De pro pedo lobby van Tibaert

Elliott Erwitt: Rome, Italy 1956
Een retweet via mijn daartoe speciaal bestemde account. Als zoveel een doorn in het oog van onverlaten en fascisten.


Tibaert_mail Dec 16, 2013, 9:20pm

“RT @occupyFabeltjes: De pro pedo lobby van Tibaert i weer in volle gang -> batgirl666.blogspot.nl/2013/02/pedo-v… kippenclub = #Martijn en #Demmink vriend

 


U weet hopelijk toch wel dat Tibaert nauwe contacten onderhield en nog steeds onderhoudt met kopstukken uit de pedoscène volgens Huib Riethof? Deze man ondersteunde, en waarschijnlijk doet hij dat nog steeds, Jacqueline Wouters in haar strijd tegen het grote gevaar dat van Joris Demmink uitgaat. 

Bewijzen richting Tibaert heeft Riethof ook. Jammer, hij laat ze niet zien. Inmiddels is Tibaert bijna even vermaard als Demmink als we Twitter mogen geloven. Zoek op Demmink en Tibaert rolt eruit. Dit is de verdienste van Wouters. Wereldwijd heeft ze personen geïnformeerd over Tibaert met vanzelfsprekend de volle instemming van Riethof, haar o zo trouwe vriend.

Middels een reproductie toon ik nu een bericht van Sjaakie om haar uiterst contentieuze werkwijze optimaal te illustreren. Riethof zal instemmend knikken, neem ik aan. Klik even deze link aan en u wordt meteen wijzer.


Uitgelichte foto: © Elliott Erwitt/Magnum Photos

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.