De viezigheid op mijn computer

Jimmy Nelson: Goroka


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerd“Binnenkort ook maar eens de pc van Tibaert ophalen eens kijken wat daar allemaal voor viezigheid opstaat”. 

 Nu hoop ik maar dat de werkelijke viespeuken meelezen, twee onnozele maar o zo kwaadaardige kereltjes. Gelet op wat ze over Tibaert te melden hebben missen ze geen regel van deze boodschapper. Ze spreekt immers de waarheid. Nu vergist ze zich in dit geval wel, ik gebruik geen PC maar een Mac. Dat kan ik me permitteren zolang mijn kippenpensioen er niet aangaat. 

De tekenen staan slecht, begrijp ik. Een van de vieze mannekes wist al te melden dat het OM een onderzoek over Tibaert gestart had, de haatoma weet al zeker dat ik veroordeeld ga worden, zo overtuigend en sterk is haar bewijskracht, daar hoeft geen advocaat aan te pas te komen. Gelukkig heeft mijn vrouw me al toegezegd dat ik in het voorkomende geval gebruik mag maken van haar computer.

In alles gaat Sjaakie, van wie het bovenstaand citaat stamt,  de goedgelovige meute voor tezamen met een strijder voor de nobele zionistische zaak. Deze twee kun je met recht de stoottroepen tegen Tibaert cs noemen. De recherche deed al onderzoek in die richting. U merkt inmiddels wel, hoop ik, waaraan vieze mannekes hun vertrouwen schenken, mannekes die van opruiming houden

Uiteindelijk dienen ze allen de grote fascistische zaak, al zal de een of de ander Wilders om uiteenlopende redenen niet aanstaan. Dat hebben ze gemeen met de SS baron, een andere steunpilaar van die twee wijfies, Sjaakie en Yollie, de haatoma.31 oktober 2013 – Een oproep tot blokkeren van mijn accounts 


 

 

Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.