Aangifte tegen…

Fort Sint Pieter – Maastricht
Ach nee, op m’n leeftijd me nog het plezier in het leven laten vergallen door met een rechtszaak te beginnen gericht tegen schoften? Brengt het iemand verder, wordt iemand er wijzer van of speel je juist dat volk in de kaart? Voorlopig hou ik wel nog een slag om de arm.


Nog dit jaar wordt door mij aangifte bij de politie gedaan met name tegen Jacqueline Wouters te Maarssen (of is het Utrecht of Amsterdam), Huib Riethof te Brussel, Eveline van Donkelaar te Maastricht en Herman Falkenstein te Oss. Vergeten zullen niet worden degenen die passief dan wel actief genoemde personen ondersteund hebben d.m.v. laster, smaad en bedrog, in het bijzonder die mij en derden materiële en/of immateriële schade hebben berokkend.

Alvast een een mooi en gezond 2014 gewenst verlost van schanddaden op internet.

Ter illustratie, vandaag binnengekomen, de laatste wandaden van Jacqueline Wouters, gedateerd 2013.  De originele zal ik proberen terug te vinden. Deze vrouw knoeit steeds met haar berichten en data, vandaar.Schermafdruk 2017-12-13 04.48.13Voor het overzicht ook nog deze twee lijntjes, Tibaert – zoeklijst en Jacqueline Wouters.


Uitgelichte foto: bron
Poster: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.