Het werkelijke stalken van achterbakse mannekes…

Kolibri


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdHet lijkt er verdacht veel op dat als je kwaadwillend bent je alles denkt te kunnen permitteren. Of regelrechte domheid in het spel is en/of stompzinnige eigenwaan van betweters laat ik buiten beschouwing.

Het is maar Twitter, toch? Laat nu dit fraaie tweetal wel fake-accounts hanteren, tenminste accounts waarover ze op de van hun bekende geen mededelingen doen. Een van de twee volgt daarop een PVV kloon die zich met kindermisbruik, als u wenst, met pedofilie bezig houdt. Eentje geheel in de geest van eigen rechtertje spelen. Dat is al opmerkelijk genoeg. Deze man is dezelfde die een vrouw ondersteund in hetzes en mij beticht van de meest ongelooflijke en gore praktijken. Beschuldigingen die hij naadloos overneemt en zelfs brutaalweg stelt dat hij over “bewijs” beschikt. Het toppunt is wel dat hij beweert dat ik die praktijken had toegegeven. Deze idioterie sleept zich al een jaar voort.

En wat beweert de ander? Een vrouw, ze gaat binnenkort met pensioen, doet haar zaak van de hand en wil nog wat van het leven gaan genieten. Ze woont in de Randstad en we hebben intensief contact met elkaar. Dat laatste wekt argwaan in de ogen van iemand die spied, achterbaks is en geloof hecht aan de praatjes van vrouwen die hetzes voeren.

Werkelijke belangstelling tonen voor iemand die wat te vertellen heeft, een brede interesse heeft en open staat voor iedereen kan in de ogen van dit tweetal niet deugen. Een dergelijke levenshouding is hun kennelijk vreemd, valt buiten hun horizon. Een houding die je wel meer aantreft, speciaal in fascistische kring. De handelwijze van dit tweetal richting Tibaert is in ieder geval een volop fascistische. Iemand verdacht maken, beschadigen en belasteren, zijn handelen en communicatiemogelijkheden beperken of stuk maken, daar hebben ze kaas van gegeten en geeft blijkbaar inhoud aan hun leven.

We hebben hier onomstotelijk te maken met individuen die je als het er werkelijk op aan komt niet kunt vertrouwen. Amélie en Els wel. Ze heten overigens anders.

En Grimbaert? Ooit had ik in de begintijd van Twitter een account aangemaakt, waarvan de inloggegevens zoek waren toen ik iemand wilde benaderen op Twitter. Later bij het terugvinden van die gegevens heb ik die tweede account herdoopt in Grimbaert, speciale voor culturele informatie. Dit is nu bijna drie jaar geleden. U merkt het, de werkelijke interesse voor mijn persoon is bij deze mensen nihil.  
André de Raaij (Kluftje) heeft zijn account omgedoopt in @vanovernaar en vervolgens in @voorzeespeurder

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.