Driemaal is scheepsrecht

Dorothy Bohm: Twins Villa des Tulips, Paris (1953) Hoe vaak heb ik al gehoord, doe aangifte. Uit eigener beweging heb ik het nooit gedaan, hoewel ik een paar maal op het punt stond om naar het politiebureau te stappen. Je moet er wat voor overhebben. Er moet sprake zijn van feiten waaruit daadwerkelijke bedreiging blijkt was me in 2011 al duidelijk geworden toen het gajes op Twitter meende mijn zoon en schoondochter te grazen te nemen. Tweemaal uren op dat bureau doorgebracht, in het tweede geval op afspraak. Ja, afspraak.

Het duurde en duurde maar totdat de agent aan de balie zei komt u maar, dan neem ik het wel over. Een jonge agent van Turkse afkomst. Daar sta je dan aan een balie die een halve meter hoger is dan de toog in een café met dito stang. Je overhandigt je paperassen die je zelf nauwelijks meer kunt zien. Wat zeg ik? Ik kon toen zelfs niet meer lezen vanwege een oogkwaal. De agent probeerde me af te schepen onder het motto, we nemen sinds de vrijspraak van Wilders nauwelijks meer een klacht aan of het moet een duidelijke doodsbedreiging zijn.

Die balie bevindt zich in Maastricht in een grote hal, dus luid spreken zet kracht bij. Uiteindelijk ging die agent overleggen met de onderofficier van justitie en mijn klacht werd ontvankelijk verklaard. Het verbaal werd me voorgelezen. Naderhand thuisgekomen ontdekte ik er het teruglezend met een vergrootglas grote stommiteiten in. Gebeld, correctie gestuurd. Wie schets mijn verbazing toen ik een jaar later i.v.m. de streken en bedreigingen van Herman Falkenstein voor de tweede maal aangifte ging doen. Mijn aanvullingen en correcties waren niet opgenomen in dat verbaal zei een alleraardigste agente tegen me. Ook wees ze me op een aantal punten waarover ik zonder aarzelen aangifte kon doen, over de beschuldigingen m.b.t. pedofilie bijvoorbeeld, die een jaar eerder weggewuifd waren. Ik besloot daarmee nog even te wachten omdat ik ervan uit mocht gaan dat de affaire met Jacqueline Wouters snel afgerond zou zijn. Buiten de waard Huib Riethof en intrigante Eveline van Donkelaar gerekend. U weet het en het gaat maar door.

Een derde aangifte volgt nu spoedig. Vandaar dat ik nu op deze wijze op mijn blog bezig ben. Alles nog eens op een rijtje zetten, simpel omdat een stelletje asocialen uiteindelijk succes heeft bereikt bij Google zodat veel van mijn spul op internet verdwenen is.

Voor diegenen die zich afvragen waarom ik überhaupt met dat blog begonnen ben kunnen het beste dit stukje teruglezen: “Een discussie over een discussie?”. Uit kwade bedoelingen kun je iemand met een paar insinuaties volstrekt onmogelijk en monddood maken was me gebleken, zelfs op een forum, waarin gemodereerd werd. Vele malen makkelijker gaan deze praktijken via het open net, op Twitter met name. Tegen die achtergrond ontstond mijn weblog, boordevol aantoonbare laster, smaad, leugens en bedreigingen. Ik hoefde maar te registreren in de hoop dat mensen er hun voordeel mee zouden doen en om de onverlaten leren te doorzien. De onverlaten plegen dit een haatblog te noemen. Steeds weer worden die oer-christelijke waarden van liefde en haat op hun kop gezet, omgekeerd totdat ze in hun tegendeel verkeren. We weten het…

Vandaag registreer ik:


GaviMensch 12:10pm
Nog 1 keer duidelijk, misselijk rotzakje @Tibaert je leugens zijn ziekelijk, je fantasie gevaarlijk en je vrouw en kinderen vreselijk zielig

GaviMensch 12:12pm
Pak je leugens op en donder van deze planeet af @Tibaert ! Laat fatsoenlijke mensen met rust. Bemoei je met je eigen #pvv & low life soort!

GaviMensch 12:27pm
Om te voorkomen dat kinderen zouden worden zoals jij @Tibaert, kun je beter dit verspreiden, doe je nog iets goed jonx.nl/OverJonx/Nieuw…

 


Schermafbeelding 2013-12-14 om 16.52.27De perversiteit van de laatste tweet is het grootste schandaal. Deze vrouw vindt het een geluk voor de samenleving dat mijn geslacht zich niet meer voortzet via mijn kinderen. Ze heeft weet van de levenslange zorg van mijn vrouw voor kinderen in benarde situaties. Zelf heeft ze niets met kinderen, zei ze ons, behalve haar eigen. Dat mag gerust van mij, maar hang dan niet het sociaal meedogend figuur uit over de rug van anderen. Vertel eens eerlijk Eveline, welke bijdrage heb je gedurende je verblijf in Maastricht aan de maatschappij geleverd? Je boodschap dat je Wilders niet zou verplegen? Je fanatisme tegen inenten? Iedereen verdacht maken die niet in jouw straatje past? Je activiteiten op Twitter? Je belachelijke scène op de Markt? Juist, je afficheert jezelf als een prachtvrouw en zegt daarom dit…


“Mijn hele tl vol gespuis…. en wilders verplegen doe ik dus echt nooit! Never! Sterkte en…”.Het bijbehorende blog is als zoveel bij haar weggehaald:

Van een weigerzuster en haar principes. – gavimensch.blogspot.com/2012/07/blog-p…
TL @gavimensch wilders verplegen
Alle tweets van haar aan mij zijn verwijderd + dat ze nu een slotje heeft.


En of ik geprobeerd heb die Eveline uit de wind te zetten… Later zei ze me, ach als het moet zou ik het toch doen. Nu heb ik de overtuiging dat ze me met die “haatoma” uitspraak zichzelf volledig bloot gaf. Ze is iemand zonder remmingen gebleken, niet alleen onbeschoft maar uiterst kwaadaardig.

Zo, dit was weer een stukje in het kader van “aangifte doen”. Er zullen nog meerdere volgen, zeker ook nog over een figuur als Riethof, de meest miserabele leugenaar die ik ooit heb meegemaakt. U weet het, mensen die gewoontegetrouw liegen hoeven nooit iets te bewijzen. Ze weten het al en zijn zelf het levend bewijs van de waarheid. Bevinden we ons op Kreta?

Uitgelichte foto: bron 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.