Joris Demmink en Krapuul

Louis Treserras
Het voordeel van wat zaken teruglezen is dat je het proces weer helder voor de geest krijgt en, nog belangrijker, dat je in tijdsperspectief kunt zien hoe mensen in het verleden reageerden.

Bijgaand artikel verscheen op de site Krapuul enkele dagen nadat ik Jacqueline Wouters geblokkeerd had op Twitter. Het voortdurend spammen over Demmink kwam me de keel uit en mensen als Ed van Thijn valselijk beschuldigen ging me echt te ver. Een jaar later lees ik deze tweets:


Huib Riethof – @huibree – Oct 24, 9:53pm
“Ik beschuldig je niet van pedofilie. Ik ben trouwens tegen hysterische pedojacht. Voor je telefonische stalking heb ik bewijs.”

Jacqueline Wouters – @jacquelinewxxx – Oct 24, 8:19pm
“Ik weigerde iemand te ontvolgen en stuurde een tweet over Demmink.”

 


Huib Riethof brengt mij nadrukkelijk in verband met pedofilie op Twitter. Op zijn weblog schreef hij enkele weken voor die tweet:


“HET TOEVAL (?) WIL, DAT SCAF BEVRIEND IS MET HOTEMETOTEN UIT DE PEDOFILIE-WERELD.”

 

(18-8-13)

 


Lees eens wat hij daar te melden heeft over zijn vriendin. Hij weet ook op Twitter te berichten, samen met zijn kameraad André de Raaij,  dat ik iets te maken heb met de AIVD, dat ik schuil ga achter fake accounts op Twitter en nog veel meer idioterieën.

Een idioot zal ik hem niet noemen, wel een vlerk. Hij weet duvels goed dat hij nooit of te nimmer een bewijs kan leveren voor die “telefonische stalking”. Die is er doodeenvoudig niet, ze kan er niet zijn om de simpele reden dat ik, stom toeval, al jaren geen gesprek heb gevoerd met iemand in België en dus zeker niet met Riethof. Een volkomen oninteressante man verder, dus waarom zou ik?

Nog fraaier, hij hecht geloof aan alles wat Wouters hem in het oor fluistert. Ze zegt altijd de waarheid, beweert de goeie man. Het meest bespottelijke aan deze man vind ik nog het feit dat hij zich kennelijk geen enkel moment het afgelopen jaar heeft afgevraagd of Tibaert het wellicht niet bij het goede einde zou hebben, immers Tibaert toont wat er gebeurt, geeft feiten en dat zou iemand die zich intellectueel acht toch moeten aanspreken?

Wouters: “Ik weigerde iemand te ontvolgen”… Nooit heb ik iemand gevraagd deze of gene te “ontvolgen”. Wouters en Eveline van Donkelaar voeren die praktijk wel uit, al meer dan een jaar lang. En vervolgens deze: “stuurde een tweet over Demmink”. Hier past slechts groot stilzwijgen.

Overigens ik heb ook weinig zin om steeds weer die rotzooi van die lui onder de aandacht te brengen. Dat ze knettergek en/of smeerlappen zijn staat voor mij wel vast. Al meer dan een jaar. Met een zekere regelmaat ga ik nu wat oudere stukjes op dit weblog terugzetten. De geschiedenis zal deze figuren vroeg of laat inhalen. Wees daar maar van overtuigd.


Schermafdruk 2019-02-26 02.27.13Het bericht over en van Krapuul m.b.t. Demmink verscheen al eerder onder “Zonder toestemming… Demmink”. Vanwege het opschorten van mijn blogspot door toedoen van een medewerker aan Krapuul, iemand die in deze kwestie niets te melden had, praktisch nooit wat te melden had en heeft, plaats ik het hier opnieuw. Tegen de overname eerder op deze plek, actueel om de aanloop te kunnen laten zien van de affaire Sjaakie, die uiteindelijk resulteerde in het verdwijnen van mijn blogspots, werd met succes door Jeroen van den Heuvel geklaagd bij WordPress. Een kort commentaar.Update 24 mei 2018


 

 
En verder…


Afbeeldingen: Louis Treserras – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.