Een PVV krantje

Ara Guler: Istanbul (1999)
Even iets voor mensen die er niets van begrijpen, maar o zo graag anderen de mond willen snoeren.


U ziet het, Tibaert verschijnt in dit krantje, niets buitengewoons voor wie weet hoe deze krantjes worden samengesteld. Een mooi middel, vind ik, om iets van openbaarheid te creëren.  Zo niet volgens mijn twee haat en smaadschrijvers, Eveline van Donkelaar en Jacqueline Wouters. Zelfs het Tibaert krantje diende te verdwijnen nadat Ina Dijstelberge met een succesvolle klacht bij Google mijn blogs bij Google had laten opschorten. Ik noteer dit maar weer even, zodat iedereen in de toekomst nog kan nalezen hoe onverlaten te werk gaan.

Tibaert werd in het PVV krantje vermeld dankzij een doorgeven link verwijzend naar het blog van Jacques Smits met een alleraardigst bericht. Enfin, leest u het zelf maar. Leuk dat er zo’n krantje is waar we kennis van kunnen nemen, ook al zijn we het met veel zaken niet eens. We leven gelukkig nog niet onder een dictatoriale, fascistische overheid die lieden als Eveline van Donkelaar cs blijkbaar voor ogen hebben, al zeggen ze tegen fascisme te strijden. Ik zei het al vaker, die strijd begint bij jezelf, als je niet onderkent ben je snel een gewillig meeloper of dader. In haar geval is me dat het afgelopen jaar meer dan duidelijk geworden.

Ter illustratie nog even de bijbehorende screenshots: het krantje en het blog van Jacques Smits.


Schermafbeelding 2013-12-16 om 16.31.21 Schermafbeelding 2013-12-16 om 16.29.50
Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.