Ik denk nooit aan Wilders

Fred Stein: Nun, New York (1944)


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerd

 

Sjaakie is rein, ze laat nooit onzuivere gedachten tot zich toe. Natte dromen van Wilders zal ze niet krijgen, wees daar maar gerust op. Wel helpt ze graag en zo doet ze dat ook voor de bewonderaars van Geert, de Leider, en zijn ordetroepen op internet. Ze deelt met hen de opvatting dat de mainstream media niet deugen, daarvoor heeft ze uitvoerig expertise geleegd, o.a. voor de site Krapuul. Ze kent de klokkenluiders, die steunt ze ten volle. 

Ze laat zich niet van de wijs brengen, die Sjaakie, ook niet door een andere mediadeskundige, die zelfs de historie van de krantenwereld kent. Deze heeft me eens een lesje gegeven over krantenfusies, waar ik niet van terug had. Ook wist ze niet dat de Libération een Frans dagblad is en nog minder dat de RT een Russisch TV kanaal is ten dienste van de overheid om gericht propaganda te voeren.

U begrijpt, twee van deze dwaallichten samen en je krijgt een prachtige cocktail aan idioterie. Vandaar dit voorbeeld. Maar ze spreken hun talen, deze twee onnozele, maar o zo gewiekste dames.
 

 

Uitgelichte foto: Fred Stein

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.