Joris Demmink met een Krapuul linkje…

Paul Klee: “Grenzen des Verstandes” (1927)
“En nu ophouden over Demmink aub” verscheen op de site Krapuul vlak nadat ik Jacqueline Wouters geblokkeerd had op Twitter. 

Het artikel met de reacties valt hier terug te lezen. Let speciaal op die van Huib Riethof en Arnold van der Kluft**. Mijn laatste en de daarop volgende reactie staan hier. Weet u, Jeroen vd Heuvel staat op het “auteursrecht” vandaar dat het complete stuk op dit weblog is weggehaald. Juist, waar maken die lieden zich druk over? Laat ik daar maar over ophouden. Ik ben toch niet gek? U dacht toch niet dat ik dergelijke mensen ga smeken en bidden om een stukje over te nemen? De man die me als lul en gek betitelde heeft indertijd zelfs mij de toegang tot zijn volledige blog geblokkeerd. Kan het stompzinniger?

Mijn oorspronkelijke samenvatting uit 2012, aangevuld met een aantal screenshots, valt inmiddels weer te lezen onder “Krapuul en Demmink”.

Op de blogspot staat zowel de oude als de nieuwe (complete) versie. De laatste is van belang i.v.m. de weggehaalde reacties:

Verder ter illustratie en informatie…


* Het artikel heb ik moeten verwijderen vanwege “schending auteursrecht”. Vermoedelijk geïnspireerd door het verdwijnen van de blogspots bij Google ging Jeroen vd Heuvel klagen bij WordPress. De kerel heeft lak aan hoor en wederhoor, beschermt de bekende klootzakjes, zijn vrienden bij Krapuul, en neemt het beschadigen van de integriteit op de meest grove wijze van een persoon die hem niets misdaan heeft op de koop toe. Hij beseft blijkbaar niet dat mensen als Huib Riethof en Arnold van der Kluft zich aan strafbare feiten schuldig hebben gemaakt. Of is hij werkelijk achterlijk en een doodordinaire schreeuwlelijk die blindelings gevolgd wordt door een aantal soortgenoten?

** Achter de naam Arnold van der Kluft blijkt André de Raaij, bekend als dj, schuil te gaan. De man grossiert in alterego’s, dus wie weet is dat ook niet zijn correcte naam. Onlangs kwam ik er per toeval achter door eens wat rond te struinen op zijn weblog n.a.v. René Schérer, een Franse filosoof waar hij nog nooit van gehoord bleek te hebben. (update: 30 september 2014)


Update januari 2017


Uitgelichte afbeelding: Paul Klee – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.