Lafhartige onderkruipsels?

Lourdes


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdEind oktober, begin deze maand gingen een aantal mensen plots achter een slotje. Toeval? Ieder voor zich heeft daarvoor zeker moverende redenen…Het viel me gewoon op. Alledrie hebben wat met Tibaert, dat weer wel. Twee weken later waren mijn blogspots verdwenen, zomaar.


Het medeleven bij de dood van Jeannie was indrukwekkend. De SS baron marcheerde op en verordineerde:


 Dirk Hartman is de naam. Weet u wat ik altijd zo grappig vind bij mensen die over anderen weten te oordelen al kennen ze de persoon niet? Ze leven in de veronderstelling te weten hoe het hoort. Je zag het meteen terug bij fascisten van de ouwe stempel. De nieuwe generatie heeft leergeld betaald en toont empathische gevoelens, die zijn zeer in de mode, weliswaar zeer selectief, maar toch. Ze versluieren ook ze mooi de ware opzet. Huib Riethof sluit zich meteen aan bij Dirk, voor dit soort akkefietjes zijn ze twee handen op een buik. Hun liefde voor vrouwen in nood is oprecht. 

We zien deze terug in hun houding t.o.v. Sjaakie en Yollie, twee vrouwen die samen een strijd voeren tegen Tibaert. Van vrouwen blijf je af is hun ietwat wereldvreemde redenering en zeker viespeuken die iets met pedofilie te maken hebben. Dat hadden die vrouwtjes toch maar mooi uitgezocht en hun wijsgemaakt. Zoiets geloven ze meteen. Ik vermoed zelfs dat ze het helemaal eens zijn met ze en blij zijn dat soort dingen te horen. Een mooie smoes toch om iemand het zwijgen op te leggen?

Kijk, met dergelijke schoften M/V wens ik geen discussie te voeren. Het laten zien van hun gore troep moet als afschrikwekkende voorbeeld voldoende zijn. Dan weten we ook meteen welk vlees we in de kuip hebben bij personages die op welke wijze dan ook dergelijke figuren ondersteunen in hun vermeende strijd. Deze twee vind ik vlerken, die elk op hun manier een draai aan de geschiedenis willen geven. Precies, zo doen fascisten dat.
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.