Petra over trollen

Rembrandt: Het hoofd van Johannes de Doper


Toegevoegd juli 2017 en terug gedateerd



Petra kreeg op internet bekendheid door een open brief. De precieze toedracht en inhoud weet ik niet meer, maar ze had alles te maken met de houding van de VVD ten opzichte van Wilders. Tenminste zo is het me bijgebleven. Om die reden ben ik haar gaan volgen. Op een gegeven moment wijdde ze een blog aan trollen.


 



Als eerste reactie op dat blog komt iets hoogst merkwaardigs binnen, want zie welke naam genoemd wordt, n.l. die van een rasintrigante, iemand die al mijn sporen naging, laster en smaad over mij en anderen verspreidde en aangifte over mij had gedaan, waarvoor ik enkele weken eerder op het politiebureau had moeten verschijnen. Of ze knettergek is? Wie weet…

De betrokken reacties waren de volgende:


Heidi Sour op 16 januari 2014 om 11:53
Ik heb er gelukkig geen last van maar iemand die ik ken wel. Het is heftig. Misschien wil je eens met haar twitteren? Ze heet @GaviMensch

Gavi Mensch op 16 januari 2014 om 13:57
Helaas ken ik dat maar al te goed, ik heb last van een dwaas met een narcistische en een compulsie-obsessieve persoonlijkheidsstoornis, die mij gebruikt om zijn eigen frustraties te lozen. Hij is al jaren geblokkeerd en dan kijkt ie via tweetdek gewoon binnen en reageert op alles wat ik schrijf en liefs met woorden die alleen in de tweede werledoorlog gebruikt werden. Aangifte doen helpt niet, de politie vindt het helemaal niet belangrijk als je familienaam door het slijk wordt gehaald of je nu kinderen hebt of niet.
Als je er echt last van hebt kun je een civiele procedure opstarten, veel werk dat wel…
Succes!


Alphonse Scaf op 16 januari 2014 om 16:34
Trollen, stalken, smaad en laster verspreiden. Onderhand mag ik mij een beetje specialist noemen op dat terrein. Zo begon het: Een discussie over een discussie en inmiddels is het uitgegroeid tot een heus project. De rode draad is een politieke, monddood maken van ongewenst, het beroven van je identiteit. Daar is niet veel voor nodig. U bent gewaarschuwd en doe uw voordeel met mijn ervaringen.

Gavi Mensch op 16 januari 2014 om 18:47
Je ziet dat die enge haan op 4.34 mijn stalker ( en die van veel anderen) geen mogelijk onbenut laat om zijn impossante stalkrollen te tonen. Negeren is dan ook verder het beste en wachten tot de ggz er iets aan doet.



Graag zou ik Heidi Sour willen vragen hoe ze terugblikkend over haar ervaringen met Eveline van Donkelaar denkt.



Uitgelicht: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.