Allemaal koekjes van eigen deeg…

The Hells Angels Motorcycle Club – 1973


Toegevoegd juli 2017 en terug gedateerdVerhelderend die commentaren van mensen die weten dat ze fout zitten. Vandaar bijgaande TL waarin het summum van Krapuul zijn opwachting maakt. Hun zelfgebakken koekjes zogezegd. Ze zijn onappetijtelijk en ongezond. Ruiken vies. 

De Krapuletjes reageren op een bericht waarin opgenomen een blog van de site Hollandse Hufters. Ze wil met rust gelaten worden, zegt de hoofddader voortdurend. Ze is namelijk de persoon die de geregistreerde bewijslast van uitgesproken fascistische spelletjes jegens Tibaert liet verdwijnen. Met rust laten, ze zei het bij herhaling, voor en na haar verrichte wandaad. 

Hiermee begon het spel voor wat haar betreft:


Huh? waar heb je het over. Inbeelding hou ik het op RT : je vond het geweldig toen Tibaert het bij mij deed toch

 


Bijna een jaar later krijgt het pas zijn vervolg en wel op een zeer bijzondere manier (sla de berichten van mij uit die periode er maar op na, via Twitter en via deze blogspot):


Een man die gaat lijken op zijn rivale en daardoor mensen van zich afdrijft.

 


Toen ging ik nog uit van onbegrip… Deze tweet had me echter aan het denken moeten zetten. Achteraf wel beter zo, nu weten we tenminste waar we aan toe zijn bij mensen die als eerste een steen wensen te werpen en naderhand weigeren zich te verantwoorden.
Tibaert TL 20 januari 2014 :

“Ik zie dat Fons meelift op de rechtzaak van HF en loopt te janken. Maar stalken en lasteren doet hij niet hoor.”
Uitgelichte foto: bron
Ingevoegde afbeelding: bron

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.