Jeannie


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerd
Je hebt van die dagen dan komt alles samen. Gisteren was voor mij zo’n dag. Het plotselinge overlijden van Jeannie, de uitzending van P&W met Bert Brussen en vele berichten op Twitter, voornamelijk via DM.

Er is iets dat me steeds meer verbaasd. Er zijn mensen die zich niet kunnen voorstellen dat wat ik doe zonder enig eigenbelang gebeurt, in mijn eentje, met ondersteuning op Twitter van mensen die me begrepen hebben.

Alles gebeurt in volle openbaarheid, ik geef weer hetgeen me onder ogen komt en doe er wat commentaar bij. Het kost al bij al niet zoveel inspanning. Vaker heb ik al gezegd doe het ook. Je kunt niet meer belazerd worden, smaad en laster kunnen aangeklaagd worden.

Alles blijft in principe staan volgens de wet op internet dat niets verloren gaat. Op deze wijze valt het wel sneller terug te vinden.

 Jeannie is niet meer. Het doet pijn. Ze was de eerste uit de PVV hoek waarmee ik kennis maakte. Ze tweette onder haar eigen naam en bestempelde mij als een jonge luie bankzitter hangend aan het subsidie-infuus. Heel merkwaardig alles tezamen genomen.

Ik leefde in de veronderstelling door op haar  te reageren er wat zaken over vreemdelingen, socialisme en fascisme duidelijk gemaakt konden worden. Kennis van politieke zaken bezat ze niet, waarschijnlijk waren die PVV opvattingen haar ingefluisterd door het milieu waarin ze verkeerde.

Alras liep het uit de hand omdat de PVV meute zich ermee ging bemoeien, voorop iemand die zich baron noemde, Dirk Hartman, idolaat van de SS en oud NVU lid. Hij ging grasduinen op het internet en lanceerde een biografie over mijn persoon, die later als basis zou dienen voor meerdere geschriften waar met name Huib Riethof en Jacqueline Wouters hun voordeel mee deden.

Een foto van mijn vrouw werd regelrecht misbruikt en daarop kwamen vervolgens de meest schunnige commentaren. Eentje van ene Eelko. Voor het eerst voelde ik woede en overwoog te stoppen. Een van de sleutelfiguren rond Jacqueline Wouters, Herman Falkenstein, komt twee jaar later, vanavond met tweets in bewoordingen die van Eelko konden zijn. 


 


De omschrijvingen over mijn persoon kan Arnold van der Kluft (pseudo van André de Raaij) onderschrijven, heb ik uit zijn berichten over mij begrepen.

Terug na 2011. Het duurde niet meer lang of ik kreeg mijn eerste doodsbedreiging onder ogen. Dat was niet het ergste. Enkele maanden later was de PVV meute al in de weer met verdachtmakingen richting pedofilie. Regelrecht werd op een gegeven moment mijn zoon hierin betrokken door een fake account onder zijn naam en door het bestoken van zijn vrouw, een logopediste, met waarschuwingen over een pedofiele schoonvader. Over deze zaken, doodsbedreigingen en pedofilie is aangifte gedaan, zonder enig resultaat. 

Tot zover het bericht van mij dat bewaard was gebleven aks PDF. Een PDF opgeslagen door Eveline van Donkelaar bij Scribd  met als kop:


 


Er kwamen reacties op. Aansluitend aan haar reproductie, waarvan het slot weggevallen is, geeft ze nog een aantal linkjes. Ze verwijzen naar een aantal berichten van mij, naar iets met “Guus en Truus”, waarvan Scribd beweert dat het weggehaald is en deze Google link. Een nuttige, Kijk maar…


“In het kort” was dus de oorspronkelijke titel van bovenstaand stukje. Als illustratie diende een werk van Ger Boosten. Carnaval. Jeannie hield van Carnaval en dat deelden we.

De nijpende vraag is wel waar bemoeit die welbekende haatoma zich mee? Tot slot merkt ze op “Anaïs is in his circles as well”.  Ja, zei Christina, september 2012, ik heb een mailtje gekregen van Eveline over jou. Ik zal maar niet zeggen wat daar allemaal instaat. Het is niet fris… Misschien wil Christina na al die jaren opheldering verschaffen, niet zozeer voor mij, maar om aan de kaak te stellen hoe fascisten te werk gaan. 
 
Bron foto: onbekend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.