Oprecht…

· internet, justitie
Authors

Intrappen van open deuren is een grote hobby van politiek bevlogen figuren op Twitter. Leuk wordt het als zogenaamde tegenstanders elkaar de maat nemen. Een klein voorbeeld, mede omdat iemand opmerkt: “Ik verwacht dat mensen oprecht zijn. En degene die gelijk heeft gelijk geven.”

Ik wacht nog steeds op excuus van deze spreker, die mij beschuldigde van hacken en zelfs na een jaar na het uiten van die beschuldiging stelde dat hij de bewijzen had voor die daad. Ik mag aannemen dat Sandra Strieker op hem bouwde bij haar aanklacht tegen mij. Dat was in 2012. Hoe is het daarmee afgelopen Sandra? Ik hoor alsmaar niets van je.

Merkwaardig, ook Huib Riethof doet in bewijzen die hij niet wenst te overleggen. Meelopers als Pyt van der Galiën geloven die bedrieger blindelings.

Leven we werkelijk in een land van warhoofden, dwazen en smeerlappen die van zichzelf beweren dat ze oprecht zijn?  Als je een beetje thuis bent op Twitter krijg je wel die indruk. Gelijk zul je nooit van ze krijgen. Wat draagt de islam bij aan onze democratie?
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: