Enge mensen

Authors

 

Stanley Kubrick – Two young women on the way to the theater, New York City, 1946
bron

Onze specialist op het gebied van auteursrecht haalt wel vaker zaken door elkaar. Dat is triest, zeker als ze niet wil terugkomen op vergissingen en regelrechte stommiteiten. Zich excuseren zul je haar nooit zien doen. Overdrijven tot in het absurde wel. Haar makkers lijken uit hetzelfde hout gesneden, Yollie, de Maastrichtse haatoma en niet te vergeten die mislukte wethouder, Riethof is zijn naam.

Wat ze verder bindt is hun brutaliteit en schaamteloosheid. Een staalkaart in enkele tweets. Eerst even gekeken bij die Huib, die lieverd.

Als je dit alles leest vraag je je in gemoede af waar deze mensen mee bezig zijn. Tot een normaal gesprek blijken ze nu al een jaar lang niet in staat. Wel tot verspreiding van de meest schandalige zaken. Vergeet niet, we hebben hier niet met pubers vandoen, maar met volwassenen die zeggen dat de politiek hun ter harte gaat en zeggen Wilders te verfoeien. 
 
Een zielig hoopje onbenullen is hier in de weer, dat staat vast. Meer nog, ze hebben zelfs niet in het minste of geringste in de smiezen hoe laakbaar hun houding is, ze corrigeren elkaar niet en stimuleren elkaar bij een volslagen idioot spel waarvan zij alleen de lol inzien. Onderwijl applaudisseren de fascisten om zoveel dwaasheid bij die zogenaamde Wilders-bestrijders. 


reconstructie april 2017
 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: