Een zielig geval

Fergus Padel


 

EEN TERUGBLIK


De affaires Sjaakie en Eveline gezien door de bril van Huib Riethof.  We volgen hem aan de hand van tweets, waarin hij de naam Tibaert vermeldt, najaar 2012. Ook tweets van hem met de namen van die bewuste dames neem ik voor een deel op vanwege de context en die van “medespelers” als Ina Dijstelberge en Jacqueline van Wel. Daarnaast enkele tweets die mans diepzinnige gedachten weerspiegelen. De tweets…

BIJLAGE: Huib Riethof
Een ps februari 2019

Vele zaken vallen me veel te laat op. Riethof doet een RT van Kes Teab, waarbij hij niet in de smiezen heeft dat hij daarbij een stuk van mijn hand doorgeeft uit mijn weblog bij Le Monde, eerder verschenen op het Operablog. Grappig al bij al, zeker in de wetenschap wat hij al niet over me dacht te weten en zelfs kond deed dat onaangename zaken over mij zouden verschijnen. Eigenlijk een miezerig mannetje met een veel te groot ego. Lees zijn bio maar bij LinkedIn. Wat een intellectuele kleuter.

 


 

 
En verder…


Foto’s: Fergus Padel – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.