Bonne-maman Amélie

Léon Herschtritt


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdJe zult maar moeder zijn en al een aantal jaren gezegend met een aantal kleinkinderen, dag en nacht in de weer voor de zaak, waar beslist duizenden mensen plezier door hebben beleefd en er wordt doodleuk beweerd dat je niet bestaat. Zoiets kan slechts aan een geest ontspruiten vervuld van haat en wraakgevoelens. Iemand die slechts het eigene koestert en lak heeft, ondanks schone praatjes aan de ander. Ze wordt haatoma genoemd door tweeps op internet en ik moet al een jaar lang constateren meer dan terecht. Mensen als deze vrouw zijn uit op het vernietigen van het geluk van de ander. Zelf liegen ze een biografie over hun eigen leven bij elkaar, dat kan bijna niet anders. Ze gaan snuffelen in andermans zaken en destilleren daaruit wat de persoon in een kwaad daglicht kan stellen. Feiten brouwen ze zelf met hun bekrompen geest. Ze worden geloofd, zelfs aanbeden. Zie hier hoe fascisme daadwerkelijk werkt. Daar hebben we geen Wilders voor nodig, in het dagelijkse leven zien we het alom. Het begint met een hoge dunk van zichzelf en die moet koste wat het kost overeind gehouden worden. Verachting voor de ander, die zich niet laat gebruiken voor hun eigenwaan.

Zij, die haatoma, en die vrouw die van haar niet mag bestaan, deze heeft namelijk contact met een persoon die zij zei te willen verdelgen, zijn van dezelfde leeftijd, zijn moeder en grootmoeder. Hun scheiden werelden. 

 


 


Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.