Het ene ware geloof
We gaan verder… Niet om mijn gelijk te halen. Wel als een illustratie van hoe diep gewortelde vooroordelen, gebrek aan kennis en kortzichtig populisme hun vernietigend werk doen. U ziet het, kretologie versus feiten.

De persoon die de volgende zinnen uit haar mouw schudt heeft, en dat is het meest navrante aan deze geschiedenis, nooit enige blijk gegeven tot enige interesse in mijn persoon en die van mijn vrouw. Ze weet niets van ons, wat een geluk overigens, en ziet zichzelf als een buitengewoon begaafd persoon.

De gevolgen zijn desastreus. Het enige dat ze in haar hoofd heeft gezet en mij te verstaan gaf is winnen, alsof het om een wedstrijd gaat, met alle beschikbare middelen, waarbij het gebruik van fascistische methodes en de regelrechte steun van fascisten wel het meest in het oog springen. Haar voorlopig Waterloo heeft ze bij de politie gevonden met haar aangifte tegen mij. De aangifte was gedaan n.a.v. een gebeurtenis die plaatsvond op de Markt te Maastricht, d.d. 8 september 2012.

Ze geeft niet op, mede dankzij de steun die ze geniet, voorop die van een ex-wethouder en een volkomen doorgedraaide vrouw, die de ene leugen aan de andere dwaasheid weet te koppelen. Hoe gek kun je het maken?

Nu weer het woord aan Eveline van Donkelaar. Haar tekst staat in bruin en cursief, mijn commentaar vet.


Al eerder had Fons blijk gegeven van het verkondigen van het enig zaligmakende geloof, het zijne, met als toppunt van wijsheid: Fons! Hij weet alles beter, corrigeert mijn Nederlands, mijn kennis van fascistisch Spanje, van de politieke wereldgeschiedenis gezien met een bredere blik dan die van hem. Hij corrigeert mijn beeld op het Jodendom, blijkt fel anti-zionist en is doorgedraaid anti-Joods en ongenuanceerd pro-Palestijns. Hij legt mij uit wat er mis is met Joden, ik word er misselijk van. Ik probeer uit te leggen, maar HIJ duldt geen tegenspraak. En toch zijn er nog steeds mensen die denken dat hij alleen de pvv en of fascisme bestrijdt. Helaas, hij gebruikt hen.

 


De eerste zin is haar wijsheid. Wat moet ik er van zeggen? Haar Nederlands corrigeren? We hebben gepraat over haar Dordts-Rotterdams accent. Is dat ongeoorloofd? Over fascistisch Spanje hebben we nooit gesproken. Wel gaf ze aan dat ze er een stulpje bezit waar haar hele bibliotheek is ondergebracht, vandaar dat ze het in Maastricht zonder boeken moest doen. Uit principe vraag ik nooit door over persoonlijke zaken. Over hoe ze in Spanje terecht kwam dus niet, over de vader van haar kinderen niet, over haar zoon niet, want daar zweeg ze als het graf over. Haar dochter was haar alles. Over joden, Israël en zionisme heb ik me in een of twee zinnen geuit, in de zin van gooi niet alles op een grote hoop en vergeet niet dat er binnen het zionisme diverse stromingen zijn/waren. Dankzij een dwingende blik van mijn vrouw heb ik verder m’n mond gehouden, want ze kreeg weer een van haar woedeaanvallen. Uitleggen? Vraag haar over n’importe pas welk onderwerp. U zult schrikken. Domheid gekoppeld aan ingebeelde wijsheid leidt tot brokken. Zie Wilders, zou ik willen zeggen.

Ik duld geen tegenspraak, zegt ze over mij. Waar ze zich vooral aan stoorde, waren de vele vraagtekens in mijn berichten wist ze indertijd te melden. Merkwaardig, die contradicties van Eveline, een vrouw die blijkbaar nooit last heeft van twijfel, onzekerheid en bescheidenheid. Ik gebruik PVV’ers… Tussen je nek uitsteken en mensen gebruiken ligt een hemelsbreed verschil, dacht ik zo… Over mensen gebruiken, misbruiken zou ik het willen noemen, door Eveline zal ik maar verder zwijgen. Het is wel de oorzaak van het feit dat ze contact met me zocht.


Iedereen kan begrijpen dat het in zijn straatje past om mij als fascist weg te zetten om nog enigszins zijn vege lijf te redden. Hij twittert zijn frustraties en schrijft hele nachten aan zijn haat blogs. De nare pvv ploeg moet er om lachen heb ik begrepen. En andere Tweeps worden vanwege tweets over Demmink of zijn haatblogs ook weggezet als fascisten en pvv-ers. Sommigen betalen hem met gelijke munt en geven hem lik op stuk, ik heb wel andere dingen te doen. Ik waarschuw andere mensen per DM om zijn vrouw met rust te laten maar zelfs dát blijft maar reacties uitlokken van hem.

 


Eveline gaat als een volleerd fascist te werk. Dat begon bij mij met liegen en de zaak verdraaien. Ook met het niet willen accepteren dat er zelfs van een Maastrichtenaar iets te leren valt. Frustraties? Welke dan? Het enige wat ik poog is een bijdrage leveren aan het politieke discours. Daar zet ik zelfs mijn persoon voor in. Haatblogs? Ik toon wat mogelijk is in dit land. Wegzetten als fascist vanwege Demmink? Nee, ik laat zien dat die pedofilie als middel om zieltjes te verwerven wordt misbruikt door fascisten en neo-nazi’s. Met gelijke munt? Hoe durft Eveline dit te stellen? Omdat ze gretig gebruik maakt van hun smeerlapperij? Nogmaals, wanneer gaat ze dat blog terug te zetten waarin onder meer de laster t.a.v. mijn zoon aangeroerd werd? Ze heeft andere dingen te doen? Welke dan? Iedereen die met mij contact heeft of toevallig op me reageert gaan benaderen en waarschuwen over mijn slechtheid? Het wezen dus van die DM’s. Ja, ik hoor wel eens wat en niet iedereen trapt in haar intriges. En weer voert ze mijn vrouw ten tonele. Hoe durft ze?


En zo vervolgt,  stalkt en belastert hij de ene na de ander vrouw. Ik ben niet de eerste en waarschijnlijk ook niet de laatste, de hoeveelheid  bezoeken van deze blogpagina van 3 minuten of langer getuigen daarvan

 


Vrouwen stalken? Hoe verzin je het? En dat uit de mond van een feministe, die, en dat is me wel heel erg duidelijk geworden in mijn contacten met haar, een uiterst vreemde verhouding heeft met mannen. Heeft die te maken met nare ervaringen in haar kinderjaren, waarvan ze me meteen moest vertellen, toen we elkaar voor het eerst zagen?

Aan het lettertype valt te zien dat hetgeen nu volgt op haar blog later is toegevoegd. Ach, wat moet ik er verder van zeggen? Elke ronde maakt ze het nog bonter. Ik zou haar kinderen bedreigen en inmiddels ben ik geavanceerd tot groot gevaar voor Maastricht. Verwoede pogingen doet ze om me van internet te doen verdwijnen.

Niets is deze vrouw te dol. Ze schrijft niet voor niets onder pseudoniem, zegt ze. Ik dus niet. Ik kan alles verantwoorden hetgeen ik schrijf, Eveline nauwelijks iets. Het enige dat ik nu bijna een jaar geleden ten einde raad wel gedaan heb is haar ware naam prijsgeven. De redenen heb ik aangegeven, smaad, laster, bedrog, intimidatie en meer van die zaken waarvoor Eveline haar hand niet omdraait. Gelukkig is dat alles gedocumenteerd, haar grootste grief. Ze begrijpt zelfs niet dat ik slechts een fractie op mijn blogs heb weergegeven van al wat haar ten laste komt.


En wat doet deze vrouw? Ze stapt naar de politie, net als een andere vrouw, Sandra Strieker. Ook met een valse aangifte. Het schandaal in deze is niet alleen dat deze vrouwen elke realiteitszin uit het oog hebben verloren maar ook dat ze het politieapparaat opzadelen met onzinnige idioterieën.  Op onze kosten… Ook hier weer, Wilders maakt school… Zet de zaak op zijn kop en benoem jezelf tot de gekwetste maar o zo rechtvaardige en je bent kennelijk gelegitimeerd alles en iedereen de grond in te boren die het niet met jou eens zijn, die niet naar jouw pijpen dansen. Dan denkt men te kunnen eisen, te bevelen, denkt men dat de rechtstaat ter hunner voldoening is ingericht. Hoe gek, hoe fascistisch, hoe dwaas kun je zijn? Zie verder het blogje dat Eveline van een of andere fascist overneemt

 


Ondertussen copypaste hij hele nachten lang tweets van voor hem geblokkeerde accounts en zet die op zijn blogjes, voorzien van woeste commentaren; elke Dm is tegen hem gericht, elke verdwenen volger is de schuld van anderen. Mensen durven hem niet meer te blokkeren uit angst voor represailles. Veel vrouwen moeten ‘s nachts een slotje op hun account doen om dat te voorkomen. Dan zet de onverlaat zijn bloglinkjes zogenaamd anoniem onder mijn blogs die ik gelukkig modereer en aldus de laster op tijd kan verwijderen.
Ondertussen reageer ik al een half jaar niet meer op hetmannetje. Ik blokkeer zonder pardon iedereen die mij belastert, logisch toch? Ik lees dus ook zelden of nooit zijn smakeloze blogs. Behalve als ik er attent op word gemaakt en dan nog niet altijd. Zijn persoonlijke vetes zijn niet de mijne.
Dat maakt hem zo woest blijkbaar dat hij mijn persoonlijke gegevens overal verspreid; iets waarvoor ik zelfs het bureau voor rechtshulp moest inschakelen. Ik schrijf niet voor niets onder pseudoniem, hoe lastig dat ook vaak is.
Mijn kinderen worden geconfronteerd met zijn smaad en lasterverhalen op het internet, het belemmert hun VRIJHEID en het moet nu gewoon stoppen!!!!!Het zijn misselijk makende praktijken. Ik heb mijn hele leven gevochten voor de vrijheid van anderen. En nog steeds. Dit doorgewinterde getreiter moet ik helaas bestrijden, het is van het laagste allooi. Ik heb veel meegemaakt maar dit nog nooit.
– Fons, ik eis dat je alle blogs en of delen daarvan  en verwijzingen naar mij met welke naam dan ook NU van je blogs verwijdert, ook als hashtag. En dat je mij en mijn kinderen vanaf NU met rust laat. En dat je je laat behandelen voor wat ik als psychiatrisch verpleegkundige toch wel een nare persoonlijkheidsstoornis durf te noemen. Tevens blijk je een pathologische leugenaar te zijn die continue projectiegedrag vertoont. Zoals de dronkenlap die zegt dat een ander dronken is maar hij niet. Hetgeen allemaal in het ziektebeeld zou kunnen passen.
Sterke vrouwen trekken je duidelijk aan maar je kunt er niets mee, laat hen met rust en gebruik je media (bij jou niet echt sociaal) om met je maten van gedachten te verwisselen.
Ik heb het volste recht en zelfs de plicht om dat van je te eisen. Ik had dit schrijven ook in je brievenbus kunnen doen of aangetekend kunnen laten bezorgen. Maar aangezien je de laster en smaad over mij op je blogjes produceert doe ik eenmalig hetzelfde. Een afschrift hiervan gaat wel naar het bureau voor rechtshulp.
Ik hoop je nooit meer te zien Fons en nog minder van je te horen. 
Ik heb gezien in een van je denigrerende blogs dat je jezelf een minkukel noemt, ik zou zeggen dat het nog wat zwak is uitgedrukt.–
@Gavi Mensch
Maastricht,
5 MEI 2013
NB All rights reserved 2013 en ©!  
Van reproduceren zonder toestemming wordt deze keer aangifte gedaan!
PS. Ik hoop nooit meer zoiets op mijn eigen blog te hoeven publiceren. Van mij krijgen dit soort types geen enkel podium meer. Wat een doffe ellende.

 

Update 11-7-13  met frisse tegenzin is de update  van 7-6-2013 is tijdelijk verwijderd en  op te vragen bij voorgenoemde nare man die vandaag de dag, (zo wordt mij verteld door andere mannen en vrouwen) wel erg vaak gooit met een mannelijk geslachtsdeel. Zou het dan toch waar zijn en is al zijn smaad en lasterschrijverij gericht tegen vrouwen om een bepaalde reden?

Ik zie dat ik nog veel verpleegkundigenwerk zou kunnen verrichten ware het niet dat ik iets anders te doen heb. ;-)

Update: 17-6-2013  Een steuntje in de rug….http://karinsmalbil.com/stalking-de-straf-en-de-ziekte/

Update 30-7-2013 …… de verklaring verklaard? http://dorpsgek2013.blogspot.nl/2013/07/gastblog-het-spel-van-fons-een-analyse.html


Schermafbeelding 2013-12-05 om 01.23.54Schermafbeelding 2013-12-05 om 01.24.27

 


Een allerliefst triootje is hier vereend. Een SS bewonderaar, een gedegenereerd warhoofd en een haatoma. Wat wil je nog meer?

Voor verdere lectuur beveel ik een site aan die nauw aansluit bij wat deze lieden te melden hebben, een site waar mensen zich kunnen laven aan haat die ongetwijfeld leidt tot degeneratie…: Fenixx. Fascisme uit de eerste hand zogezegd.
 
Afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.