Enge mensen

Stanley Kubrick – Two young women on the way to the theater, New York City, 1946 


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdOnze specialist op het gebied van auteursrecht haalt wel vaker zaken door elkaar. Dat is triest, zeker als ze niet wil terugkomen op vergissingen en regelrechte stommiteiten: enge man. Zich excuseren zul je haar nooit zien doen. Overdrijven tot in het absurde wel.

Haar makkers lijken uit hetzelfde hout gesneden, Yollie, de Maastrichtse haatoma en niet te vergeten die mislukte wethouder, Riethof is zijn naam. Wat ze verder bindt is hun brutaliteit en schaamteloosheid. Een staalkaart in enkele tweets. Eerst even gekeken bij Huib, die lieverd.


Als je dit alles leest vraag je je in gemoede af waar deze mensen mee bezig zijn. Tot een normaal gesprek blijken ze nu al een jaar lang niet in staat. Wel tot verspreiding van de meest schandalige zaken. Vergeet niet, we hebben hier niet met pubers vandoen, maar met volwassenen die zeggen dat de politiek hun ter harte gaat en zeggen Wilders te verfoeien. 

Een zielig hoopje onbenullen is hier in de weer, dat staat vast. Meer nog, ze hebben zelfs niet in het minste of geringste in de smiezen hoe laakbaar hun houding is, ze corrigeren elkaar niet en stimuleren elkaar bij een volslagen idioot spel waarvan zij alleen de lol inzien. Onderwijl applaudisseren de fascisten om zoveel dwaasheid bij die zogenaamde Wilders-bestrijders. 


 

 
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.