Een paar dingetjes. Ten eerste leven wij nog steeds in Nederland en in Nederland ben je onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Het bewijzen van dat tegendeel ligt bij justitie. Demmink is dus onschuldig. Punt. Wanneer je vindt dat justitie niet klopt, moet je justitie aanvallen. Demmink aanvallen lijkt op een lynchmob. En een lynchmob is iets wat jij niet wil zijn. Lynchmobs zijn voor zwijnen. Ben jij een zwijn? Nee toch. Wat je ook kan doen in het geval van Demmink, is kijken wie er allemaal achter je zaak staan. En dat zijn niet de meest gezonde figuren in Nederland. Henk Bres bijvoorbeeld is jouw grote medestander.
En Eerdmans. En PVV-fantast Lucas Hartong. Geloof mij als ik zeg: daar wil je niet bij horen. Ik ben de eerste om VVD’ers aan de schandpaal te nagelen als ik denk dat dat zinnig is. Maar ik zal nooit deelnemen aan een volksgerichtje gericht op wie dan ook, om welke reden dan ook. Hou op! Nu!