Een verpleegster vol liefde en mededogen…

Ian Berry: Dakar (1970)
Small boy dreams whilst sitting on the prow of a fishing boat – drawn onto the beach.
Wie wat bewaart heeft wat. Zo heb ik alle e-mails van Eveline van Donkelaar bewaard. Ze blijken inmiddels van groot nut. Eveline, een vrouw die de schaamte èn de dwaasheid voorbij is. Hoe je een dergelijke persoon zou moeten omschrijven? Iemand zonder remmingen die tot het uiterste gaat om de baas te spelen en om haar gelijk te halen?

Hoe meer documenten hoe beter, zullen we maar denken. Copiëren is een fluitje van een cent geworden. Op die manier kan geen bedrog gepleegd worden. Eveline van Donkelaar heeft n.l. de nare gewoonte afhankelijk van haar stemming materiaal weg te halen, zelfs materiaal van derden weg te laten halen. Zij denkt te weten wat goed is voor tere zieltjes om te mogen lezen.

Waarschijnlijk denkt ze daarbij ook aan een soort bezigheidstherapie voor mij. Haar enorm inzicht in de menselijke psyche gekoppeld aan haar inzet voor de geestelijke gezondheidszorg nopen haar vermoedelijk daartoe. Dagelijks krijgt ze ook signalen dat ze op de goede weg bezig is via het grootse Twitter, met zijn vele gezaghebbende stemmen.

Dit moet een enorme stimulans voor haar zijn om haar ambitie om minister van volksgezondheid te worden gestalte te geven. Het zou wel eens onder het eerste kabinet Wilders kunnen lukken. PVV’ers van kaliber hadden al veel eerder dan haar de diagnose gesteld dat ik een psychopaat ben. Eveline was echter, voordat ze me leerde kennen, onterecht zoals gebleken is, afkerig van stemmen uit kringen van de Nieuwe Orde. Inmiddels weet ze gelukkig beter en daar mag ons land zich gelukkig mee prijzen.

Op 1 september j.l. publiceerde Eveline van Donkelaar op haar fameuze weblog, waar regelmatig illustere gasten het woord mogen voeren, het volgende: Wat er gebeurt met stalkers en smaad en lasterbloggers? Zelfs de layout heb ik voor de zekerheid intact gelaten. Ze noemt mij een cultuurbarbaar, vandaar.

Haar activiteiten in de eerste week van september, aansluitend op het verschijnen van dat bericht, onderstrepen een en ander heel duidelijk. Ze spreekt terecht van “ons”. Denk maar eens aan de grote intellectueel en politicus van huis uit Huib Riethof. Een man met gezag. De tweets zijn zeer verhelderend. Enkele fraaie voorbeelden zijn in dat bericht in rood geplaatst en die laat ik hieronder nogmaals zien. Een pracht gezelschap komt samen onder de vleugels van een zorgzame en hatende oma. Slim toch die fascistische PVV’ertjes als Dirk Hartman en Friedrich Eckhardt? En wat roept een Krapuul intellectueel? Het is om je te bescheuren en dat deden die PVV’ertjes ongetwijfeld.

Excuses omdat de linkjes niet werken. Copy and paste doet wonderen.Honingpot Sep 01, 8:50pm
Wat er gebeurt met stalkers en smaad en lasterbloggers? gavimensch.blogspot.nl/2013/09/wat-er…

HenriScafka Sep 01, 9:22pm via Web
Tja, 19/7 laster en smaad op je blogjes smeren levert je uiteindelijk niets op. gavimensch.blogspot.nl/2013/09/wat-er… De volleerd fascist Tibaert weet dat.
2 retweets

HenriScafka Sep 01, 9:22pm
Tja, 19/7 laster en smaad op je blogjes smeren levert je uiteindelijk niets op. gavimensch.blogspot.nl/2013/09/wat-er… De volleerd fascist Tibaert weet dat.
Geretweet door Jekylline

Jekylline Sep 01, 9:31pm via UberSocial for BlackBerry
@Rommedoe1 @Elsingh1st dit is ook wel een erg realistisch blog met ik eerlijk zeggen gavimensch.blogspot.nl/2013/09/wat-er…
Toon gesprek
GaviMensch Sep 02, 12:12am
@sdroogdalen wat bedoel je met het gaat over fons? Mijn tl gaat niet over hem of jou, over geen van jullie. Duidelijk? Niet ineterssant
Toon gesprek


Rommedoe1 Sep 01, 3:11pm
RT @GaviMensch: zorgmijders…. waarschuwing: gavimensch.blogspot.nl/2013/09/wat-er…
Geretweet door occupyFabeltjes


Onedinline2010 Sep 02, 11:15am
@GaviMensch @DutchWhiteQueen Droogdalen is ook de kip
Toon gesprek


HenriScafka Sep 01, 9:22pm
Tja, 19/7 laster en smaad op je blogjes smeren levert je uiteindelijk niets op. gavimensch.blogspot.nl/2013/09/wat-er… De volleerd fascist Tibaert weet dat.
Geretweet door LetsKuttekrap


GaviMensch Sep 03, 12:16pm
voor wie het zooooo druk hebben , kijk uit, dit kan jou ook gebeuren….. gavimensch.blogspot.nl/2013/09/wat-er…


HenriScafka Sep 03, 6:34pm
Writing and more: Wat er gebeurt met stalkers en smaad en lasterblog… gavimensch.blogspot.com/2013/09/wat-er…

En nu hou ik met dit gedoe op. Een fantastische vrouw toch? Van de ochtend tot ’s nachts op Twitter in de weer voor ons aller wel en wee. Volg die vrouw met haar messcherp inzicht, ze verdient het als geen ander. Een goed mensch zegt Huib Riethof, en die kan het weten, zeker als het vrouwen betreft. Ruim een jaar geleden wedde ze op het goede paard betreffende Peter Anshof, Tibaert was de nuttige idioot, nu zijn het Huib Riethof en Jacqueline Wouters.

Juist, toen lijmde ze Tibaert met een bericht over HenriScafka. De familie Scaf werd veel narigheid berokkend, schreef ze. Daar wil ze niet meer van horen, dus dat bericht is verdwenen. Nu ziet ze het liefst die familie zo snel mogelijk uitsterven. Haar opmerking over Wilders was geen uitglijder. Deze vrouw is bezield met het zaaien van haat en verderf voor diegenen die niet met haar in de pas lopen en weigeren haar directieven op te volgen. Ze is werkelijk een haatoma gebleken. Hadden die PVVertjes goed gezien, eerlijk is eerlijk. Voor wie het nog niet begrijpt, dit is een commentaar op de vele smaad en laster van die vrouw, vermengd met leugens en fantasie. Spoort ze wel?


ps

De complete TL staat hier: 5 september 2013
Update december 2017Uitgelichte foto: © Ian Berry – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.