Nog even een haatblogje tussendoor…

Lifting a glass at Katherine’s Place at Happy Hollow shantytown – Valley County, Montana (1936)
Een van de stukjes van Eveline van Donkelaar dat druipt van haat, smaad, laster en leugens. Hoe het begon? Ik heb het al zo vaak verteld, dat behoeft geen herhaling meer. Iets aantonen aan de hand van voorbeelden kan deze vrouw niet. Van meet af aan was ze bezig een voor haar ongewenste stem het zwijgen op te leggen en het gaat van kwaad tot erger. September vorig jaar dacht ik van haar af te zijn toen ze me blokkeerde op Twitter. De directe aanleiding, een vriend van haar, bekend onder @vlunk, had ik toegevoegd aan het bekende lijstje vanwege grove en schoffeterige uitlatingen en bedreigingen. Ze kwam met een alternatief, waarin ze het opnam voor mij en mijn familie. Dat blog wil ze geen weet meer van hebben. Mijn weigering om @vlunk (zie vanaf reactie 27) weg te halen betekende voor haar zoveel als hij wil niet doen wat ik zeg. Haar blogje over “Leers” verscheen en aangezien ze manipuleerde met haar reacties heb ik daarover ook een blog geschreven. ‘s Avonds ging de telefoon. Een schreeuwende Eveline aan de lijn. Door steeds rustig Eveline, Eveline te zeggen probeerde ik haar te kalmeren. Toen werd het stil. Vervolgens vroeg ik haar, vertel, wat is er aan de hand. “LUL”, en toen werd de verbinding verbroken.

Het vervolg is bekend. “Van mij verlies je altijd”, ik lach het laatst. Winnen, verliezen? Waar ging het over? Voor mij om fascistische praktijken, nog steeds. Vergis u niet, een normale woordenwisseling over politiek en aanverwante zaken is met deze vrouw onmogelijk. Ze kan niet luisteren, brengt alles terug tot haar zwart-wit kader en verdraait je woorden waar je bij staat. Oprechte belangstelling voor de ander, de medemens kent ze niet. Wilders is voor haar een psychiatrisch probleem, dat zegt feitelijk meer dan genoeg. Van fascisme heeft ze geen enkele notie, dat kan ik u verzekeren. Voor het gebruik van fascistoïde methodes draait ze haar hand niet om, zie wat ze schrijft over mijn mogelijkheden om me te uiten. Wie zijn het toch, die anderen zo graag het zwijgen willen opleggen? Fascisten toch, bij gebrek aan argumenten, wars van dialoog? Hun taal, hun woordkeus, hun kwalificaties verraden hen meteen. Zie onderstaand epistel.

Cursief heb ik een paar verwijzingen en wat commentaar opgenomen.


Alphonse Scaf viert verjaardag als stalker en smaadkrabbelaar – 25 september 2013

Alphonse Scaf (72) uit Maastricht viert zijn eerste verjaardag (ws ook qua verstand) als mijn stalker en smaadkrabbelaar.  

Ook namens degenen die mijn achternaam dragen hebben wij, mijn kinderen en ik, alvast een krans laten maken met als opschrift: met dank voor de bedreigingen en het onmogelijk maken van ons leven???”. De geleden schade wordt op de lasteraar verhaald.

(Zo, een liefdevolle verpleegster die iemand dood wenst? Je vertoont trekken van een kampbewaakster. Welke bedreigingen? Welke schade? Welke laster? Geef concrete voorbeelden, dan praten we verder. Die ik geef zijn duidelijk zat.)

Wat de onnozele minkukel er in dit jaar heeft uitgegooid is meer dan een beerput vol. Zelfs het onbeschofte peroxideding doet het hem niet na.

(Ja, het is een beerput vol met smeerlapperij van derden, waar je je heel goed bij thuis lijkt te voelen. Het geeft geen plezierige aanblik en het stinkt. Het is wel o.a. van jouw eigen makelij. Het peroxideding… Bedoel je Wilders? Zeg dat dan.)

De politie neemt braaf notitie van alles wat ik aandraag. En ondertussen ben ik bezig met legale manieren om zo’n mies mannetje van de sociale media af te krijgen. Op de asociale media kan hij verder zijn gang gaan. Ik beveel hem van harte aan bij de roze Khmer. Als pathologisch leugenaar is hij in staat om bij een tweet over misbruik van kinderen een verhaal bij elkaar te schrapen en dat te produceren in zijn haatblogjes. Daarvoor gebruikt hij er vier, verschillende!  Contracteren die haatschrijver zou ik zeggen, maar niet meer op de sociale media.

(Toon eens het verbaal….)
(Legale middelen? Laster over mij verspreiden is dat legaal? Ja, daar ben je uiterst geraffineerd in. Je methodes ken ik inmiddels.)
(Roze Khmer? Ken ik niet. Ken je het verschil tussen legitiem en legaal? Pathologisch liegen… Geef dan wat concrete voorbeelden. Ook plezierig voor de lezer van je stukjes. Kan hij of zij het meteen controleren aan de bron, zoals over misbruik van kinderen. Haatblogjes? Ja, ik toon de haat van anderen, zoals die van jou. Geen plezierige kost.)

Aanleiding was dit blogje over een gebeurtenis in Maastricht: 
http://gavimensch.blogspot.nl/2012/09/tegoedbon-van-leers.html 

(Maastricht, de zaterdag voor de verkiezingen)

Het aan Leers komen wat funest. 

(Deze paar woorden maken volstrekt duidelijk dat je ofwel bewust de zaak op zijn kop zet, of dat je geschift bent.)

Verder had ik geen boodschap aan zijn uitleg over wat hij het schandelijke zionisme noemt. Ook dat werd me zeer kwalijk genomen. 

(Op deze absurditeit kom ik nog terug. Dit is echt wat je noemt krankjorem.)

Na meer dan een half jaar negeren van zijn haattweets en schaamteloze zwartmakerij heb ik hem een blog gestuurd: 
http://gavimensch.blogspot.nl/2013/05/bevrijdingscadeau-laatste-update.html
Hij begreep er niets van, hij was immers een slachtoffer ook al weet niemand waarvan. 

(Nogmaals, ik mag toch veronderstellen dat je op je eigen spullen wijst die ik vervolgens toon op m’n blog. Haat… Geef mijn portie maar aan Fikkie.)
(Ik begreep er niets van… Eveline weet dat. Hoe? Ze heeft bijzondere gaven, ongetwijfeld. Wel verklapt ze haar bedoelingen, slachtoffers maken. Dat zal in mijn geval niet lukken al wil ze dat nog zo graag.)
(Aangifte)

Het feit dat hij iedereen die niet naar hem luistert nazi, racist, fascist of pvv-er noemt heeft daar vast NIETS mee te maken.

(Iedereen… Waar dan? Tja, feiten, daar heb je het bijzonder moeilijk mee. Wel met insinuaties, laster en bedrog kun je vaardig omspringen.)

Het schrijven van blog ten behoeve van een lesbrief voor mijn collega’s in de thuiszorg over de benadering van NPS-patiënten (narcisten) en pathologische leugenaars heeft hij op zichzelf betrokken. Wie de schoen past trekt hem aan. 
Veel van zijn gedragingen heb ik dan ook kunnen gebruiken voor mijn syllabus. En slechts opmerken dat ik nooit of te nimmer zoveel tijd in dit soort zaken zou steken.

(Te vrezen valt dat je in de war bent met een spiegelbeeld van jezelf.)

Verder  blijkt dat  op Google Search  o.a. mijn dochter tussen de rommel van die Scaf te staan.  Dat is het resultaat van het verspreiden van mijn eigen naam. Het pseudoniem gebruik ik al jaren om niet anderen met mijn achternaam te belasten met eventueel commentaar op mijn blogs. Scaf  heeft ook foto’s, blogs met copyright en andere zaken overgenomen en vervalst of mee geplagieerd.

(Je dochter staat tussen rommel… Besef je niet dat je voortdurend je kinderen en kleinkinderen misbruikt voor jouw doel? Daar zullen ze schade van ondervinden. Ik heb je dat al eens eerder gezegd. Het schandaal is dat je zelfs regelmatig durft te stellen dat ik ze bedreig. Ben je van Lotje getikt?)
(Pseudoniem… Je bent de onnozelheid zelve. Als je anderen niet wilt belasten zul je je rekenschap moet geven over wat je verspreidt op internet en geen misbruik maken van je gedachte anonimiteit. Zo simpel is dat.)
(Geef even klip en klaar aan waar ik iets vervalst of geplagieerd heb. Kan je nu al vertellen dat dit onmogelijk is. Waarom zeg je dat dan? Liegen zal je steeds verder in het moeras doen wegzinken. Welke blogs heb ik overgenomen? Die over mijn persoon handelden vol met laster en smaad. Is dat verboden? De inhoud van die blogs bevatten strafbare zaken, zoals dit blog van je. Over welke foto’s heb je het toch? Je avatar op Twitter?)

Elke maand dat we schade ondervinden door het niet kunnen doen van werkzaamheden  worden op de smaadschrijver verhaald. Dat kan aardig oplopen.  Ik vrees dan ook dat iemands pensioentje er meer op achteruit gaat dan Leers voor ogen had.

(Als je schandelijke zaken anoniem dacht te kunnen verspreiden, ging de vlieger niet op. Je was nadrukkelijk gewaarschuwd. Ik ga met open vizier op internet. De mogelijke schade, zoals jij dat noemt, komt voor jouw rekening. Leugens, smaad en laster. De door mij en mijn zoon geleden schade komt zeker nog aan de orde.)
(Wil je soms proberen ergens een slaatje uit te slaan? Die indruk krijg ik onderhand van je. Inmidddels ben je al zover dat je me een bedreiging voor Maastricht vindt. Je denkt vermoedelijk hoe sterker ik alles opblaas met alle leugens en laster die er bij horen des te sneller wordt ie berecht. Ja, je gelooft kennelijk in sprookjes. Beetje als Vrouwtje Piggelmee, het vrouwtje nooit genoeg…)

Dit blogje is alleen ter informatie en om zijn Google-aandeel mee op te schroeven. Hopelijk horen we alleen nog van hem via zijn advocaat of de rechter met een internet verbod voor deze haatzaaier met zijn vele fakeaccounts. Zijn pogingen om samen met zijn gelijkgestemde maten ongeveer 160 mensen van twitter te verwijderen gaan niet lukken.  Zijn totale verdwijning van Internet zou de sociale media goed doen.

(Fake accounts? Vertel, welke dan, ik weet nergens van. Mensen van Twitter doen verdwijnen? Hoe kom je daarbij? Het zou wel een zegen zijn voor de sociale media als pathologische leugenaars en lasteraars, zoals jij en je sister in crime Jacqueline Wouters van Twitter verdwenen. Jullie vergiftigen het klimaat wel op een zeer bijzondere wijze.)

Amen

(Nee, geen amen. Je gaat nu eens netjes antwoord geven op alle vragen die ik je gesteld heb en je gaat eens alle beschuldigingen aantonen met bewijsmateriaal. Kun je dat niet, dan heb je een valse aangifte gedaan. Dit alvast als een eenvoudige constatering. De juridische gevolgen komen voor jouw rekening, dat begrijp je toch wel?)

©Gavi Mensch
Maastricht, 25-9-2013

All rights reserved 2013Om misverstanden te voorkomen. Het geheel plus de genummerde reacties (1 tot 7) is dus, behalve de cursieve tussencommentaren, afkomstig van het weblog van Van Donkelaar.
 


 

 
En verder…


Uitgelichte foto: Valley County, Montana – bron

Een gedachte over “Nog even een haatblogje tussendoor…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.