Doodsbedreigingen, het went…

Lev Sherstennikov. Tram. Saint-Petersburg. 1956

@EsraVisser: @drsYell Want ik laat je vermoorden, als je dat nog 1 keer doet.

 

Schermafbeelding 2013-12-13 om 02.44.05

 

@drsYell Dec 12, 7:34pm via Twitter for iPhone

Veroordeeld kinderbedreiger @Twizzerjerks wordt binnenkort dus voor de tweede keer van z’n bed gelicht wegens doodsbedreiging. #recidivist

@drsYell Dec 12, 11:40pm via Janetter

Nog even geduld en de de politie komt je WEER van je bed lichten, kinderbedreiger @Twizzerjerks

 

Schermafbeelding 2013-12-13 om 02.59.11

 

 

Bedreiger van kinderen en met die man werkt Jacqueline Wouters nauw samen? Ze is de informatiebron voor Eveline van Donkelaar en Huib Riethof gebleken als het juist om dit thema gaat. Dit moet ik eens goed laten bezinken. Iemand uitmaken voor bedreiger van kinderen is iets wat Eveline voortdurend doet. Om iemand en zijn of haar kinderen te kunnen bedreigen zul je op zijn minst hun naam en verblijfplaats moeten kennen. Deze vrouw beschuldigt mij klip en klaar van dergelijke praktijken, als zoveel bij deze vrouw pure laster en smaad. Waarom doet ze dat? Ze heeft weet van de (doods-)bedreigingen die mij en mijn familie betroffen, ze heeft weet van de smurrie betreffende pedofilie en toch doet ze dat. Daar kan slechts een reden voor zijn, ze is uit op psychische en mogelijk fysieke vernietiging van mijn persoon. Een vorm van ernstige bedreiging dus.

Ik laat het nog even bezinken, maar ik denk dat ik de waarheid en motieven omtrent Eveline van Donkelaar op het spoor ben. Spijtig dat je zoveel tijd moet steken in een personage die slechts uit is op zelfverheerlijking en voor zover ik kan beoordelen weinig op heeft met haar medemensen. Voor een groot deel spreekt minachting voor ze uit haar woorden, niet alleen voor haar stad- en streekgenoten. Ik vind haar houding en handelen tot op het bot verachtelijk. Ik kom er nog op terug.

Ondertussen ben ik bezig om de door Ina Dijstelberge aangerichte schade zoveel mogelijk te herstellen. Immers zij heeft de stoot gegeven tot het verdwijnen van mijn weblogs, zonder er echt ooit werkelijk kennis van te hebben genomen. * Mijn streefdatum om helderheid te verschaffen, voor zover nodig, was medio december. Dan ook zou ik gaan werken aan een aangifte o.a. tegen Huib Riethof. Het voordeel van dat gedoe is nu dat al het oude materiaal weer de revue passeert. Ja, het laatste jaar was een herhaling van het vorige met andere etiketten. Linkse… Een uitermate goede les en een waarschuwing voor allen die achter een vaandel, een ideologie, een propagandist aanhollen. Niet voor niets laat ik nu even zien hoe ik in de weer ben geweest afgelopen avond en nacht. Daarop de reacties die ik vandaag te zien krijg. Het rijtje verschaft alle mogelijke toelichting, dat verzeker ik u. Als afronding op deze TL uit de zoeklijst Tibaert volgt nog een korte slotbeschouwing.

 


Tibaert Dec 12, 5:18pm via WordPress.com

Els en Sandra in de voetsporen van Breivik wp.me/p2gQEi-S6

Tibaert Dec 12, 5:30pm via WordPress.com

Wilders is een heel bange politicus wp.me/p2gQEi-Sc

KesTeab Dec 12, 6:24pm via Tweet Button

Wilders is een heel bange politicus wp.me/p2gQEi-Sc via @Tibaert

Tibaert Dec 12, 7:56pm via WordPress.com

Dwangneurose en paranoia wp.me/p2gQEi-SH

Tibaert Dec 12, 8:09pm via WordPress.com

Manipulatie, geweld en trollen wp.me/p2gQEi-SQ

Tibaert Dec 12, 8:47pm via WordPress.com

Zinvolle discussies met het PVV volkje wp.me/p2gQEi-T7

Tibaert Dec 12, 9:04pm via WordPress.com

Van NRC tot Twitter. Over PVV en Wilders… wp.me/p2gQEi-Tf

Tibaert Dec 12, 8:47pm via WordPress.com

Zinvolle discussies met het PVV volkje wp.me/p2gQEi-T7

Geretweet door RikaJans

Tibaert Dec 12, 9:08pm via WordPress.com

Fake wp.me/p2gQEi-Th

Tibaert Dec 12, 9:19pm via WordPress.com

Alexandra Strieker en fascisme wp.me/p2gQEi-Tm

Jekylline Dec 12, 9:21pm via Echofon

Legendarische foto van Tibaert zijn vrouw Gonnie gezellig samen met Geert Wilders! #PVV OP 1 pic.twitter.com/h0yDKyULCj

2 retweets

Tibaert Dec 12, 9:34pm via WordPress.com

Een weekend bij de PVV familie op Twitter – 1 wp.me/p2gQEi-Tq

Tibaert Dec 12, 9:44pm via WordPress.com

Een weekend bij de PVV familie op Twitter – 2 wp.me/p2gQEi-Tu

1 retweets

Tibaert Dec 12, 9:52pm via WordPress.com

Stalker Peter Anshof wp.me/p2gQEi-Si

Tibaert Dec 12, 9:56pm via WordPress.com

Copyright wp.me/p2gQEi-SW

Tibaert Dec 12, 10:55pm via WordPress.com

De nuance van Peter Anshof wp.me/p2gQEi-Sl

Tibaert Dec 12, 11:15pm via HootSuite

Een anarchiste dreigt met legale middelen:
ow.ly/rIAXJ
Het ergst van al, ze begrijpt er niets van en kan niet communiceren.

Tibaert Dec 12, 11:20pm via WordPress.com

Martine werd Martin… wp.me/p2gQEi-TH

Tibaert Dec 12, 11:42pm via WordPress.com

Een SS-bewonderaar wp.me/p2gQEi-UA

Tibaert 1:33am via WordPress.com

Enkele gedachten tussendoor wp.me/p2gQEi-UQ

Tibaert 1:42am via WordPress.com

Een eigen mening wp.me/p2gQEi-Vd

Tibaert 1:48am via WordPress.com

Het fatsoensoffensief op Twitter wp.me/p2gQEi-Vf

Tibaert 1:56am via WordPress.com

Psychopaat… wp.me/p2gQEi-Vi

Tibaert 2:58am via Twitlonger

Bedreigd Herman ook kinderen? Dat is nieuw voor me. Is er bewijs? RT @drsYell: Nog even geduld en de de (cont) tl.gd/n_1rtgfdq

Tibaert 3:36am via WordPress.com

Geen rommedoe voor Eveline, of toch? wp.me/p2gQEi-Vv

Tibaert 3:51am via WordPress.com

Een verpleegster vol liefde en mededogen… wp.me/p2gQEi-Vy

Tibaert 4:20am via WordPress.com

CENSUUR VAN LINKS… wp.me/p2gQEi-VE

Tibaert 4:43am via WordPress.com

Een fascistenbende aan het werk? wp.me/p2gQEi-VL

Tibaert 5:11am via WordPress.com

Doodsbedreigingen, het went… wp.me/p2gQEi-Vq

Tibaert 5:43am via WordPress.com

Ina en de klok en de klepel wp.me/p2gQEi-VV

Tibaert 5:48am via WordPress.com

Mening uiten en censuur wp.me/p2gQEi-W1

Tibaert 6:02am via WordPress.com

Een onverlaat… wp.me/p2gQEi-W8

KesTeab 7:06am via Tweet Button

Doodsbedreigingen, het went… wp.me/p2gQEi-Vq via @Tibaert
Maakt Herman Falkenstein niet uit; oud of jong: hij bedreigt het.

GaviMensch 7:17am via TweetDeck

Laat je me nu met rust halve gare @Tibaert ik ben niet bezig met jullie domme gezwets. Of kun je mijn kleinkind er mee redden? Idioten!

GaviMensch 7:18am via TweetDeck

Zoek eens een positieve bezigheid en neem medicijnen @Tibaert niet alleen mijn verpleegkundig advies. Vraag het maar aan een psychiater.

KesTeab 7:19am via Tweet Button

Doodsbedreigingen, het went… wp.me/p2gQEi-Vq
Dus bedreigen van kinderen zit in de hoek Falkenstein, Wouters en Mensch?

GaviMensch 7:20am via TweetDeck

Of kom naar het AZM en vertel het persoonlijk aan mijn dochter @Tibaert waarom je haar de kansen op werk ontneemt. Ga van mijn planeet af!

_snappie_ 7:26am via Tweet Button

Wat ik niet begrijp is wat @EsraVisser ermee te maken heeft, waarom Esra? — Doodsbedreigingen, het went… – tibaert tibaert.com/2013/12/13/doo…

Tibaert 8:00am via HootSuite

Conservatief, een “update”…

ow.ly/rIRuz
Op zijn minst is deze vrouw heel erg verward. Al anderhalf jaar is ze zo bezig.

GaviMensch 8:39am via Twitter for Android

Ik kom dadelijk voor ik naar het ziekenhuis ga even bij je langs. @Tibaert wat jij doet is 1000x erger dan agema

jacsmits 8:44am via Echofon

@Tibaert Kinderbedreiging door Falkenstein, het bewijs! twitpic.com/doixzl

GaviMensch 8:46am via Twitter for Android

Totdat de @Politie @Tibaert oproept ben ik weinig op twitter. Voor selecte groep op FB. Aju

GaviMensch 8:49am via Twitter for Android

No estare en tuiter por culpa de @Tibaert que nos amenaza y persigue. Bloquearle y raportarle para spam seria de gran ayuda. #stalker

Tibaert 9:01am via HootSuite

DOODSBEDREIGINGEN, HET WENT…

ow.ly/rJ027

JacquelineWxxx 3:59am via Web

@EsraVisser Duidelijk wie @ drsYell is -> kippenclub Tibaert mr #DenHaag -> @ kesteab batgirl666.blogspot.nl/2013/08/kestea…

Geretweet door EsraVisser

GaviMensch 9:50am via Tweet Button

De schoft @Tibaert met zijn projectie, elke dag bedreigingen, het went nooit wp.me/p2gQEi-Vq Hoe stupide kun je zijn?

GaviMensch 9:51am via Tweet Button

Chantage en bedreigingen van @Tibaert, het went nooit. Je spamt iemands achternaam kapot, maar dat is jouw schuld niet? #lowlife

GaviMensch 9:53am via Tweet Button

Bij je bedreigingen vraag je je nooit af wat dat betekent voor n jonge moeder @Tibaert, rotzak? Jaloezie door t niet hebben kleinkinderen?

GaviMensch 9:55am via Tweet Button

En je denkt dat jij bedreigt wordt, sukker @Tibaert? Schei uit met het belasten van mijn kinderen met je zooi! Schaam je, stuk ongeluk!

GaviMensch 9:58am via TweetDeck

I wont be here for a while, just until the @Politie has picked up @Tibaert. Meanwhile report the stalker for spam, please.

BonnieIsMyName 9:59am via Twitter for Windows Phone

Als iedereen hem nou een aangeeft voor spam en blokt…heb ik ook gedaan 😉 @GaviMensch @Tibaert

Tibaert 10:00am via HootSuite

EEN FASCISTENBENDE AAN HET WERK?

ow.ly/rJ07Q

GaviMensch 10:00am via TweetDeck

No estaré aqui durante un tiempo, mi hija está hospitalizada y @Tibaert que me persigue no para! Raportarle a @Tibaert para spam porfa

KesTeab 10:29am via TweetDeck

@drsYell Wouters heeft ons door: Jij, tibaert, correctietik,J@cques-CPS en ik dat zijn allemaal de zelfde persoon. Slim is Wouters he?

1 retweets

Tibaert 11:00am via HootSuite

EEN ANARCHISTE DREIGT MET LEGALE MIDDELEN

ow.ly/rJ0ka

Tibaert 1:31pm via HootSuite

GEK

ow.ly/rJ0dV

Tibaert 1:37pm via Paper.li

Tibaert is out! paper.li/Tibaert/131322…

Elsingh1st 3:02pm via TweetDeck

@KesTeab @drsYell En ik dan? Je vergeet mij! Ik ben ook Tibaert. Wouters heeft het zelf gezegd!

Amelie2014 4:15pm via Twitter for iPad

@KesTeab @Elsingh1st @drsYell , hier nog een @Tibaert, ’t is druk in Maastricht…gezellig Vanavond ga ik me nog eens buigen over een afsluitend commentaartje, dat is meer dan nodig. Alvast dit, de eerste en de voorlaatste tweet hebben meer met elkaar te maken dan zo op het eerste gezicht lijkt.
schermafdruk-2016-10-20-20-49-37
Het wordt een nieuw bericht. Er blijft zoveel liggen waar je op zou moeten reageren, maar het went, niet alleen die (doods-)bedreigingen. Je leest er bijna overheen. Toch blijkt zo ongeveer alles wat bepaalde mensen te melden hebben hoofdzakelijk te bestaan uit leugens, het verdraaien van wat je gezegd hebt met als enig doel smaad en laster verspreiden om tot de rechtvaardigen te behoren. Welke kronkel hier achter schuilgaat is me een raadsel. Wel mooi achteraf gezien dat Twitter gedoe, je kunt veel duidelijk maken door simpeltjes de smurrie te tonen. Daar zal ik het volgende bericht mee beginnen. Dan kom ik ook te spreken over het bedreigen van kinderen. Iemand hiervan beschuldigen is wel het allerlaagste dat een mens kan bedenken om iemand monddood te maken. Dat kan en mag ik niet meer laten passeren. Tot zo, in het volgende stukje.

* update 29 april 2017

Dit blijkt achteraf onjuist. Ze bleek m’n weblogs terdege te kennen en ze putte er selectief uit via een speciaal ingericht blog om zich te rechtvaardigen voor haar wandaad. Schending auteursrecht was het motief voor haar klacht bij Google. De enige waar Google echt gevoelig voor is. Daar heeft ze handig en doortrapt misbruik van gemaakt. “Hier heb je nog een stukje van me ter recensie” uit mijn hoofd citerend zei ze tegen me. En wat deed ze vervolgens? Dijstelberge, onthou die naam.Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.