Stalker en smaadkrabbelaar

David Sims: “L’hiver avant l’hiver” – Frida Gustavsson – Parijs (augustus 2010)VANWEGE DE CHRONOLOGIE DER GEBEURTENISSEN EEN COPIE


Voorzien van een nieuwe datum stuurt Eveline van Donkelaar wederom dit bericht door enkele dagen nadat mijn Blogspot account was opgeschort door interventie van Dijstelberge, bekend van de site Krapuul. Oorspronkelijk was het dus enkele maanden eerder verschenen. De reden om het opnieuw te tonen ligt zeer vermoedelijk besloten in de laatste alinea van haar schotschrift. Tevens vielen zo de commentaren van mij weg op haar smaad en laster.Dit blogje is alleen ter informatie en om zijn Google-aandeel mee op te schroeven. Hopelijk horen we alleen nog van hem via zijn advocaat of de rechter met een internet verbod voor deze haatzaaier met zijn vele fakeaccounts. Zijn pogingen om samen met zijn gelijkgestemde maten ongeveer 160 mensen van twitter te verwijderen gaan niet lukken. Zijn totale verdwijning van Internet zou de sociale media goed doen.


 


 

 
En verder…


Uitgelichte foto: David Sims (Vogue) – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.