Verspreiden van smaad, laster en leugens… En hacken…

Franz Marc: Rotes Reh (1913)
De blogspots van Tibaert zijn opgeschort door toedoen van een aantal lieverdjes op Twitter. Actief of passief door morele ondersteuning aan de onverlaten. Mogelijke daders zijn Jacqueline Wouters (deze ondernam 29 oktober vorig jaar al een eerste poging) en Eveline van Donkelaar met vermoedelijke medewerking van Ina van Dijstelberge, André de Raaij (pseudo: Arnold van der Kluft) en Huib Riethof.

Tibaert gaat tijdelijk door via zijn weblog op WordPress.

Het verspreiden van smaad en alle andere denkbare smeerlapperij tot (doods-)bedreigingen toe kan doodeenvoudig op internet, zeker via Twitter. De daders hebben daarbij ook nog een ongekende grote bek. Als je hun rotzooi onverstoorbaar toont die aan je gericht wordt ben jij de gek, die leugens verspreid, plagiaat pleegt, stalkt, kinderen bedreigt, nazi, pedofiel en wat niet al. Een rat, die vernietigd moet worden, het leven niet waard is.

De grote bekken dreigen met aangifte, met juridische stappen. Alles wat krom is wordt recht gebogen zodat het in hun straatje past. Knettergek zijn ze, om eens een bekend politicus te citeren. Constant wordt het blog van Tibaert een haatblog genoemd, waarschijnlijk omdat ze zichzelf niet in de hun voorgehouden spiegel wensen te herkennen.

Censuur, het doen verdwijnen van al dat materiaal, is de meest eenvoudige weg. Dan is iets nooit gezegd en de leugen kan verder regeren.

Eveline van Donkelaar spant toch wel de kroon als ik zo terugzie wat ze in ruim een jaar over me uitgestort heeft. Ze doet het net een tikkeltje gewiekster dan haar sister in crime, Wouters. Hier weer een klein voorbeeld van nog een weggehaald blog. Ze werd gehacked, zei ze. Dat kan, het gebeurt o zo vaak. Of ze er weet van heeft en hoe dat te constateren betweifel ik ten zeerste. Van hacken heb ik overigens geen enkel benul. Toch weet ze in bedekte termen mij als dader voor wat dan ook aan te wijzen. In het klein doet ze exact wat Wilders in het groot doet. Zonder enige onderbouwing mensen lukraak beschuldigen. Je tegen deze insinuaties verdedigen is onmogelijk, zeker als ze ze doet per e-mail, DM of per telefoon. Tja, die Eveline van Donkelaar is een uiterst kwalijke intrigante, die nergens voor terugdeinst. 


Writing and more

Hack poging, computermelding.
Posted: 11 Oct 2013 10:41 PM PDT
Bericht voor stalkers, haat en smaadschrijvers!

Helaas moet ik dit bericht nog even plaatsen voor ik wegga.
Er is vannacht een poging tot inbraak (hack) gedaan….
De Ultra idioten die zich daar zeer waarschijnlijk mee bezighouden zijn gerapporteerd.
Doe vooral nog een poging en er wacht u een IPblock, ik waarschuw maar !
Want een gewaarschuwd man telt voor 2, zeggen ze!
Een kleine illustratie van het googlen op eigen naam in mijn geval:Schaamteloze laster heet het documentje van Eveline van Donkelaar dat ze bij Scribd gedeponeerd heeft. Haar TL, door mij geplaatst heeft ze weg laten halen. Ze schuwt openbaarheid als de duivel het wijwater…

Hier haar info van Scribd. Nee hoor, we mogen het niet zien:


Uitgelichte afbeelding: Franz Marc – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.