Hoort u tot een van de 7608 volgers?

On the QT – July 1963


Betrouwbaarder en informatiever  als Jacqueline Wouters is niemand op Twitter. Dat weet ik uit de eerste hand van de zeer integere oud politicus Huib Riethof. Volg haar blind, vraag u nooit af hoe ze aan haar informatie en oordelen komt, dat zou een motie van wantrouwen zijn tegen deze vrouw met een grote liefde voor kinderen en dieren. Een gelijkgestemde vriendin van haar is Eveline van Donkelaar.

Voor het gemak geef ik hier de betrokken accounts: @jacquelinewxxx, @dutchwhitequeen, @occupyadam, @occupyfabeltjes, @nta_amsterdam, @huibree, @gavimensch. Volg hen en volg hun volgers als @jekylline, @henkbres, @onedinline2010, @vanovernaar, @voorzeespeurder, @inadijstelberge, @cassie_troy en vele, vele anderen. Vergeet de rest en blokkeer ze.

 

 

Sjaakie: Get these pro pedo and fake acc offline please

 


Niemand reageert bij Tibaert, iedereen weet dat hij een gek, een pro pedo is. – Deze vent is zo een vies varken. – Het is pure uitlokking. – Het is eigenlijk belachelijk dat zo een idioot als Tibaert en (…) door kunnen gaan met hun laster en smaad. – These fucking idiots pro pedo trolls get them offline. 

 Januari 2014, de professionele oplossing, waaraan volgens Riethof gewerkt werd, had zijn uitwerking niet gemist. 

26 oktober 2013Uiteraard heerst bij Dijstelberge en Wouters grote genoegdoening over het verdwijnen van Tibaert op diverse fronten, ondanks het feit dat Wouters haar eerder per abuis ingedeeld had bij de Tibaert-groep. Dit ongerief hielp Dijstelberge snel en professioneel de wereld uit. Beiden zien namelijk in Tibaert een figuur die stalkt en behept is met traumata.

En is dit niet lief? Ook oktober 2013, aan de vooravond van het verdwijnen van m’n blogspots en het verhoor, dat niet plaatsvond, vanwege een aanklacht van Eveline van Donkelaar. De Krapuul familie verkeerde in gelukzalige sferen…


 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.