Hoe te handelen?

Straatmuzikanten
Als je dit soort zaken terugziet kun je eigenlijk slechts medelijden hebben voor mensen die deze waanzin uitvreten, elkaar bijvallen en doen of hun neus bloedt. Met dergelijke lieden wil je niet maatschappelijk verkeren, ze hebben op de een of andere manier de boot gemist en willen hun gram halen. Die tegen Tibaaert gerichte ligt vast ondanks hun veelvuldige pogingen ze doen te verdwijnen met daarnaast een veelheid aan bedreigingen, doodsbedreigingen ook, en dreigen, zo waanzinnig is het, met justitie. Hier beneden ziet u een vrouw in de weer aan de vooravond van het verdwijnen van m’n weblogs. Nee dat was geen toeval, geen toevallige samenloop van omstandigheden. Dat staat inmiddels vast. Leer me Krapuul kennen…

De tweets aansluitend aan die oproep van Wouters verschenen kort na het verdwijnen van m’n weblogs.Die kip vraagt erom om of hem of zijn vrouw te pakken. Als ik hem was zou ik niet meer naar buiten gaan.

Ik kreeg te horen dat zijn eigen kinderen niets van hem moesten hebben. Ook die moeder is een loeder.

Er wonen tenminste 2 nazi’s daar. Zo blij ben ik niet met de wethouders en de gemeente aldaar. Alles mag in Maastricht!

De door Tibaert getreiterde tweeps zullen opgelucht zijn nu zijn smaad en laster-blog door de politie verwijderd is. Wentel je maar braafjes in die fascistische zooi, Ina Dijstelberge. Je bent er, en dat zeg ik niet zo maar, door en door mee besmet, net als die kameraden op internet van je, André en Huib. Klootzakjes, laffe Bataafjes zijn ze, dat weet je. En je ziet het, Sandra Strieker e.a. fascistisch gebroed doet van harte met je mee. 

Spijtig voor je, zelfs de eer gunnen ze je niet voor je verrichte heldendaad. Zo zijn fascisten…


Hebt u zich wel eens afgevraagd hoe u ongewenste stemmen op internet het zwijgen kunt opleggen? Laat ik eerst vragen, hebt u die behoefte? Niet? Ik ook niet… Sterker ik wil het zelfs niet. Wel vraag ik me herhaaldelijk af hoe het mogelijk is dat mensen die maanden bezig zijn om leugens, smaad en laster te verspreiden ongeremd door kunnen gaan. Ze kunnen bewerkstelligen dat hun praktijken aan het zicht ontrokken worden. Ook dat kan, het lijkt ongelooflijk, maar het gebeurt. Bij mij zelfs meerdere malen.

Twee bijzondere exemplaren heb ik mee mogen maken, Jacqueline Wouters en Eveline van Donkelaar, wat die moderne censuur betreft. Twee dames bij wie werkelijk alle remmen losgaan als je ze durft te bekritiseren en hun activiteiten, die daarop volgen, toont. Beiden hebben zich verzekerd van voldoende steun van goedgelovigen en meelopers zodat hun onderneming, totale censuur, kan slagen.

Op dit blog reproduceer ik nogmaals het befaamde lijstje. Daarop ontbreken de twee genoemde personen nog, evenals de hun zaak zeer toegewijde Huib Riethof. Ze verdienen er een ereplaatsje op. Hun veelvuldige pogingen om de blogspot te doen verdwijnen hebben in eerste instantie succes gehad. Vandaar dat ik voor de actualiteit nu van dit weblog gebruik maak.

Ter informatie en illustratie de blogspot die Jacqueline Wouters nu de wereld in stuurt gevolgd door een aantal tweets die ik onder Tibaert te zien kreeg na de grootse en dappere daad van Dijstelberge en nog wat…

BIJLAGE: Na de daad…


Update februari 2017
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.