Een fascistenbende aan het werk?

Marcel Gromaire: Nu au balcon (1933)
Bezie hoe ene Huib Riethof tewerk pleegt te gaan, u weet wel de man van de bewijzen. Ik kende zijn telefoonnummer, zei ie ongegeneerd. Gek? Een doodordinaire smeerlap?

3f910-schermafdruk2b2017-12-042b04-18-46
november 2013

Tja, dat politiebureau heb ik vaker van binnen gezien. De recherche doet al maanden onderzoek. Geen hoge prioriteit heeft men mij verzekerd. Verder mag ik niks zeggen. Van een andere keer weet Eveline van Donkelaar alles af. En toch vertikt ze het haar blog met de naam van mijn zoon terug te zetten.

Voorts hebben we nog Ina Dijstelberge. Die herinner ik me nog van het geval Falkenstein. Ik begreep het niet, zei deze schat toen.

In begrijpen is dit trio bijzonder bekwaam. Het begrijpen van Jacqueline Wouters bijvoorbeeld. Alle drie op hun eigen manier.

Lach niet, ze zeggen nooit wat, dat is hun geheim of leugen, zoals u wilt. Net zoiets als die usb-stickjes van Eveline, als u begrijpt (sic) wat ik bedoel…Vanwege de duidelijkheid…
 


 Zie verder: 

“Het woord is aan Eveline…”

en het vervolg:

“Geef me even een seintje”.

Het behoeft toch geen toelichting meer? Leugen en domheid regeren kennelijk. Mondje dicht, anders pakken we jou. Geen fascistenbende. Nee hoor, ze strijden samen voor en tegen Wilders, maar ze zijn één in de strijd tegen Tibaert. Die laat hun smeerlapperij aan hem gericht zien, dat mag van hen niet. Weten zij veel wat fascisme is.

Ach, voorlopig kan ik nog vooruit… Eveline, ik vroeg het je al. Wanneer denk je weer naar het politiebureau te gaan in Maastricht? Je weet wel, vanwege die USB-stick met het materiaal van de blogspot. De opzet (van dat weblog) was dat het mede zou dienen als dossier voor een aangifte, uiteraard ook tegen jou. Hou er terdege rekening mee, Eveline, dat recherche van de politie Tibaert volgt, uitdrukkelijk niet als verdachte. Van het onderhoud met de AIVD was je al op de hoogte. Weet je nog, die zaterdag ?Via Twitter heb ik Eveline van Donkelaar verzocht haar beschuldigingen te staven. Haar laster en smaad komen in een ander kader nog wel aan de orde.

Gelukkig voor haar volg ik haar, d.w.z. er staat van ‘gavimensch’ een lijntje op de Hootsuite. Haar laatste tweet voor het slapen gaan:

GaviMensch 3:23am
Fasinerend: scribd.com/doc/187274138/… Kaarten bijna uitverkocht!  *

Een behoorlijke montage maken, ik bedoel tekstueel, kan ze ook al niet. O zo vulgair, niveau Dorpsgek, of nog erger. Het geschrift eindigt met een afbeelding: “How alcohol attacks the brain”. Alcohol gaat tot de aanval over. Nee hoor, het is gif door mensen gebruikt.

Eigenlijk is hier alles mee gezegd. Wat die vrouw mankeert, ik weet het niet. Maar gewaarschuwd was ik wel, zelfs meerdere malen, op de eerste plaats door mijn vrouw na onze eerste kennismaking met haar, de laatste maal op de Markt in Maastricht, met haar volkomen dwaas en ongeremd brutaal gedrag. Deze vrouw matigt zich doorlopend aan oordelen over anderen te vellen, gelijk een andere dame op Twitter. Volkomen op hol geslagen zijn die twee.Zo Eveline, weer iets voor je USB stickje. Heb je wel ooit het politiebureau van binnen gezien? Ik vraag het me af en daar heb ik echt een duidelijke reden voor. Liegen, weet ik onderhand, kun je als geen ander. Hoe voelt dat Eveline, dat voortdurend moeten liegen en bedriegen? Ik kan het niet, ik val meteen door de mand. Zal wel een kwestie van opvoeding zijn, goudeerlijke ouders en grootouders… Allemaal mensen die hun nek durfden uit te steken, ook in de oorlog.

 

* Die link op haar tweet naar Scribd werkt niet. Hier kunt u dat document van Eveline op een wat fraaiere manier teruglezen: “Weghalen”

 

Laatste update (intro): 28 november 2013


PS december 2017: Nog steeds niet ben ik in het bezit van de toegezegde USB stick met mijn door Ina Dijstelberge verdwenen weblogs.


Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.