Joris Demmink en Krapuul

Authors

Wassily Kandinsky: Rosa Rot - 1927

Wassily Kandinsky: Rosa Rot – 1927


 

 
Het voordeel van wat zaken teruglezen is dat je weer zaken helder voor de geest krijgt en, nog belangrijker, dat je in het tijdsperspectief kunt zien hoe mensen in het verleden reageerden.

Op de site Krapuul verscheen enkele dagen nadat ik Jacqueline Wouters geblokkeerd had op Twitter een stukje onder de titel: “En nu ophouden over Demmink aub“. * Het voortdurend spammen van Sjaakie over Demmink kwam me de keel uit en mensen als Ed van Thijn valselijk beschuldigen ging me echt te ver. De reacties op dat bericht van Jeroen vd Heuvel waren verhelderend.  Wat was die man dapper viel o.a. te lezen. Opvallend ook, wie zich toen niet (rechtstreeks) uitten.
 

Een jaar later lees ik deze tweets:

Huib Riethof – @huibree – Oct 24, 9:53pm via Twitter for iPad
“Ik beschuldig je niet van pedofilie. Ik ben trouwens tegen hysterische pedojacht. Voor je telefonische stalking heb ik bewijs.”

Jacqueline Wouters – @jacquelinewxxx – Oct 24, 8:19pm via Web
“Ik weigerde iemand te ontvolgen en stuurde een tweet over Demmink.”

Huib Riethof brengt mij nadrukkelijk in verband met pedofilie op Twitter. Op zijn weblog schreef hij enkele weken voor die tweet: “Het toeval (?) wil, dat Scaf bevriend is met hotemetoten uit de pedofilie-wereld.” (18-8-13). Lees eens wat hij daar te melden heeft over zijn vriendin. Hij weet ook op Twitter te berichten, samen met zijn kameraad André de Raaij,  dat ik iets te maken heb met de AIVD, dat ik schuil ga achter fake accounts op Twitter en nog veel meer idioterieën. Een idioot zal ik hem niet noemen, wel een vlerk. Hij weet duvels goed dat hij nooit of te nimmer een bewijs kan leveren voor die “telefonische stalking”. Die is er doodeenvoudig niet, ze kan er niet zijn om de simpele reden dat ik, stom toeval, al jaren geen gesprek heb gevoerd met iemand in België en zeker niet met Riethof. Een volkomen oninteressante man verder, dus waarom zou ik? Nog fraaier, hij hecht geloof aan alles wat Wouters hem in het oor fluistert. Ze zegt altijd de waarheid, beweert de goeie man. Het meest bespottelijke aan deze man vind ik nog het feit dat hij zich kennelijk geen enkel moment het afgelopen jaar heeft afgevraagd of Tibaert het wellicht niet aan het goede einde zou hebben, immers Tibaert toont wat er gebeurt, geeft feiten en dat zou een “intellectueel” toch moeten aanspreken?

Lees die tweet van Wouters. “Ik weigerde iemand te ontvolgen”… Nooit heb ik iemand gevraagd deze of gene te “ontvolgen”. Wouters en Eveline van Donkelaar voeren die praktijk wel uit, al meer dan een jaar lang. En dan die “stuurde een tweet over Demmink”. Hier past slechts groot stilzwijgen.

Overigens ik heb ook weinig zin om steeds weer die rotzooi van die lui onder de aandacht te brengen. Dat ze knettergek en/of smeerlappen zijn staat voor mij wel vast. Al meer dan een jaar. Met een zekere regelmaat ga ik nu wat oudere stukjes op dit weblog terugzetten. De geschiedenis zal die lui vroeg of laat inhalen. Wees daar maar van overtuigd.

 

* Deze reacties licht ik er even uit. Tibaert was de lul bij het Krapuul. Hij heeft het geweten. Een jaartje later zorgde dit volk ervoor dat zijn blogspots verdwenen, ondertussen ook nog de nodige keren zijn Twitteraccounts. Werkelijk, deze lieden kunnen trots op zichzelf zijn.

 

Het werkelijke spel, hier van die Bres & co tot…: http://www.zeit.de/digital/internet/2011-11/initiative-no-nazi-net

Lees het, want zeg nou zelf, wie is voor kindermisbruik?

De achterliggende logica is dat je automatisch voor een lynch-justitie dient te zijn, anders ben je een viespeuk, een linkse smeerpijp. Zover is het al in Nederland.

Over het gesundenes Volksempfinden nog dit: “Zonder toestemming… Demmink”: http://tibaert.blogspot.nl/

Hier het bewuste bericht: “Zonder toestemming… Demmink”

Ja.

Ik heb tibaert niet geblokt, noch ontvolgd. Ja vanochtend, om te kijken of dat kon.

Als je iemand niet volgt of geblokt heb kan je hem namelijk niet ontvolgen. Maar het kon dus wel.

Conclusie: tibaert klets uit zijn nek.

Ik heb op twitter aangekondigd dat ik mensen zou blokken die mij in hun geruzie proberen te betrekken.

Tibaert deed dat tot nu toe niet, vandaar dat ik hem dus ook nog niet geblokt had.

Maar met o.a. deze actie heeft tibaert dat dubbel en dwars “goed gemaakt” en krijgt dus bij deze alsnog de block.

Dus flikker jij maar op lul.
 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: