Puur gif voor de hersenen

Wassily Kandinsky: Le milieu sombre (1943)


Toegevoegd april 2017 en terug gedateerdWasily Kandinsky: De spiegel
Goed dat gewaarschuwd wordt tegen alcoholgebruik. Alcohol is puur gif voor de hersenen. Dat hoeft me niemand meer duidelijk te maken, dat wist ik al in mijn kinderjaren. 

Ouders en grootouders gaven het voorbeeld, nauwelijks alcohol in huis, uitgezonderd op zijn tijd een goed glas wijn van de fa. Theunissen uit de Jodenstraat of een pilsje bij zomers weer op een terrasje. Zo verliepen mijn kinderjaren. De afschuw voor dronkaards was groot, vooral over wat ze aanrichtten.

Toch schijn ik een alcoholist te zijn. Iemand die constant rond kwaakt dat ik een zorgmijder ben laat niet na ook dit aspect van mijn persoonlijkheid te melden. 

De informatie is uiteraard vertrouwelijk en gelukkig kunnen er veel mensen hun voordeel mee doen. Ze weten dan meteen waar mijn zwakke plekken liggen en kunnen vrolijk zeggen, die man is in een delirium, hij weet niet wat hij zegt.

Voordat u nu gaat denken dat ik inderdaad volslagen gek ben noem ik even enkele namen van personen die dergelijke informatie over mij voetstoots aannemen en verder verspreiden. Dan kunt u informeren bij de bron en vragen hoe ze aan die wijsheid komen over wat zij noemen een enge man

De meest uitzonderlijke zijn:

 

– Huib Riethof (@huibree)
– André de Raaij (@vanovernaar, @voorzeespeurder)
– Ina Dijstelberge (@inadijstelberge)
– Dirk Hartman (@baronvbeauluna)

 


De twee belangrijkste bronnen voor hen in deze:

 

– Eveline van Donkelaar (@gavimensch)
– Jacqueline Wouters (@jacquelinewxxx)

 


Voor zover ik het kan overzien, want ik kan uiteraard slechts met zekerheid over mijn eigen toestand oordelen, zijn al deze mensen ruimschoots van het padje. Is er bij hen sprake van vergiftigde hersenen door alcoholmisbruik of anderszins?

U moet beslist alles met een korreltje zout nemen hetgeen ze over derden te melden hebben. Of ze nu iemand antisemiet, dement of nazi duiden, trek het zelf na, of beter nog, vraag ze met aantoonbare bewijzen te komen. T.o.v. mij is hen dat nog nooit gelukt en zal hun ook niet lukken, vanwege een simpele reden, dit soort aantijgingen berusten op laster en smaad. Ze kunnen zelfs hiervoor vervolgd worden door justitie.

Onderstaand screenshot is afkomstig uit het weblog van Eveline van Donkelaar. De oorspronkelijke bron weet ik niet.

 

 


Merkwaardig, deze vrouw verliest nadrukkelijk telkenmale weer de controle over haar emoties heb ik meermaals kunnen constateren.Update november 2019)

Afbeeldingen: Wasily Kandinsky – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.