Hoort u tot een van de 7608 volgers?

· internet, justitie
Authors

Schermafbeelding 2014-01-11 om 04.02.33

Betrouwbaarder en informatiever  als Jacqueline Wouters is niemand op Twitter. Dat weet ik uit de eerste hand van de zeer integere oud politicus Huib Riethof. Volg haar blind, vraag u nooit af hoe ze aan haar informatie en oordelen komt, dat zou een motie van wantrouwen zijn tegen deze vrouw met een grote liefde voor kinderen en dieren. Een gelijkgestemde vriendin van haar is Eveline van Donkelaar.

Voor het gemak geef ik hier alle accounts: @jacquelinewxxx, @dutchwhitequeen, @occupyadam, @occupyfabeltjes, @nta_amsterdam, @huibree, @gavimensch. Volg hen en volg hun volgers als @jekylline, @henkbres, @onedinline2010, @vanovernaar, @cassie_troy en vele, vele anderen. Vergeet de rest en blokkeer ze.

 

Sjaakie:

Niemand reageert bij Tibaert, iedereen weet dat hij een gek, een pro pedo is. – Deze vent is zo een vies varken. – Het is pure uitlokking. – Het is eigenlijk belachelijk dat zo een idioot als Tibaert en (…) door kunnen gaan met hun laster en smaad. – These fucking idiots pro pedo trolls get them offline. 

januari 2014

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: