Uitlokken (bis) – Het geval @gavimensch

Toulouse: Pont Neuf
Het voorgaande bericht onder de titel “Uitlokken” uit 2012 behoeft een update. We zijn nu ruim een jaar verder en wat ook geprobeerd werd, mijn berichtgeving en registratie van smeerlapperij kon bijna ongehinderd doorgaan. 


Schermafbeelding 2013-11-17 om 21.36.08Het bleek meer dan nodig. Het politieke werd alsmaar persoonlijker dankzij de goede zorgen van twee dames op Twitter. Beiden verklaarden Tibaert tot psychopaat, tot pathologisch leugenaar, die gelukkig geen verder nageslacht meer krijgt. Ze zetten zich in voor kinderen, de een door onophoudelijk over Joris Demmink te berichten, de ander door af en toe oppas te spelen over haar kleinkinderen. Dit dient iedereen te weten, want het zijn goede mensen. Zo positioneren ze zich. Verder doen ze nogal vreemde uitlatingen, met name op politiek vlak. Waag het niet daar kanttekeningen bij te plaatsen, want je zult het bezuren.

De twee zijn zeer bemind in bepaalde kring. Ze worden op hun woord geloofd. Alles wat zij stellen is waar. Ze betrekken je familie in hun spel, ze geven nooit antwoord op expliciete vragen, ze voeren een strijd. Een strijd voor het eigen gelijk ten koste van wat ook. Vrouwen symboliseren voor mij leven, deze twee vernietiging. Ze provoceren om een boekje over hen open te doen zodat ze kunnen zeggen, zie je wel die smeerlap gooit alles op straat. Waar ze mee woekeren is dat alles genoteerd staat en dat kan en mag niet in hun ogen. Vandaar hun niet aflatende acties om spullen van mij op internet te doen verdwijnen. Mij dienen ze juist als bewijsmateriaal mocht het tot een gerechtelijke zaak komen, zij huiveren van die overstelpende bewijslast over hun praktijken op internet.

Spijtig is het dat je je tijd moet verdoen met het vastleggen van verachtelijke zaken. Ik ben ruim een jaar desondanks doorgegaan om te tonen dat politieke scheidslijnen niet a priori volgens het stembriefje te trekken zijn. Het bewijs, als u het zo wilt zien, denk ik geleverd te hebben. Op kleine schaal weliswaar, maar overduidelijk. Monddood maken staat voorop bij fascistisch denkende mensen, geen debat, geen interesse in andere standpunten, geen culturele of intellectuele bagage in het algemeen. Misplaatst superioriteitsgevoel alom. Eveline van Donkelaar is welhaast het ideaaltype van deze “linksfascistische” persoonlijkheid.

Nogmaals, ik ga geen privégegevens op straat gooien en ik ga ook niet verder in op haar onmiskenbare hekel aan mannen die niet naar haar pijpen dansen. In dit verband wil ik wel wijzen op de affaire Peter Anshof. Voor haar de aanleiding mij te gaan volgen. Ze stuurde me warrige e-mails over die man en zeurde me aan mijn hoofd over zijn dubbele naam. Talloze malen kwam ze erop terug.

Vanavond reageerde ze weer op een verzonden tweet van mij. De taal zegt m.i. meer dan voldoende. En u leest het nu zelf, een politieagente is speciaal met haar zaak in de weer. In het geval van de bescherming van Wilders wordt dan gezegd, daar draaien u en ik voor op. Trekken fascisten altijd aan het langste einde, vraag ik me dan af. Het zal toch niet waar wezen.


Hoeveel leugens staan in onderstaand screenshot van Eveline van Donkelaar dacht u? Ik ga ze niet weerleggen. Dat heb ik nooit gedaan, het is ook volstrekt zinloos. Treurig wel dat dit soort mensen elke zinnige woordenwisseling meteen in de kiem weten te smoren. Tja, het AD is een linkse krant. Echt Eveline, ik vrees dat je je dochter geen plezier doet met dergelijke blogjes. Maar daar ga ik niet over, dat is iets tussen jullie.


Schermafbeelding 2013-11-17 om 21.49.54
Over welk blog het gaat weet ze. Er staat in het groot opgemaakt mijn familienaam in. Ik zou iets van haar blog over haar dochter hebben gecopieerd. Uiteraard is dat niet het geval.

Eveline, ben je in de war? Beter opletten als je een poging doet tot uitlokking, zoiets slaat vroeg of laat op jezelf terug. Vanaf september 2012 lieg je onophoudelijk, vraag me af en toe zelfs af of ik met een waanzinnige van doen heb, en je doet het met een dergelijke overtuiging dat niet alleen anderen je fabels voor bare Münze aannemen, maar dat je het zelf nog geloofd ook. Volgens mij heb je beslist hulp nodig. Ik kan en wil je niet helpen…


Enkele dagen geleden zijn de oorspronkelijke weblogs op zwart gegaan dankzij Dijstelberge, de vrouw van Krapuul. Uitgelichte foto: Toulouse – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.