Joris Demmink met een Krapuul linkje…

· fascisme, internet, justitie
Authors
Paul Klee – “Grenzen des Verstandes” (1927)
Onderstaand artikel* verscheen in Krapuul juist een paar dagen nadat ik Jacqueline Wouters geblokkeerd had op Twitter. 

Het artikel met de reacties valt hier terug te lezen. Let speciaal op die van Huib Riethof en Arnold van der Kluft**. Mijn laatste en de daarop volgende reactie staan hier. Weet u, Jeroen vd Heuvel staat op het “auteursrecht” vandaar dat het complete stuk op dit weblog is weggehaald. Juist, waar maken die lieden zich druk over? Laat ik daar maar over ophouden. Ik ben toch niet gek? U dacht toch niet dat ik dergelijke mensen ga smeken en bidden om een stukje over te nemen? De man die me als lul en gek betitelde heeft indertijd zelfs mij de toegang tot zijn volledige blog geblokkeerd. Kan het stompzinniger?

Op dit weblog zijn twee samenvattingen te lezen. Eentje, de oorspronkelijke uit 2012, met een aantal screenshots en een tweede, na het opschorten van mijn blogspots door de opvolgster van Jeroen vd Heuvel op de site Krapuul.

– Zonder toestemming… Demmink  (5 november 2012)
Krapuul en Demmink (7 november 2012)
Joris Demmink  (19 november 2013)


* Het artikel heb ik moeten verwijderen vanwege “schending auteursrecht”. Vermoedelijk geïnspireerd door het verdwijnen van de blogspots bij Google ging Jeroen vd Heuvel klagen bij WordPress. De kerel heeft lak aan hoor en wederhoor, beschermt de bekende klootzakjes, zijn vrienden bij Krapuul, en neemt het beschadigen van de integriteit op de meest grove wijze van een persoon die hem niets misdaan heeft op de koop toe. Hij beseft blijkbaar niet dat mensen als Huib Riethof en Arnold van der Kluft zich aan strafbare feiten schuldig hebben gemaakt. Of is hij werkelijk achterlijk en een doodordinaire schreeuwlelijk die blindelings gevolgd wordt door een aantal soortgenoten?

** Achter de naam Arnold van der Kluft blijkt André de Raaij, bekend als dj, schuil te gaan. De man grossiert in alterego’s, dus wie weet is dat ook niet zijn correcte naam. Onlangs kwam ik er per toeval achter door eens wat rond te struinen op zijn weblog n.a.v. René Schérer, een Franse filosoof waar hij nog nooit van gehoord bleek te hebben. (update: 30 september 2014)


Update januari 2017.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: