Weghalen

 

bron

 

Even een oproep aan Eveline van Donkelaar. Zet dat blog terug betreffende mijn zoon. Of ben je volledig in de war? Elders beweerde je namelijk dat je reacties van mij hebt weggehaald. Reacties die er nooit waren weghalen, hoe doe je dat? Ja, ik had een stuk uit De Groene overgenomen op mijn weblog. Je had dat blad als bruin afgeschilderd vanwege genoemd artikel. Je legde een link met de nazi’s zonder een enkel inhoudelijk argument. Ik heb er geen zin in om er nog verder op terug te komen, maar vond het wel een mooie illustratie van je absurde gedragingen.

Het uit je nek kletsen gaat je bijzonder goed af, te beginnen met “mijn Leers”. Misschien moet je onderhand eens gaan overwegen hulp te zoeken voor je ongeremd gedrag. Misschien kun je dat doen samen met je partners voor kwalijke zaakjes op Twitter.

Hier je volkomen uit de lucht gegrepen onzin. Het verspreiden van leugens en smaad is je lust en je leven. En dat is precies het verschil tussen ons tweeën, ik laat die smurrie zien en ben daarom in jouw ogen een smaadschrijver. Hoe verzin je het? Je staat helaas niet alleen…


Schermafbeelding 2013-08-08 om 05.26.54

 Op datzelfde dag, 8 augustus, dat ik dit screenshot maakte, verscheen een ander bericht met een vergelijkbare strekking:


Schermafbeelding 2013-08-08 om 02.59.25

 Tot slot nog je evenknie op Twitter, dan is dit plaatje weer rond:


Schermafbeelding 2013-08-08 om 13.41.36

 

 

Nog een dringend verzoek. Je legt alles vast wat van mij op internet verschijnt. Zeer zeker mijn blogs, heb ik begrepen. Zet dat spul even bij elkaar op een usb-stick, dan kom ik die wel ophalen, tegen vergoeding uiteraard. Voel me toch een beetje onthand nu die stukjes van me weg zijn. Ze dienden overigens ook als bewijsmateriaal voor justitie, maar dat heb ik je al eens uitvoerig verteld. Geef maar een seintje wanneer het gelegen komt.

 

Ps: Vanwege de zorgvuldigheid. De screenshots hierboven dateren van 8 augustus 2013. Deze is van twee dagen eerder:

 


Schermafbeelding 2013-08-06 om 20.37.46

 

 

Zie ook:

Leedvermaak… Piknijd?

Een verlate reactie
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.