Stalker en smaadkrabbelaar

David Sims: “L’hiver avant l’hiver” – Frida Gustavsson – Parijs (augustus 2010)VANWEGE DE CHRONOLOGIE DER
GEBEURTENISSEN EEN COPIE


Onderstaand bericht stuurt Eveline van Donkelaar, voorzien van een nieuwe datum wederom door enkele dagen nadat mijn Blogspot account was opgeschort door interventie van Dijstelberge, bekend van de site Krapuul. Oorspronkelijk was het enkele maanden eerder verschenen. De reden om het opnieuw te tonen ligt zeer vermoedelijk besloten in de laatste alinea van haar schotschrift.Dit blogje is alleen ter informatie en om zijn Google-aandeel mee op te schroeven. Hopelijk horen we alleen nog van hem via zijn advocaat of de rechter met een internet verbod voor deze haatzaaier met zijn vele fakeaccounts. Zijn pogingen om samen met zijn gelijkgestemde maten ongeveer 160 mensen van twitter te verwijderen gaan niet lukken. Zijn totale verdwijning van Internet zou de sociale media goed doen.
Writing and more 

Alphonse Scaf (72) uit Maastricht viert zijn eerste verjaardag (ws ook qua verstand) als mijn stalker en smaadkrabbelaar.


Posted: 17 Nov 2013 04:13 PM PST

Ook namens degenen die mijn achternaam dragen hebben wij, mijn kinderen en ik, alvast een krans laten maken met als opschrift: met dank voor de bedreigingen en het onmogelijk maken van ons leven???”. De geleden schade wordt op de lasteraar verhaald.
Wat de onnozele minkukel er in dit jaar heeft uitgegooid is meer dan een beerput vol. Zelfs het onbeschofte peroxideding doet het hem niet na.
De politie neemt braaf notitie van alles wat ik aandraag. En ondertussen ben ik bezig met legale manieren om zo’n mies mannetje van de sociale media af te krijgen. Op de asociale media kan hij verder zijn gang gaan. Ik beveel hem van harte aan bij de roze Khmer. Als pathologisch leugenaar is hij in staat om bij een tweet over misbruik van kinderen een verhaal bij elkaar te schrapen en dat te produceren in zijn haatblogjes. Daarvoor gebruikt hij er vier, verschillende! Contracteren die haatschrijver zou ik zeggen, maar niet meer op de sociale media.
Aanleiding was dit blogje over een gebeurtenis in Maastricht: http://gavimensch.blogspot.nl/2012/09/tegoedbon-van-leers.html
Het aan Leers komen wat funest.
Verder had ik geen boodschap aan zijn uitleg over wat hij het schandelijke zionisme noemt. Ook dat werd me zeer kwalijk genomen.
Na meer dan een half jaar negeren van zijn haattweets en schaamteloze zwartmakerij heb ik hem een blog gestuurd: http://gavimensch.blogspot.nl/2013/05/bevrijdingscadeau-laatste-update.html
Hij begreep er niets van, hij was immers een slachtoffer ook al weet niemand waarvan.
Het feit dat hij iedereen die niet naar hem luistert nazi, racist, fascist of pvv-er noemt heeft daar vast NIETS mee te maken.
Het schrijven van blog ten behoeve van een lesbrief voor mijn collega’s in de thuiszorg over de benadering van NPS-patiënten (narcisten) en pathologische leugenaars heeft hij op zichzelf betrokken. Wie de schoen past trekt hem aan.
Veel van zijn gedragingen heb ik dan ook kunnen gebruiken voor mijn syllabus. En slechts opmerken dat ik nooit of te nimmer zoveel tijd in dit soort zaken zou steken.
Verder blijkt dat op Google Search o.a. mijn dochter tussen de rommel van die Scaf te staan. Dat is het resultaat van het verspreiden van mijn eigen naam. Het pseudoniem gebruik ik al jaren om niet anderen met mijn achternaam te belasten met eventueel commentaar op mijn blogs. Scaf heeft ook foto’s, blogs met copyright en andere zaken overgenomen en vervalst of mee geplagieerd. Elke maand dat we schade ondervinden door het niet kunnen doen van werkzaamheden worden op de smaadschrijver verhaald. Dat kan aardig oplopen. Ik vrees dan ook dat iemands pensioentje er meer op achteruit gaat dan Leers voor ogen had.
Dit blogje is alleen ter informatie en om zijn Google-aandeel mee op te schroeven. Hopelijk horen we alleen nog van hem via zijn advocaat of de rechter met een internet verbod voor deze haatzaaier met zijn vele fakeaccounts. Zijn pogingen om samen met zijn gelijkgestemde maten ongeveer 160 mensen van twitter te verwijderen gaan niet lukken. Zijn totale verdwijning van Internet zou de sociale media goed doen.

Amen

©Gavi Mensch
Maastricht, 25-9-2013
All rights reserved 2013

 
Uitgelichte foto: David Sims (Vogue) – bron

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.