Naaien

Roger Rossell – “The end is in sight”
Vrouwen vaardig met naald en schaar worden opgeroepen door zionist Herman Falkenstein. De man heeft nauwe banden met de Mossad, CIA en FBI volgens zijn eigen zeggen. Iemand die van onschatbaar belang is gebleken om nazi netwerken op te sporen. 

Jacqueline Wouters, op haar beurt weer informant van Eveline van Donkelaar en Huib Riethof, kan zo dankzij Herman haar onvermoeibare strijd tegen het gevaar Tibaert voortzetten. 


schermafbeelding-2013-12-06-om-22-03-35-1

 


Tibaert: pro pedo, linksfascist, psychopaat, pathologisch leugenaar, bedreiger van kinderen, alcoholist, hacker, verspreider van smaad en laster, spammer, profiteur, maar gelukkig o zo dom.

Leider van de groep Tibaert. Iemand met een verleden en als zodanig gebruikt door de AIVD.
Mede dankzij het goede voorwerk van Herman Falkenstein zijn de weblogs van Tibaert bij Google verdwenen. In dit verband moet ook hulde gebracht worden aan Ina Dijstelberge en Arnold van der Kluft, in het ware leven André de Raaij geheten. De strijd gaat gelukkig voort. Internet moet vrij worden van alle links extremistische smetten. Wilders gaat grote en grootse tijden tegemoet.

 


Twizzerjerks: email@wildwestdomains.com wie de kip tibaert wil naaien kan dat http://t.co/HvQwE3GBBT 5:12pm, Dec 06

JacquelineWxxx: @Twizzerjerks hoe bedoel je dat 5:14pm, Dec 06

Twizzerjerks: @JacquelineWxxx http://t.co/3gcDnHhH2H 5:16pm, Dec 06 van Web

 

 

 

Schermafbeelding 2013-12-06 om 20.58.54

Schermafbeelding 2013-12-06 om 20.59.45 Schermafbeelding 2013-12-06 om 21.00.21

Wilders wordt inmiddels ook accuraat geïnformeerd over Tibaert. Het weblog van Eveline van Donkelaar bewijst daarbij onschatbare diensten. Zij is het ook die de totale oorlog tegen Tibaert heeft uitgeroepen. De eerste slag heeft ze gewonnen. Op naar de volgende. Wat een geluk die medewerking van Herman Falkenstein. Huib Riethof kan gniffelen. Met een leugentje om bestwil via een tweet heeft hij dat raderwerk in beweging gezet. Huib, de toeverlaat van vrouwen in nood, of ze Sjaakie, Ina of Eveline heten. Hij weet hoe ze te verheffen zodat ze buiten zichzelf opstijgen en tot grote daden komen. Hulde aan die man.


 Update februari 2018
BIJLAGE: Lijstje Ina
BIJLAGE: GROOTSE ANALYSE
 


Uitgelichte foto: Roger Rossell – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.