Kletspraatjes van de kip


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdWie is met dergelijke uitspraken gediend? Ik zal het u vertellen. Raddraaiers, smeerlappen, fascisten, regelrecht tuig, kortom crapuul. Het is de praktijk van de verbrande aarde, in figuurlijke zin en daar is die man richting Tibaert al een jaar mee bezig, eerst achterbaks, later wat openlijker. Geen enkel onvertogen woord kwam ooit over zijn lippen m.b.t. een tweetal hetwelk je kunt kenschetsen als deugnieten, die zich volop aan strafbare feiten schuldig maken en doen alsof ze de onschuld in persoon zijn. Het manneke gelooft ze op hun woord simpelweg omdat hij in de slechtheid gelooft van iemand die recht door zee gaat. Kunt u het volgen? Is het manneke nog te helpen? Vergeet het, net als bij die twee dames. 

Alledrie uit hetzelfde hout gesneden, Bataafse betweters, schijnheilig en doortrapt. 


 

 


Morgen is het Allerheiligen, traditionele feestdag bij katholieken om de doden te herdenken. Mensen die slechts hun eigen belang zien nijgen al snel tot vernietiging van hetgeen dat in de weg staat. Dat duiden ze als vrijheid.

 

 


Ruim een jaar eerder had ik Yollie al geblokt omdat ze het opnam voor… Jawel, een dronkelap die met de dood dreigde, terwijl ze mij voor lul uitmaakte.

 

 


Aan mensen die anderen met de dood bedreigen heb ik geen boodschap, Yollie wel. Helaas heeft ze haar eigen desbetreffende tweets weggehaald. Kijk maar: @gavimensch outre_meuse


Bron foto: grandma-did

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.