INA

· geschiedenis, media
Auteurs

 

Schermafdruk 2017-12-04 21.10.52

Claude Lévi-Strauss

 

In Frankrijk is men bezorgd over het mogelijke teloorgaan van wat via radio en TV uitgezonden werd. Om zoveel mogelijk alles te archiveren is het INA in het leven geroepen. Er zijn uiteraard vele manco’s. Een bekend zijn de eerste afleveringen van Apostrophes met daaronder een aflevering met Mitterrand. Voor altijd verloren, helaas.

In het klein doe ik niet anders, met een verschil dat me nu opbreekt. Maak je gebruik van de faciliteiten die Google biedt verklaar je impliciet dat alle het bij hen ondergebracht materiaal eigendom wordt van deze firma. Als je niet beschikt over copieën ben je bij opschorting van je account, om welke reden ook, al je spul waarschijnlijk voorgoed kwijt.  Het is aan kwaadwilligen hier misbruik van te maken.

Zo geef je een voorzet tot een klacht, waarmee Wouters nu al meer dan een jaar bezig is, niet zonder succes, zoals u weet:

Schermafdruk 2017-12-04 23.33.26

Sprake is hier van Dirk Hartman en Jacqueline Wouters. 

Schermafdruk 2017-12-04 23.33.59

Wie is de grootste dwaas van de twee, vroeg ik me gisteren af: Wouters of Van Donkelaar, beiden zeer bedreven in het verspreiden van smaad en laster, volop gesteund door personen die met een site, genaamd Krapuul, in de weer zijn. Zeer toepasselijk, dat weer wel. Ik bedoel die naam.

Die lui noemen zich allen anti-fascist en lopen aan de leiband van iemand die zijn sporen verdiend heeft bij de NVU als stukjesschrijver. Ik zou zo zeggen, die man is Krapuulwaardig. Geef hem de ruimte op die site, de buitenwacht zal het niet merken zolang hij niet nadrukkelijk PVV propaganda bedrijft, bij Krapuul zeker niet, dat bewijzen zijn activiteiten als Dorpsgek maar al te goed.

Als PDF: De Dorpsgek @Rommedoe1 – compleet, via INDEX de reacties.

1 reactie

Comments RSS
  1. MuzZ11

    Mister slaap niet 😉 truste

    Outlook voor Android downloaden

    ________________________________

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: