Aandacht

Serenella Celesti
Hoe krijg je aandacht op internet? Vraag het de mensen van Geen Stijl, zou ik zeggen. Schofferen en bespotten, liefst publiekelijk. Afzeiken heet dat tegenwoordig. Nee, niet Wilders en Bosma, die niet. Deze les is aangekomen bij de raddraaiers op Twitter kan ik u vertellen. De rotzooi die richting mij gespuid werd  heb ik vastgelegd. Onverteerbare troep die voor een deel zonder twijfel onder het strafrecht valt. Derden werden erin betrokken, mijn familie en mijn contacten op Twitter. Dit is niet de aandacht die je wenst, zeker niet als je de behoefte hebt informatie door te geven die telt, waar mensen hun voordeel mee kunnen doen. Je aandacht wordt steeds meer opgeëist door de smurrie die verspreid wordt als je het lef hebt ze te tonen en man en paard te noemen: duidelijk uit welke hoek dit komt.

Vandaag wordt de cirkel rond gemaakt. Een vrouw beweert doodleuk tegen een van mijn trouwe kameraden op Twitter: “heb je mij nu ontvolgt omdat je die onzin van Fons geloofd? Had je gesierd als je wederhoor had gepleegd.” Als deze dame, die mede gezorgd heeft dat mijn blogspots opgeschort zijn door Google, dat hoor en wederhoor met mij had gepleegd, waren we misschien beiden van veel ellende bespaard gebleven. De dame, Ina Dijstelberge, schijnt niet te begrijpen dat de werkelijk kwade genius achter dat spel van Jacqueline Wouters Huib Riethof is. Een man die liegt en bedriegt en zijn vriendinnetje voor de volle 100% steunt  en haar op haar woord gelooft. Hoe gek kun je het maken? Dan spreken we nog niet over Arnold van der Kluft, ook zo’n fris iemand. Eveline van Donkelaar heeft daarbij zo haar eigen belangen en imiteert Wouters optimaal.

Zou Dijstelberge er enige weet van hebben hoe die idioterie van Wouters begonnen is? Ik betwijfel het. Ook betwijfel ik zeer dat het haar ene moer interesseert wat anderen aangedaan wordt. Dan is wegkijken het devies, dan is ze bang, dan houd ze haar mond. Als haar eigen stoepje maar schoon is, een ware Hollandse deugd, vaak verwart met tolerantie.

Ik heb er schoon genoeg van om voor anderen de kastanjes uit het vuur te halen, speciaal voor mensen die zichzelf o zo nobel vinden. Aandacht hoef ik niet, zeker die niet waarbij mijn moeder, vrouw en zoon door het slijk gehaald worden. De grote winst voor mij is, ik ken onderhand de mensen die ik kan vertrouwen en niet aarzelen een hand uit te steken, al is het maar ter bemoediging. Ze begrijpen dat iemand het moet doen wat ik gedaan heb. Onopgesmukt de smeerlapperij tonen van het schorriemorrie. Wie neemt mijn stokje over? Aandacht heb ik nu meer dan genoeg gehad.

Dit bericht was nauwelijks weg of de bekende raddraaister op Twitter roert zich weer: Judas in Nederland.

Zo is deze lieve vriendin van Huib Riethof al meer dan een jaar in de weer. Waag het niet met mij contact te hebben want dan zul je het bezuren. Om het nog maar eens compleet te laten zien, ook vanwege de achterlijke opmerkingen van Ina Dijstelberge, hier het zoeklijstje “Tibaert” van 17 tot 25 november 2013.Uitgelichte afbeelding: Serenella Celesti – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.