Oprecht…
Jove...Intrappen van open deuren is een grote hobby van politiek bevlogen figuren op Twitter. Leuk wordt het als zogenaamde tegenstanders elkaar de maat nemen. Een klein voorbeeld, mede omdat iemand opmerkt: “Ik verwacht dat mensen oprecht zijn. En degene die gelijk heeft gelijk geven.”

Ik wacht nog steeds op excuus van deze spreker, die mij beschuldigde van hacken en zelfs na een jaar na het uiten van die beschuldiging stelde dat hij de bewijzen had voor die daad. Ik mag aannemen dat Sandra Strieker op hem bouwde bij haar aanklacht tegen mij. Dat was in 2012. Hoe is het daarmee afgelopen Sandra? Ik hoor alsmaar niets van je.

Merkwaardig, ook Huib Riethof doet in bewijzen die hij niet wenst te overleggen. Meelopers als Pyt van der Galiën geloven die bedrieger blindelings.

Leven we werkelijk in een land van warhoofden, dwazen en smeerlappen die van zichzelf beweren dat ze oprecht zijn? Als je een beetje thuis bent op Twitter krijg je wel die indruk. Gelijk zul je nooit van ze krijgen.

BIJLAGE: De nuance van @foaroan – TLAfbeelding: Jover… – bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.