Een lijst van stalkers

David Bradley in “Kes” – Ken Loach (1969)
Voor een handzamer gebruik van dit weblog zou het nuttig zijn steeds bij de berichten die handelen over wandaden op internet een overzicht mee te geven van de opgevoerde accounts met bijbehorende documentatie. Voorlopig kunt u zich redelijk behelpen door de namen in te voeren in het zoekvenster. Zal eens kijken hoe ik dit euvel voor buitenstaanders zonder al teveel moeite kan verhelpen. Nuttig voor diegenen die meer willen weten is tevens deze INDEX.

Feitelijk gaat het ook niet zozeer om de poppetjes maar hoe effectief fascisme kan gedijen, met nadruk onder links duivelsgebroed. Taal, strategie, het claimen van de waarheid, geen twijfel tonen, critici in diskrediet brengen, maar wars zijn van communicatie. Ziedaar wat ik via Tibaert tracht te tonen. In wezen is wat op m’n blogs verzameld is prima en ontluisterend studiemateriaal voor wie onderzoek wilt doen naar de latente hang voor fascisme. Om die reden, en om justitiële, is het vermelden van namen wel een noodzakelijkheid. Alles moet te verifiëren zijn.

Vanwege de overzichtelijkheid heb ik de TL waarover het in dit bericht gaat apart geplaatst. Het valt te raadplegen onder: Een lijst van stalkers (bis) met een kleine overlapping van de tekst op dit bericht.


Sinds mei 2013 was ene Dorpsgek actief op Twitter. Bijzonder in de smaak viel hij bij een drietal vrouwen, Jeky, Sjaakie en Eveline


Deze anonymus had die account speciaal ingericht om Tibaert te stalken. Hij opende zelfs een blog op Google om een en ander kracht bij te zetten. Sinds begin deze maand is niets meer van hem vernomen. Z’n rol wordt nu min of meer overgenomen door ene @JoopZeil, die trots mijn telefoonnummer op zijn Twitter-bio vermeldt.

Hieronder de reacties op die Dorpsgek. Later voeg ik nog wel wat documentatie toe aangezien die momenteel van internet verdwenen is door de goede werken van @inadijstelberge cs. 

“Ik zou het niet weten, ik zie zijn tweets niet en ik laat mij door niemand zeggen met wie ik wel/niet converseer.”

Aldus Ina tegen deze fascist over Tibaert… 

Huib Riethof
 over een analyse m.b.t. Tibaert door Sjaakie: “Zeer juist” en de domme kracht van het stel, Arnold (André), zegt: “omdat ik dat vreselijke bandje niet mooi vond, ben ik nu een fascist…”. 

Hoe verzin je het? Ja, scribenten van Krapuul verzinnen dat. De linkse voorhoede zogezegd. Maar zie hoe ze naadloos de argumenten en strategie van hun z.g. tegenstanders overnemen. Wat een minderwaardige bende met hun leugens en smaad. Nogmaals, mij gaat het niet zozeer om Tibaert maar om het demasqué van die hypocriete lieden. Dankzij die fascistjes als de Dorpsgek wordt veel duidelijk.
 
Los Folkloritas vreselijk? Vele jaren geleden werd ik eens verrast op Musiq3 (RTBF) door dit nummer:Om wat hier te horen viel beter te plaatsen beluister ook “El Bolochon – Tzotziles de San Juan Chamula” (música tradicional mexicana). De tekst is bijgevoegd. Wist u dat die Arnold nog niet eens de zang kan onderscheiden tussen een typisch protestants kerkkoortje uit Canada en Sardijnse of Corsicaanse zang? Vreselijke man, bekrompen tot en met. Hij ruikt, zegt ie, dat ik bij de Dienst werk. Dan ben je toch geschift? Die man vindt van zichzelf dat ie smaak heeft, luister maar:


Onedinline2010 Dec 26, 10:15pm Hierachter past maar een prachtnummer dat vast niet eens in die top-2000 staat youtube.com/watch?v=qmjOd9… 

Onedinline2010 Dec 26, 10:11pm  @defrysk Van Anneke Grönloh of van Gert Timmerman? youtube.com/watch?v=UWQF1Q…

 

 

“Vijanden van de kip” zegt de welbekende haatoma, zichzelf ook wel Yollie noemende. Ja, deze dame is voortdurend op zoek naar vijanden en die vindt ze snel. Iedereen die het niet eens is met haar waanideeën wordt tot vijand verklaart. Daarin verschilt ze in het geheel niet met Sjaakie. Of zoals mijn vrouw me het nog eens dezer dagen probeerde duidelijk te maken: “Ik begrijp nog steeds niet dat je daarin trapte. Die Eveline was je constant aan het provoceren, vooral toen we bij haar op bezoek waren.” Ze heeft beslist gelijk, en  onder ons gezegd en gezwegen, wat is die Eveline een vreselijk kreng, bezield van haat. Dat kan bijna niet anders.


Vijanden van de kip. Nou, Tibaert heeft geen vijanden uitgezocht, die dienden zich aan, Friedrich EckhardtDirk Hartman en Jacqueline van Wel voorop. Deze fascistische PVV voorhoede stoort mensen als Sjaakie, Eveline en Huib niet, integendeel, zoals ik al zei. Ze verschillen onderling hoofdzakelijk door het etiket dat zichzelf opplakken.Eveline van Donkelaar bleef de Dorpsgek tot het laatst trouw… 
Echte griezels onder elkaar.

De account @Tibaert_mail had ik speciaal aangemaakt om laster, leugens, smaad, bedreigingen richting Tibaert te RTen, zonder verder commentaar: 

– Tibaert-mail: 3 mei 2013 – 30 oktober 2014 (RT’s) 
– Reacties op Tibaert_mailUpdate februari 2017


Uitgelicht screenshot: Ken Loach

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.