvloek van Krapuul

Ara Güler – Tosbağa Sokak, Beyoğlu, İstanbul (1954)
bron
De vlegel die ooit Krapuul in het leven riep omdat hij overal een ban had, volgens eigen zeggen, spuugt zijn gal uit over Bart Schut, de genocideman zoals hij hem noemt. Of Schut medeplichtig aan een genocide is of ertoe oproept zal hij wel aangetoond hebben in de rits stukjes waartoe hij linkjes doorgeeft. Hij eindigt met :Jammer voor genocideman schut. Feiten liegen niet en al is de leugen nog zo snel, etc.In de reacties op dat schreeuwerig en banaal stukje gaat het meteen over bannen en hij reageert:

Die kans laat De Raaij niet voorbij gaan en reageert op zijn manier, vol leugens en bedrog:


Arnold J. van der Kluft oktober 13th, 2013 at 9:27 pm

“Piet de Geus” is degene die met subsidie het anarchistische tijdschrift de Vrije Socialist om zeep heeft mogen helpen, dan weet u dat.

Die kip heeft speciaal de pik op mij omdat ik een klacht had over een blote reet die hij in een serieus stuk smokkelde waar ik geacht werd iets zinnigs over te zeggen op de radio.

Dat hij Frontaal Naakt stijl toedicht heeft uiteraard alles te maken met hun bloteretencultuurtje.

PvdA-gesticht, dat Joop.U merkt het, niet alleen liegen en bedriegen, maar met modder gooien zonder te argumenteren, De Raaij ten voeten uit. Smokkelen…


Wat wel aan de hand was weet hij donders goed, met z’n “kutje13” en Sjaakie. Daarom laat ik hem weer eens op een andere manier zien. Lees hiernaast bijvoorbeeld dit bericht: “Het protofascistisch gespuis en De Balie”. Deze grapjas is uiterst selectief in het waarnemen, verdraait simpele feiten en voelt zich het meest op zijn gemak bij mensen die de kluit belazeren en laster verspreiden. Ooit had hij me wat te zeggen, maar wat?


Ook weer als herhaling. Tibaert is de toetssteen voor wat mensen t.o.v. mij weten te spuien. Ik hoef me niet te verdedigen tegen laster en smaad. Het is aan hen dergelijke praat te onderbouwen met feiten. Die komen nooit, dat spreekt. Vandaar dat ik op mijn beurt kan stellen dat lieden als De Raaij hoogst onbetrouwbaar zijn ook in hun andere uitlatingen en lak hebben aan integriteit, solidariteit en meer van dergelijke zaken die ons verder kunnen helpen. Hun houding legitimeert in omgekeerde zin zelfs die van Wilders, iemand die ook nooit verantwoording aflegt voor zijn daden en uitspraken.

reconstructie april 2017

 

 

Een gedachte over “De banvloek van Krapuul

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.