Ze noemen zich lieve vrouwen

Perzische miniatuur ten tijde van de SafawidenLiefde en haat… 
Ja, als liefde omslaat in haat, dan kunnen bepaalde mensen het bloed onder je nagels vandaan halen. Ook dat begin ik te begrijpen…


GaviMensch Nov 30, 7:21pm
Van een moordlustige Twingo en Hollandse onzin acties…;-)
gavimensch.blogspot.nl/2013/11/gast-b…Tja, ik heb die vrouw al verzocht die titel “gastblog” weg te halen. Wat zou Ina Dijstelberge van deze capriolen van Eveline denken? Niets, die negeert ze. Is haar zaak niet en daarmee is voor haar de kous af.


Na de grap met dat z.g. gastblog heeft ze weer wat nieuws verzonnen. Tibaert zal en moet van internet verdwijnen, daarmee handelt ze geheel in de geest van schorem waarbij ze zich goed thuisvoelt en dat weet ze. In een jaar tijd kan veel veranderen, of beter gezegd niets is zo veranderlijk als de mens. Van Donkelaar is het levende bewijs.


GaviMensch 30 aug. 2012
@123marnie Heb je al eens gelezen waar je tweeps mee bezig zijn? Vlgns mij is @Tibaert een van de weinigen die er iets van zegt.

 


Wie is Nieky die door Eveline gewaarschuwd werd? Een blik is voldoende en je weet op haar account komen alle gezaghebbende stemmen samen die nog in de ontkenningsfase verkeren. Nog geen weet (willen) hebben dat ze de fascistische zaak met hart en ziel dienen. Die twee lijken wel elkaars spiegelbeeld. Wel vraag ik me nog steeds af waardoor Eveline zich bewust werd van de in haar sluimerende fascistische krachten, zo mogen we dat bij haar wel noemen. Nietsontziend en gemene zaak makend met fascisten, om niet te zeggen neo-nazi’s, om iemand te vernietigen. De volgende boodschap van haar illustreert dit. Mijn weblogs waren, indirect door haar tomeloze inzet, verdwenen, ze had tegen Tibaert aangifte gedaan en dacht nu, gelijk de eendimensionale zienswijze van fascisten, de Endsieg binnen handbereik te hebben.


GaviMensch Nov 30, 7:59pm
@SmallRivers Please remove paper.li/tibaert_extra/….because of slander in “Wie is de grootste dwaas van de twee? It enters in law-suit .

 

 

Louis Sartorius Journal

 


 

 

 

 

De overige berichten onder Tibaert van gisterenavond en vannacht en die van mij in de vroege ochtend zijn hier rechtstreeks overgenomen van de Hootsuite.

Een selectie:


Tibaert 6:05am
In jouw plaats zou ik maar snel een advocaat in de arm nemen. #politie #justitie RT @GaviMensch: (cont) tl.gd/n_1rsk54u


Tibaert 6:04am
Ken je gevolgen van een valse aangifte? #politie #justitie RT @GaviMensch: @SmallRivers Please remove (cont) tl.gd/n_1rsk51a


Tibaert 6:03am
Toon het verbaal even. #politie #justitie RT @GaviMensch: @SmallRivers Please remove (cont) tl.gd/n_1rsk4u6

 

 


Schermafbeelding 2013-12-01 om 04.55.58

 De grap is dat via een van m’n andere krantjes haar stuk werd opgenomen:


Tibaert 5:52am
Read Grenzenloos ▸ today’s top stories via @Rue89_a_la_une @JoopZeil paper.li/filou_extra/13…

Schermafbeelding 2013-12-01 om 05.53.38
 

 
HET VERVOLG WIL IK U NIET ONTHOUDEN…Afbeelding: Perzische miniatuur

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.