De kip is jaloers en intens gemeen

Agnes Varda


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdWat die mensen niet allemaal weten, hun inzet verdient groot respect. In de casus Tibaert, hebben we dan ook met hoogst intellectuele sujetten van doen, die uit een rijk arsenaal aan ervaring putten, dat kan bijna niet anders. Hun zintuigen zijn gescherpt, ze zien, ze horen en ze ruiken alles, zeker als er onraad loert. Blank zijn ze ook, lelieblank. Aantrekkelijke verschijningen zijn ze, mannen zowel als vrouwen. Zou het een voortkomen uit het ander?

Wel zou ik toejuichen dat ze eens al hun onderzoekgegevens zouden samenvoegen. Voor de lezer ontstaat dan een compleet beeld over Tibaert, nu raakt het erg versnipperd en dat is beslist jammer, ook voor het aanstaande gerechtelijk onderzoek.

Het wordt een bijzondere zaak, dat kan ik u alvast verklappen. Iemand waarin alle slechtheid is samengebald als bij Tibaert, even afgaande op hun bevindingen, verdient het ten volle om als afschrikwekkende voorbeeld voor de samenleving te dienen. Hij heeft schuld, zware schuld, en verdient de hoogst mogelijke boetedoening. Mogelijk gaat het punt, is hij toerekeningsvatbaar of niet, nog een grote rol spelen.

Vandaag was er weer beraad. Er voegt zich iemand bij die het beslist niet al te helder ziet. Misschien omdat hij zich te zeer in het meesterwerk van Breivik heeft verdiept. Wie zal het zeggen?


avatar @gavimensch

  25 Oct 2013
Ik ga mijn kindjes ophalen, met gekken als is Maastricht niet echt veilig voor mijn gezin. Weer een TL voor politie archief.

  25 Oct 2013
Maar is weigeren van medicatie gelijk aan lidmaatschap van een verboden organisatie?

  25 Oct 2013
@Onedinline2010 nee, maar allebei tegelijk is heel gevaarlijk zou ik denken.

  25 Oct 2013
Een organisatie met het oogmerk het plegen van misdaden, art. 140?

  25 Oct 2013
@Onedinline2010 deze? zou goed kunnen. Maar dan gericht tegen links, niet tegen rechts, vermoed ik

  25 Oct 2013
< ervaring mee – en nee, ik ben niet zo naief als goede Roel van Duijn wat dit betreft. Dus: hij IS de politie, tout court

Twitter

  25 Oct 2013
@Onedinline2010 De kip? Volgens mij gewoon een intrigant. Je zoekt er teveel achter.

  25 Oct 2013
dat zou kunnen maar er klopt ook iets niet, hij is wel een patiënt maar dan nog…. @Onedinline2010

  25 Oct 2013
@Onedinline2010 Volgens mij geniet hij gewoon van stoken en mensen tegen elkaar opzetten.

  25 Oct 2013
dat zeker maar er is geen enkel reden voor, dus ben je echt heel erg gestoord (NPS is een feit) of intens gemeen. @Onedinline2010

  25 Oct 2013
@Onedinline2010 Ik denk inderdaad dat hij intens gemeen is.

  25 Oct 2013
Nu komt plotseling de “al tien keer genoemde Ed van Thijn” ter sprake. Waar heeft hij het over?

  25 Oct 2013
@Onedinline2010 Jacqui tweette er over dat beviel de kip niet, idem met demmink en leers. Hij is lid van fanclub v laatste2

  25 Oct 2013
tegen Ed van Thijn? Vraag mij ook af wat Huib, die de man kent uit de gemeenteraad van 020 er bij doet…

Gavi Mensch
Replying to 
@Onedinline2010 Dat is het punt, sprak hem tegen en toen heeft ie alsmaar gebeld, de kip is jaloers!  

 

 

 

Pardon, u zegt het zijn schoften, het is een achterlijke zooitje, vlerken, fascisten? Pas op, het zijn niet mijn woorden, ik zou niet durven. Wel vreemd, die Van Donkelaar heeft het over alsmaar bellen. De kip is jaloers. Op wie dan? Kip, daar had PVV schorem het ook steeds over. Haar Twitter kameraad in haar strijd tegen Tibaert, de SS baron is er zo eentje. 

Ja, nu u het zegt, dat mens deugt niet. Ze roept maar wat en dan te bedenken dat ik steeds aardig tegen die vrouw ben gebleven, totdat ze me schreeuwend aan de telefoon voor lul uitmaakte. Had ik maar naar mijn lieve vrouw geluisterd. Maar, bedenk ik dan, dan had ik dit lesje in fascistische streken gemist, waarvan ik nu iedereen deelgenoot kan maken.
 
Uitgelicht: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.