Puur gif voor de hersenen


Goed dat gewaarschuwd wordt tegen alcoholgebruik. Alcohol is puur gif voor de hersenen. Dat hoeft me niemand meer duidelijk te maken, dat wist ik al in mijn kinderjaren. 

Ouders en grootouders gaven het voorbeeld, nauwelijks alcohol in huis, uitgezonderd op zijn tijd een goed glas wijn van de fa. Theunissen uit de Jodenstraat of een pilsje bij zomers weer op een terrasje. Zo verliepen mijn kinderjaren. De afschuw voor dronkaards was groot, vooral over wat ze aanrichtten.

Toch schijn ik een alcoholist te zijn. Iemand die constant rond kwaakt dat ik een zorgmijder ben laat niet na ook dit aspect van mijn persoonlijkheid te melden. 

The Mirror by Vasily Kandinsky
via Guggenheim Museum


De informatie is uiteraard vertrouwelijk en gelukkig kunnen er veel mensen hun voordeel mee doen. Ze weten dan meteen waar mijn zwakke plekken liggen en kunnen vrolijk zeggen, die man is in een delirium, hij weet niet wat hij zegt.

Voordat u nu gaat denken dat ik inderdaad volslagen gek ben noem ik even enkele namen van personen die dergelijke informatie over mij voetstoots aannemen en verder verspreiden. Dan kunt u informeren bij de bron en vragen hoe ze aan die wijsheid komen over wat zij noemen een enge man

De meest uitzonderlijke zijn:

 

– Huib Riethof (@huibree)
– André de Raaij (@vanovernaar)
– Ina Dijstelberge (@inadijstelberge)
– Dirk Hartman (@baronvbeauluna)

 


En uiteraard de twee belangrijkste in deze:

 

– Eveline van Donkelaar (@gavimensch)
– Jacqueline Wouters (@jacquelinewxxx)

 


Voor zover ik het kan overzien, want ik kan uiteraard slechts met zekerheid over mijn eigen toestand oordelen, zijn al deze mensen ruimschoots van het padje. Is er bij hen sprake van vergiftigde hersenen door alcoholmisbruik of anderszins?

U moet beslist alles met een korreltje zout nemen hetgeen ze over derden te melden hebben. Of ze nu iemand antisemiet, dement of nazi duiden, trek het zelf na, of beter nog, vraag ze met aantoonbare bewijzen te komen. T.o.v. mij is hen dat nog nooit gelukt en zal hun ook niet lukken, vanwege een simpele reden, dit soort aantijgingen berusten op laster en smaad. Ze kunnen zelfs hiervoor vervolgd worden door justitie.

Onderstaand screenshot is afkomstig uit het weblog van Eveline van Donkelaar. De oorspronkelijke bron weet ik niet.

 

 


Merkwaardig, deze vrouw verliest nadrukkelijk telkenmale weer de controle over haar emoties heb ik meermaals kunnen constateren.
reconstructie april 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.