Een stuk vreten, zegt ie…

Salvador Dali: Sleeping Young Narcissus


Toegevoegd op 18 april 2017en terug gedateerdHoe noem je een persoon die een dergelijke uitspraak over iemand durft te doen die nergens op gebaseerd is, die nooit of te nimmer waar gemaakt kan worden? Tuig van de richel, fascist, een gore smeerlap? U zegt het maar. En zijn maatje? Schending auteursrecht gilt die tante nog steeds. O ja, ze is geschoold in gedragsstoornissen. Laat je nakijken… Net als die o zo goede tante uit Maastricht die ze volledig rugdekking verleent.

Krapuul blijft Krapuul.


 


Het bovenstaande zie ik nu pas, april 2017,  bij het min of meer reconstrueren van het verdwenen materiaal door een in haar ogen zeer rechtvaardige daad van iemand die zichzelf en haar partners ziet als strijdende voorhoede voor de goede zaak. Vraag me niet welke. “Oordeel niet opdat gij niet geoordeeld worde” zegt iemand van hen, iemand die steeds de indruk wil wekken zeer wijs te zijn. Frappant in deze, ik hou me aan die uitspraak, hij misbruikt hem volgens wat ik noem de  fascistische omkeertruc. Aan u het oordeel.

Deze screenshots had ik bewaard. Ze verschenen onder “Tibaert”. Mijn tweets vallen allemaal nog terug te zien: INDEX.


 Afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.