Meelijwekkende vrouwen

David Dare Parker: Roma kids with cigarette, Valcau, Transylvania, Romania (August 1996)

Ja, dat dagelijkse fascisme…

Met regelrecht schorem heb ik al jaren van doen. Nee hoor, die PVV’ertjes hebben me betrekkelijk koud gelaten. Nee, wel iemand die we, mijn vrouw en ik, gastvrij hebben ontvangen. Ze construeert op de meest perverse manier verhalen over een persoon en zijn familie en stapt vervolgens naar de politie. De doortrapte dader, die eerroof pleegt en zich opstelt als slachtoffer. Wat gaat in zo’n iemand om vraag je je af? 

Wel wil ik nu kwijt dat ik op een gegeven moment bij ons tegenbezoek aan haar dacht, dit is een fascist van het ergste soort. Ze zei iets over joden, een jood. Ik was verstijfd, wist niet meer wat te zeggen. Door de jaren heen heb ik leren begrijpen dat ze zo ongeveer haar hele biografie over een zorgzame verpleegster bij elkaar heeft gelogen, maar dat is haar zaak, niet de mijne. Wel dat ze virtuoos speelt met leugen en waarheid.

Waarom ik dit nu vertel? Omdat ik op zoek was naar de datum van de onderstaande tweet. Ik dacht 2013, maar wilde het zeker weten. Door dat zoeken bij de screenshots zag ik deze terug: Mira…


10 augustus 2013

 


Deze vrouw is een regelrechte crimineel, niets meer of minder. Ze is, was in ieder geval, geliefd in kringen van Krapuul. Vrouwen de betere mensen? Mannen machtsbelust? Was het maar zo simpel…

Meelijwekkend? Denk even niet aan vrouwen die ons aller steun verdienen, maar aan types die nergens voor terugschrikken. Meelijwekkend zijn ze, deze op macht beluste, zeer patriarchaal denkende vrouwen. In wezen verachten ze iedereen die ook maar een fractie empathie toont voor de medemens. Zij en zij alleen verdienen geadoreerd te worden. Mannen? Slechts die mannen tellen mee die genegen zijn hun spelletje mee te spelen. Een aantal van die vrouwen heb ik leren kennen via Twitter. Ze hebben het klaargespeeld dat ik nu geboekstaafd sta als een stalker, een psychopaat en een pathologische leugenaar. Gevoegd bij kwalificaties als pedofiel, antisemiet, antimoslim en meer van die ongein is dat nog al wat. Ook schijn ik kinderen te bedreigen, personalia te verspreiden. Kortom, het kan niet op. Alles wat niet deugt of wat er aan criminaliteit bedreven wordt, daar staat Tibaert model voor, is hij bij betrokken. Hacken, dDoS aanvallen en straatgeweld. Twitter accounts doen opschorten, weblogs doen sluiten, voor hem een fluitje van een cent. Elke actiegroep schijnt inmiddels gelieerd te zijn aan Tibaert. Hij kan dat doen, heb ik inmiddels vernomen, omdat hij voor onze veiligheidsdienst werkt, de AIVD, hij heeft nogal wat op zijn kerfstok en is dus chantabel, vandaar.

Ware kunststukjes produceren zeer bepaalde vrouwen op hun blogs, voorop de al aangehaalde wijkverpleegster uit Maastricht en een werkeloze bankmedewerkster uit Amsterdam. De namen kende u ongetwijfeld al. Als deze twee geen medewerking kregen was het spel voor hen allang voorbij. Dat is niet zo, meteen de hoofdreden dat ze zo goed gedijen. Zelfs dat deert Tibaert nauwelijks, echter iedereen waarmee hij, ik dus, contact heeft wordt in de puree getrokken. Eerst nadrukkelijk geïnformeerd, vervolgens, als dat niet helpt, ook met modder besmeurd.

Triest, zeer triest wordt het als ik een Franse journaliste via mijn blog ondersteun in een actie voor Afghaanse weduwen. Dan treedt Eveline ten tonele en gaat Sylvie wel even informeren met wie ze van doen heeft. Een geplaagde of liever een gemankeerde feministe doet de rest en weg is het blog. En pret dat ze hebben, die vrouwtjes. Weg dat haatblog. Een zeer beminnelijke man figureert nu op het volslagen waanzinnige weblog van Sjaakie. Schaamteloos pikt die vrouw al meer dan een jaar lang beeltenissen van zeer integere mensen van mijn weblog en brengt ze in verband met schunnige zaken. Een van mijn Twitter kameraden wordt praktisch dagelijks lastig gevallen met smaad en laster. De dames lenen overigens wel een willig oor aan fascisten van het ergste soort, zoals Friedrich Eckhardt. Doodleuk zegt die wijkverpleegster, Tibaert is honderd maal erger dan Friedrich. O ja, ze ging ook een boekje over me open doen via mijn dochter, zei ze, dat schaamteloze wijf. En een oud collega van mijn vrouw zou ze over mij informeren.


Schermafbeelding 2014-05-16 om 23.52.24
“Ik begrijp dat de vuilspuitende Fons Scaf uit Maastricht een aanhanger is van het beperken van de vrijheid en bedreiger van kinderen?”
Eveline van Donkelaar – augustus 2013

“Griezel, ik weet niet eens hoe jouw dochter heet en de levensverhalen in een notendop gaan grotendeels over mijn patiënten @Tibaert #domdom
Eveline van Donkelaar – januari 2014

 Afgelopen nacht kreeg ik een gevoel van opluchting. Iemand zei: “Wat ben jij een kutwijf. Ik hoop dat je niet slaapt, over de rug van anderen zogenaamd hulpverlenen, zodat je eigen geheim verdoezeld blijft, slet!” Het luchtte werkelijk op, want op het moment van kennismaking wist die Eveline mij me moreel te chanteren met een openbare biecht over misbruik in haar kinderjaren. Hoe erg ook, dat is toch wel het laatste wat je doet als je voor het eerst bij iemand op bezoek bent en de vrouw des huizes even de kamer verlaten heeft. Mevrouw deed aangifte tegen mij. Datum van de misdaad: 8 september 2012. Lees het eens even terug. De politie vertelde me dat Eveline opgeroepen zou worden. Sindsdien zwijgt ze in alle talen over justitie. Eerder wist ze al dat ik veroordeeld zou worden tot een hoge boete. Smartengeld voor haar dochter. Begrijpt u het?

Ja, dan hebben we nog die mannetjes. Eentje vermelde ik zijdelings al, de man die rook dat ik voor de AIVD werk. Het zijn mannetjes voor wie niets te dol is om dergelijke vrouwen te gerieven. Schoolvoorbeeld is meneer Riethof te Brussel. De man spot met alle regels van burgerlijke fatsoen en volhardt in zijn leugenpraat om zijn vriendin uit de brand te helpen. U ziet het, uiteindelijk kunnen zelfs dergelijke meelijwekkende types niet om een man heen. Eigenlijk is dat de grote grap van het verhaal. Bij de een proef je een weerzin tegen mannen, die feministe dus, u raadde het al, Ina, de ander zou ze in meerderheid zelfs willen uitroeien, maar Huib is voor hen een schat. Een echte kerel. Ja ja… Deze week betrad nog iemand het toneel, Neal Lachman. Daar gaan die vrouwen nog veel plezier aan beleven, aan deze voormalig medewerker van Krapuul met zijn mengelmoesje van fascisme en psychologische prietpraat. Ik moest maar eens ophouden met m’n laster zei de man en blokte me.

Hoe nu verder? Doodzwijgen? Dat is me te makkelijk gezien de schade die ze me berokkend hebben. Ook om een andere, veel belangrijkere reden blijf ik noteren. Vergeet niet, deze mensen wensen ze zich te tooien met etiketten van allerlei aard: socialist, anarchist, feminist en bovenal antifascist. Juist dat laatste is een levensleugen, ze handelen tot en met fascistisch. Het dagelijkse fascisme heeft vele gezichten en vaak zijn het spiegelbeelden van elkaar, spiegelbeelden van mensen als Bosma en Wilders of hun vrouwelijke evenknieën. Op zijn minst zijn ze erin getuind, in dat fascistische discours sinds Fortuyn. Dat juist wil ik blijven tonen. De mond laat ik me niet snoeren en aan wedstrijdjes doe ik niet. Iets van waarheid zal zegevieren.

Voor wie het nog niet wist, aan trollen doet Tibaert niet, aan stalken evenmin, wat smeerlappen ook mogen beweren.


Mira, onze dochter in Delft, omstreeks 1980…

d9cd0-img0033a101a

Update januari 2017Uitgelichte foto: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.