Vlunk, de grote vrouwenheld

Spotprent
Vlunk kwam weer op visite,  een dronkelap waarmee Van Donkelaar goed uit de voeten kon. Begrijpelijk dat ze dankzij hem, met haar kennis van de psychiatrie, meteen de alcoholist in de ander herkent. Ik heb het mogen ervaren. Een fles Calvados per dag…

Jammer, zei Leo, die Vlunk ooit blokte vanwege schunnigheden tegen een dame, joods. Gisteren ervoer ik dat meneer Vlunk ook een antisemiet is, waarschijnlijk een reden te meer voor Van Donkelaar, de geboren filosemiet, zoals ze zichzelf ziet, het steeds voor hem op te nemen.  Tja, nu ga ik toch even roddelen,  Leo vond ze maar een mies manneke, geen aandacht waard. Dat wist ze me te vertellen thuis bij haar aan de Meerssenerweg. Let wel dat was zomer 2012. Tussen haakjes, ze is inmiddels verkast naar Middelburg.

Later zei ze via Twitter tegen Leo, ik heb je vaak genoeg beschermd tegen Tibaert, nu moet je het maar zelf weten. Nee nee,  gek is ze niet, ze loopt vrij rond en is een liefdevolle wijkverpleegster bovendien.

Vlunk, de republikein, echt links volgens Van Donkelaar, was de aanleiding tot dit bericht. Deze tweets van vlak voor  de “krapuleuze” ingreep door Dijstelberge zie ik nu (11 januari 2018) terug. Ze complementeren weer een beetje het plaatje uit 2013 dat dankzij die sterke dame, ook een ware filosemiet, verdwenen is. Het is het plaatje van fascistisch zich noemend links.


Leo Lewintwitter

 Eveline van DonkelaarTwitter

 

 
U leest het, Leo op de “lasterlijst”? Te idioot voor woorden. Geen contact meer met Vlunk? Doorlopend is mijn indruk. Zij en die Vlunk berichten n.l. over een gezamenlijke juridische actie jegens mij.

Dit bericht is een reconstructie gemaakt op  11 januari 2019 n.a.v. binnengekomen reacties en terug gedateerd vanwege de chronologie.
 
Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.