De ongeremde goorheid van de vriendin van Huib Riethof

· ideologie, internet, justitie
Authors

Weer heeft de dame die volgens Huib Riethof nooit liegt, alles doet voor kinderen, ook zijn kinderen, de euvele moed foto’s van niets vermoedende mensen op haar blog te plaatsen. Zie het naschrift beneden. Huib weet dit ongetwijfeld alles en als goede vriend staat hij haar bij met raad en kritiek. Riethof is zodoende al meer dan een jaar moreel medeplichtig aan alles wat zijn Sjaakie op internet ventileert. Om haar uit de wind te houden draagt hij zijn steentjes bij om Tibaert verdacht te maken met de vlijtige hulp van een Maastrichtse intrigante, die ook al niet weet wat waarheid is.

Dit fraais kwam me vandaag onder ogen:

Schermafbeelding 2014-01-04 om 19.31.00


Iedereen die niets vermoedend contact met me heeft of zoekt wordt op deze wijze vergast door een waarlijk loeder op Twitter. Haar methodes, en die van Eveline van Donkelaar, zijn zeer succesvol gebleken. Leugens, smaad, laster, het doet zijn zegenrijke werk, waarvoor geen enkele fascist zich zou hoeven schamen. Sjaakie looft zelfs een premie uit op het verspreiden van NAW gegevens. Sjaakie mag dat, staat boven de wet. Riethof is diep gelukkig met dergelijke vriendinnen. Hij houdt van vrouwen, is nieuwsgierig naar wat hen drijft, zegt deze man. Vandaar dat hij op juiste moment ze uit de wind weet te zetten, deze minne en laffe man. En, ik zeg het nog maar eens, nog steeds geen bewijs over stalking en andere uit zijn dikke duim gezogen beschuldigingen aan mijn adres. Progrommetjes in het klein, daar houdt hij van. Bij een dergelijke man gaan weer andere vrouwen te rade, Ina Dijstelberge is er zo eentje. Oude tweets maken veel duidelijk, Ina. Weet je nog, Falkenstein?

Een week later volgt midden in de nacht aanvullende informatie. Aparte aandacht eerst voor deze twee:

Schermafbeelding 2014-01-11 om 02.44.56

De link, zie “Argusoog”

De betreffende tweets met aanvullende info op 11 januari 2014 om 3:10 uur.

Wel nog dit als opmerkelijk gegeven. Een disclaimer. Zie wat ze zelf doet.
Dit valt op haar weblog van 3 februari te lezen. Het bericht bestaat uit een verzameling linkjes m.b.t. haar hetze gericht op Demmink en Martijn.

DISCLAIMER
© Copyright Nieuws van @jacquelineWxxx 2012-2013
Alle rechten voorbehouden.
Tenzij anders vermeld berusten alle rechten op informatie (tekst, beeld, geluid, video, gui, etc) die u op deze site (http://batgirl666.blogspot.nl/) en alle onderliggende pagina’s aantreft bij Nieuws van @jajwouters
of zijn gelicenceerd aan..
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan, tenzij hiervoor uitdrukkelijk schriftelijke toestemming is verleend door Nieuws van @jacquelinewxxx

Wilt u een artikel en/of beeldmateriaal overnemen/gebruiken kunt u contact opnemen via mail:
sjaakiefotograaf@live.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: