Hoort u tot een van de 7608 volgers?

· internet, justitie
Authors

 

On the QT, July 1963
bron

Betrouwbaarder en informatiever  als Jacqueline Wouters is niemand op Twitter. Dat weet ik uit de eerste hand van de zeer integere oud politicus Huib Riethof. Volg haar blind, vraag u nooit af hoe ze aan haar informatie en oordelen komt, dat zou een motie van wantrouwen zijn tegen deze vrouw met een grote liefde voor kinderen en dieren. Een gelijkgestemde vriendin van haar is Eveline van Donkelaar.

Voor het gemak geef ik hier betrokken accounts: @jacquelinewxxx, @dutchwhitequeen, @occupyadam, @occupyfabeltjes, @nta_amsterdam, @huibree, @gavimensch. Volg hen en volg hun volgers als @jekylline, @henkbres, @onedinline2010, @vanovernaar, @cassie_troy en vele, vele anderen. Vergeet de rest en blokkeer ze.

Sjaakie:

Niemand reageert bij Tibaert, iedereen weet dat hij een gek, een pro pedo is. – Deze vent is zo een vies varken. – Het is pure uitlokking. – Het is eigenlijk belachelijk dat zo een idioot als Tibaert en (…) door kunnen gaan met hun laster en smaad. – These fucking idiots pro pedo trolls get them offline. Januari 2014, de professionele oplossing, waaraan volgens Riethof gewerkt werd, had zijn uitwerking niet gemist. 

26 oktober 2013


Uiteraard heerst bij Dijstelberge en Wouters grote genoegdoening over het verdwijnen van Tibaert op diverse fronten, ondanks het feit dat Wouters haar eerder per abuis ingedeeld had bij de Tibaert-groep. Dit ongerief hielp Dijstelberge snel en professioneel de wereld uit. Beiden zien namelijk in Tibaert een figuur die stalkt en behept is met traumata.

En is dit niet lief? Ook oktober 2013, aan de vooravond van het verdwijnen van m’n blogspots en het verhoor, dat niet plaatsvond, vanwege een aanklacht van Eveline van Donkelaar. De Krapuul familie verkeerde in gelukzalige sferen…

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: