Met stip de grootste hypocriet…

Kinderliefde
Deze Jeroen van den Heuvel dus. De kerel laat deze week nog een bericht op dit blog weghalen vanwege schending “auteursrecht”. Dat bericht had ik zonder te vragen, ja wie gaat aan iemand iets vragen die je de deur heeft uitgesmeten, overgenomen van zijn site. Het bericht maakt in een klap duidelijk waar die site voor staat als u de geschiedenis die erop volgde bijgehouden hebt. Een van zijn nieuwe* medewerkers, wie weet speciaal aangetrokken vanwege dat “auteursrecht”, heeft samen met een stelletje uit zijn kring, vermoed ik, maar ik weet het bijna zeker, ervoor gezorgd dat mijn blogspots verwijderd zijn door Google. Er is voor mij nogal wat materiaal, waaronder bewijslast wegens smaad etc. tegen diezelfde lieden verloren gegaan. Op de dag dat het gebeurde riep Vd Heuvel op Twitter, die gek zijn we gelukkig kwijt.

Tja, die linkse rakkers. Geen haar beter dan die fascistenbende op Twitter. Wat een ongelooflijk zooitje en hondsbrutaal. Regelrechte vlerken zijn het, zoals bijvoorbeeld die Riethof over zijn bewijzen m.b.t. stalken. Dan ben je toch echt doortrapt. Ja, hij lacht nu in zijn vuistje, veronderstel ik. Voor hoelang?


Schermafbeelding 2013-11-23 om 03.21.26

 


Lach niet, dit komt uit een goed hart. Wat vinden die lui zich toch allemaal, lief, aardig, goed. Je wordt er regelrecht beroerd van. Kijk om u heen. Mensen die werkelijk iets voor anderen betekenen hoor je dit nooit zeggen. Miserabele figuren dagelijks, voortdurend in de weer als ze zijn om anderen het leven zuur te maken, deze gave gutmenschen

Zie bijvoorbeeld:Schermafbeelding 2013-11-23 om 02.34.41

 En deze:


InaDijstelberge Nov 21, 10:29pm
Zei toch dat @Tibaert zou gaan janken. Sorry, kerel je kan wel met modder gaan gooien maar jij overtreedt de wet. #auteursrechtschendertje


Of deze:


GaviMensch Nov 22, 9:06am
Ik blijf me maar afvragen waarom types als @Cas__Vries types als @Tibaert volgens….allebei lasterverspreiders misschien? #dtv


Je zou door dit slag vrouwen nog een hekel krijgen aan vrouwen in het algemeen. Maar ik weet gelukkig beter.
Update 5 juni 2014

Why not?


Vanwege de vlegelstreken van Jeroen vd Heuvel cs lees ik dit bericht van me terug. Een correctie is nodig.
* Ina Dijstelberge is al sinds 2010 medewerker aan Krapuul. Ze werd door Jeroen gevraagd na deze proeve van bekwaamheid: “Na Communisme nu Sharia als Angstbeeld”. Zoek het maar op…  Ze hapte:


Ina Dijstelberge augustus 3rd, 2010 at 9:07 pm  
Comment author #20977 on Samenwerken? Why not? by Krapuul 
Ik heb ook gehapt. 

 


Why not? De naam van een homobar in Heerlen uit de zeventiger jaren opgezet door een kameraad van me. 
 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.