Wie is de grootste dwaas van de twee?

Karl Theodor von Piloty: Die Eroberung Jerusalems durch Gottfried von Bouillon 1099


 

Manuscript Rinaldo (1711) – bron

Vooraf mooie muziek, niet om in de juiste stemming te komen, maar als tegenwicht voor al die absurditeiten die mensen bij volle verstand ten beste geven. Vergeet niet, de vrouw die hieronder aan het woord komt heeft mij meermaals verzekerd dat haar IQ boven de 140 ligt. Erfelijk is dat, beweerde ze ook. Tja, dan zwijg je, ze is ook breindeskundige wist ze nog ten beste te geven. Haar partners, waarmee ze in gesprek is hechten veel waarde aan haar uitspraken, ze zijn zelfs overtuigd van haar gelijk. Nederland, anno 2017 is het inmiddels.

Muziek…

Een uitvoering met een schitterende Vivica Genaux. Luister maar.
 LOL… EEN SCHUNNIG, EEN FASCISTISCH TRIO VEREEND

Eveline van Donkelaar, Dirk Hartman, Huib Riethof

 
Het gebeurt waar je bij staat, je wordt beschuldigd van zaken waar je zelfs geen weet van hebt. Op internet heb ik het nu al vele malen meegemaakt. Om me tot het laatste jaar op Twitter te beperken, twee dames blijken bijzonder goed uit de voeten te kunnen met het ventileren van de grootst mogelijke grofheden en beschuldigingen. Geen enkele kunnen ze waarmaken. 

De dames Sjaakie en Eveline geheten waarderen elkaar zeer. Hoe kan het ook anders, hun gezamenlijke doelwit is Tibaert, die afwijkend van de gangbare norm, veel van hun activiteiten richting hem toont. Ze voelen dat als een rechtstreekse bedreiging. Onderhand denk ik dat ze gek zijn en zeker een van de twee een gevaar voor de samenleving vormt.

Gisteren zou ik materiaal bij deze laatste gaan ophalen, maar ze gaf geen kik op mijn voorstel om rond 5 uur bij haar aan de deur te zijn. Volslagen bespottelijke tweets kreeg ik onder ogen, maar geen antwoord. Omdat ik zo snel mogelijk een komaf wil maken aan de praktijken van Eveline van Donkelaar, want dat is de dame in kwestie, ga ik snel wat materiaal van haar op een rijtje zetten. Spijtig genoeg beschik ik niet meer over al mijn blogs, dus dat wordt speuren in oude TL’s.

Ja, zei die dame, hij heeft het mezelf verteld, dat hij fake accounts aanmaakte, een van haar vele, zeer vele leugens. En als ze niet liegt verdraait ze de zaak. Hij is een deel van een verboden organisatie, gericht tegen links, die kinderen bedreigt en snel aan de medicatie moet, aldus Van Donkelaar in samenspraak met De Raaij over Tibaert.

 

ENKELE VOORBEELDEN VAN EEN MAAND GELEDEN…


Gek is niet de juiste omschrijving voor deze persoon, knettergek komt meer in de buurt. Ik hou het inmiddels op gevaarlijk gek. Ga de komende dagen wat spul op een rijtje zetten. Alles begon met mijn opmerking: “De AD een linkse krant? Een nette Telegraaf zul je bedoelen.” Toen al had ik moeten weten dat deze vrouw wat mankeerde, gezien haar razende reactie en een idiote scène en plein public. Dat het zo erg gesteld met haar is had ik ook toen niet kunnen bevroeden. Huib Riethof vindt haar een goede vrouw, zoals hij Sjaakie eerlijk vindt. Nou dan weet je het wel. Het in discrediet brengen van iemand beheersen ze alle drie, zijn of haar integriteit aantasten is voor hen een koud kunstje. Mijn ervaringen met deze figuren.

De conclusie van dit trio op die BIJLAGE? Het is een haatblog en ik zaai smaad en laster. Kan het gekker? Nee…

Voor ik het vergeet. Dame Eveline van Donkelaar durft te reppen over iemand, een echte dame, met meer fatsoen en courage in haar ene pink dan Eveline in haar hele donder, die wel morele moed toonde toen zelfs mijn moeder door het slijk werd gehaald, o.a. door Sjaakie. Eveline wist van het leed mijn zoon aangedaan. Vandaar dat ik haar al meermaals heb opgeroepen een blogje terug te plaatsen. Dat komt deze vrouw niet zo goed uit, dan stort haar kaartenhuisje opgebouwd uit smaad en laster in elkaar. Jaja, kinderen bedreigen, wat een schaamteloos wijf zeg.


Update 25 april 2017


 Uitgelichte afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.