INA

Claude Lévi-Strauss wordt door François Mitterrand benoemd tot Commandeur de l’ordre national du Mérite (1985)
In Frankrijk is men bezorgd over het mogelijke teloorgaan van hetgeen ooit via radio of TV uitgezonden werd. Om zoveel mogelijk alles te archiveren is het INA in het leven geroepen. Er blijven uiteraard manco’s, zoals de eerste afleveringen van Apostrophes, niet geregistreerd, waaronder zich een uitvoerig gesprek met Mitterrand bevond. Voor altijd verloren, helaas.In het klein doe ik niet anders, met een verschil dat me nu opbreekt. Maak je gebruik van de faciliteiten die Google biedt verklaar je impliciet dat alle het bij hen ondergebracht materiaal eigendom wordt van deze firma. Als je niet beschikt over copieën ben je bij opschorting van je account, om welke reden ook, al je spul waarschijnlijk voorgoed kwijt.  Het is aan kwaadwilligen hier misbruik van te maken.

Zo geef je een voorzet tot een klacht, waarmee Wouters nu al meer dan een jaar bezig is, niet zonder succes, zoals u weet:Schermafdruk 2017-12-04 23.33.26Sprake is hier van Dirk Hartman en Jacqueline Wouters. Schermafdruk 2017-12-04 23.33.59Wie is de grootste dwaas van de twee, vroeg ik me gisteren af: Wouters of Van Donkelaar, beiden zeer bedreven in het verspreiden van smaad en laster, volop gesteund door personen die met een site, genaamd Krapuul, in de weer zijn. Zeer toepasselijk, dat weer wel. Ik bedoel die naam.

Die lui noemen zich allen anti-fascist en lopen aan de leiband van iemand die zijn sporen verdiend heeft bij de NVU als stukjesschrijver. Ik zou zo zeggen, die man is Krapuulwaardig. Geef hem de ruimte op die site, de buitenwacht zal het niet merken zolang hij niet nadrukkelijk PVV propaganda bedrijft, bij Krapuul zeker niet, dat bewijzen zijn activiteiten als Dorpsgek maar al te goed.

Als PDF: De Dorpsgek @Rommedoe1 – compleet, via INDEX de reacties.


Uitgelichte foto: Claude Lévi-Strauss – bron

Een gedachte over “INA

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.